- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Момичетаа, някой в състояние ли е да ми даде моден съвет, моля?![]()
Мда,мързела им е в повече. Чух,че правите дискусия в Скайпа.Моят е kalitooo126![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
17 часа!? ужас.. момнови отрепки -.-
Ruuffuuss, добре дошъл във форума, , джордж.. ;д
Последно редактирано от tattoobitch19 : 06-26-2012 на 07:29
Въпросът е отиват ли си този потник с тези къси панталонки?![]()
http://prikachi.com/images/690/4942690y.jpg
Струва ми се, че сърцето на потника е по-тъмно червено и се страхувам да не стане доста цветничък тоалет![]()
искате ли да направя дискусия в Skype? вече има 1 желаещ други има ли?само ми трябват скаип имената
Последно редактирано от PrAySS : 06-26-2012 на 07:31
Мен ме радва като комбинация...Нищо,че сърцето е малко по друг цвят,но е добре.
Ако не ви се пише в Скайпа,само тука ще пишем.Нямам нищо против!![]()
kalito126, цъкам да те добавя в скайп, ама с тоя бавен нет от usb-то нищо не става -.- аз съм krassi_zay
аз: Казват, че след 17 или в 17 ще излезе класирането..
майка ми: Изроди.
![]()
нямам думи ... страшно са тъпи .. какво им пречи да ги качат сега ? Разбирам да имаше няква причина , ама не. .. тъпаци , овци , идиоти , изроди , уроди !
Нашите пък(особено баща ми)дори не знаят,че класирането излиза днес.Ма и толкова се се поинтересували.
Тия от Мон са типични българи.Правят всичко в последния момент.![]()
На стъклото на училището пише че резултатите ще излязат утре сутринта :@@@@@@@@@@@@@@@@
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Аз висях до посред нощите и рефрешвах, ама нищо... Една приятелка е говорила с някой-си дето отговаря за приема тука в плевен или нещо такова и са казали, че навсякъде ще пуснат резултатите следобяд по гнездата.. аз към 4 ще ходя с приятелки да провериме пак, ама ако ги няма ще сложа бомба в министерствтото ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.