- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Декорация за стая :)
https://www.facebook.com/decorating.walls
можете да харесате нещо и от тук![]()
Не знам, ама тапетите са големи боклуци! Когато лепиха майстори миналата година тапети у баба, след 4 месеца се напълниха с въздух и изглеждаше ужасно![]()
ами в моята стая има като декорации само снимки по огледалото и сега работя над 1 графит на вратата.. иначе онези стикери дето предложихте не са лоши и смятам да си харесам нещо...
Избери нещо по-разчупено,по-различно.Стига с приетите норми.
Ето например акцентите:
Целия таван в червено с черна свастика в средата.На стената-огромен портрет на Фюрера.В ъгъла-огромен златен и скъп орел със свастика от времето на Третия Райх.
Може да си купиш и папагал и да го научиш да посреща всеки гост като си вдига крака напред и изкрещява-Хайл Хитлер !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
ММ и аз не обичам стаи с черни тавани.И с черни стени.И с черни мебели (преобладаващи)
Ами и аз мисля да си декорирам стаята на ново.Доста се чудя.
Мебелите ми са естествено дърво,чам,май нещо такова,незнам
И се чудя как мога да го направя по-разчупено,по-готино,по-куул
Как?![]()
http://prikachi.com/images.php?images/347/8649347P.png
Ето това ми е мечтаната стая иначе идеи колкото искаш имам как да си направя по-хубава сегашната стая.![]()
Нещата, които най-много променят облика на стаята са мебелите (но те са скъпи, и не всеки може да си позволи да ги смени), завесите, килима и завивките на леглото. В зависимост от големината на стаята може да постигнете страхотен вид с не много големи разходи. В ДЖЪМБО например, има страхотни килимчета и завеси, както и хиляди интересни декорации за стая. В интернет има различни сайтове с не скъпи страхотно изглеждащи завивки. Но дори без тези промени, лесно може да се промени вида на стаята с различни декорации - потърсете "Room decor" в youtube и със сигурност ще откриете вдъхновение. Например, рисунки или снимки в рамки, изкуствени, изсушени или истински цветя. Ако се интересувате, в интернет можете да попаднете на най-различни направи-си-сам идеи.
КАРАМЕЛКА модератор и президент![]()