- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде мога да намеря резултатите от първото класиране след 7 клас
Не,би трябвало да ги има в интернет :Д Аз съм от Пловдив обаче на сайта на РИО Пловдив няма нищо!
Някой знае ли кога ще излязат резултатите в ДОБРИЧ?
Абе резу;татите в Бургас понеже и аз съм от там ще излязат до 17 часа на сайта на който си проверявахте уценките от изпитите по МАТ и БЕЛ : САЙТА е 7klas.mon.bg Трябва да си въведете данните и ви изализат уценките и къде сте приети коя паралелка еди си къде глупости и такиа работи ! Ако не сте приете никъде ви излиза нещо от сорта ученикът не е приет по своите желания! Това ми го каза приятел който сега е 8 клас ! И при тях е било така ! Или може резултатите да излязат сега след 12 часа на обед ! СПОКО НЯМА ДА СЕ ХОДИ ДО ИНСПЕКТОРАТА !
Също така и на РИО-БУРГАС няма нищо но ако дадете на новини и дадете надоли ще видите че от миналата година пише всичко за класирания и такива глупости и пише това което ви казах по горе ! Не чакате само вие резултатите и аз несъм станал от компа само на едно кафе ходих !
Дори имам малко нисък бал за механото и електрото но смятам че ще ме приемат се в някое училище защото съм писъл почти всички гимназии! БАЛЪТ МИ Е 26,108 за механото и електрото ! Ако някой знае дали ще ми стигне изобщо за някъде? Да ми пише БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! ! !
Абе ко ся искат да ни разкарат защото ги марзи да ги побликуват ! Едва ли , но ако ни разкарват аз ся да ходя до инспектората и не само ами всички, които са от Бургас няма да стане ! ЩЕ ГИ СЪДЯЯ !![]()
И ко само ни мъчат тука да седим на компютрите и затворени вкъщи като църковни мишки тука ! Ай ши ги .......
Благодаря това исках да чуя ! А примерно може ли да те питам ако несъм приет на първото ми желание примерно то е механото и съм изредил няколко паралелки и идва ред на второто ми желание примерно електрото и ако и там не ме приемат отивам на трето и така на което ме приемат! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО поради пречината че несъм запознат с тези работи!
Уважаеми кандидат-гимназисти,
уважаеми родители,
Уведомяваме Ви, че резултатите от първи етап на класиране за учебната 2012/2013 г. по Наредба 11/2005г., ще можете да проверите на http://7klas.mon.bg/ след 17 часа на 26.06.2012 г.
Проверката може да направите с входящия номер от служебната бележка с резултатите от изпитите (22ххххх) и ЕГН.
За кандидатите от страната, проверката може да бъде направена с ЕГН и избор на РИО – София-град от падащото меню.
Класираните, но недоволни от желанието, на което са класирани, могат да участват във второ класиране, като подадат заявление за участие в училището, в което са класирани. Класираните по първо желание и тези, които няма да участват във второ класиране, се записват в училището, в което са класирани от 27 до 29.06.2012 г. вкл.
Учениците, които не са класирани на първо класиране, автоматично участват във второто класиране (без да подават заявление). Ако и на този етап не са класирани – участват в трето класиране с подаване на ново заявление в училището-гнездо.
Аз мисля че към 17 часа би трябвало да излязат ! Ако не излязат и до утре ще се ходи до инспектората колкото и да не ви се искам както на вас така и на мен![]()
Pyni Така и трябва да си помагаме
False Happiness, аз също съм от Пловдив и се надявам да ме приемат в ЕГ"Пловдив", или ЕГ"Иван Вазов", ти какво избра?
http://7klas.mon.bg/ eto go sayta
Аз съм приет по първо желание - НФСГ!![]()
i az sum priet ot 1 jelanie
STISKAM VI PALCI NA TEZI KOITO NE SA PROVERILI !
1 желание-НФСГ приет.