- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществуват ли все още свестни момчета? :( ......
^ Значи и аз съм психопатка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А къде са истинските жени аз да попитам? Само пикли и разкифлясали се момичета виждам на всякаде.. Трудно можеш да срещнеш нормално и свястно момиче днешно време.
не, щото момичетата не са матр'ял
Че има има. Ама как така решихте че чалгата правела хората такива и онакива ми е много интересно. Слушам чалга може би от как мога да си пускам сам телевизора и са пуснали телевизия Планета, слушам и всякаква друга музика. Не съм се правил никога на интерес с пари, визия и т.н. единственото което може да се възприеме от хората по някакъв начин за придаване на важност е това че съм бил шута на няколко индивида от женски пол който се опитваха да ми дават наклон на х*я по много грозен начин. В същото време познавам хора които не са слушали и нямат намерение да слушат чалга и за напред, който са абсолютни боклуци и включително големите мъже сред тях са се хвалили на тая какви шамари са били, а другата как са я разкрасявали. Та още ли смятате, че чалгата е виновна?
Ако само лигльовци ти се лепят, търси проблема в себе си, не в другите.
Не знам в каква компания си щом само с такива си имаш работа.
Аз смея да твърдя, че съм заобиколена от свестни момчета, които си търсят свестни момичета.
И бързо се намират.
И спря да се върти за миг земята..
Разбира се, че са останали и свестни момчетаИ с гордост мога да кажа, че приятелят ми е един от тях, че и повече от просто свястно момче :P Преди и аз си мислех същото като авторката на темата - срещах само едни и същи галоши, които се мислят за много вървежни като имат пари и ги познава половината град... Но ето че срещнах и едно изключение
Пожелавам на всяка една от вас да има такъв мъж до себе си, защото всяка една истинска жена заслужава един
истински мъж :P
Оф, спрете се с тая чалга, че е смешно. И чалга слушам, и алкохол пия, е, и? Нито по начина ми на обличане можеш да го познаеш, нито по начина на говорене, нито на мислене, камо ли пък по отношенията ми с хората.
Exactly майна! А относно tube9 чел съм много въпроса обаче тук е колко нула процента мозък трябва да имаш че да ти влияят. И пия и чалга слушам и училище с 6-ца завърших. Дължа всичко относно възпитание и мислене на родителите, така че къде е media mind contol-а в случая ?
За чалгата - всичко е въпрос на индивидуалност. Всеки човек има различна психика и не всичко може да му повлияе, или обратното. Също става въпрос и за желание - като му харесва на човек чалгата какво лошо има да си я слуша, познавам хора, които харесват чалгата само заради ритъма и танците, не толкова заради текста и т.н. Други я слушат само заради певиците. Всичко си е до човек.
Изключения има за всичко и навсякъде и разбира се, че не си длъжен като слушаш чалга да се държиш като певиците или да се вкарваш в текстовете. Имам и приятели, които слушат, свестни са, обичам си ги. Но едно нещо ми се наби в главата последния месец.
На практиката от университета бяхме сбутани в едни бунгала на една поляна 2 потока студенти. Това са около 100 човека общо. Съответно с различни стилове и вкусове. Бунгалата на чалгарите бяха просто непоносими. Бичеха по цяла нощ с егати и децибелите. По едно време и полиция идва заради тях. То не беше купон, не беше чудо. Айде вярно на море сме, да има весело, ама там сутрин се ставаше рано и имахме 2 изпита, за всеки от които ти дават материала деня преди самия изпит. Не знам как си изкарах 6-иците, честно, учейки на гърмящи до главата ми Малини, Къпини и други подобни. По едно време бяха надули и крещяха заедно с музиката текстовете на висок глас.
Имаше бунгала с рокаджии, с металисти, с ретро-музика. Никъде другаде нямаше такава простащина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
КЪДЕ СА СВЕСТНИТЕ МОМЧЕТА ЛИ?
Стоят си сами или просто не съществуват. ЗАЩО ЛИ?
Еми примерно, защо ми е да съм свестен. Ето, аз като се срещна с момиче се държа напълно нормално, говоря прилично, ухажвам я (за бога, кой друг купува цветя на почти непознато момиче на първа среща за 8ми март) и кво? Сам съм си и тва е . Що според теб е така, щото момчетата като мен, които изслушват едно момиче, разбират го, държат се добре с нея и я уважават на края остават на сухо, щото са вечно "просто приятели" "кошче за душевни отпадъци" и т.н. Щото момичетата не можете да разберете, че и ние "свестните" момчета си имаме нужди и щом правим всичко това за вас значи не искаме да сме ви само приятели. Но вие ест. ще изберете тъпата мутра с ръце надути от химия без грам мозъчно вещество щото до него ще вдъхвате повече респект у другите кифли. Ето защо въпреки, че съм "свестен" по принцип де факто не искам да съм, защото никое "свестно" момиче няма да го оцени и ще си остана forever alone.
гледайте "Град на мечти" и не ми се обяснявайте:Д
по темата: не ти прочетох дефиницията на "свестен", но иначе - да, има приятни, нормални, смислени мъжки създания! малко са, слаби са!:Д
^^Между свестен и абсолютно тотално свил се човек има разлика. Свестен в лично моите представи е здраво стъпил на земята мъж, на когото може да се разчита. Интелигентен, амбициозен и трудолюбив. Отделно идва вече умението да се грижи за мен, да е нежен в определени моменти и да си отстоява позициите.
Букетчетата, поемите и серенадите не значат непременно, че човека е свестен. В интерес на истината, най-големите боклуци, които не могат да си го държат в гащите и не можеш да разчиташ на тях дори да идват на време на срещи, са най-големите на думи, и на цветчета.
Проблемът е, че имате сбъркани представи за свестен, за добър и за нежно отношение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Свестни или не повечето момичета си падат по надути богаташчета и грубияни![]()
Виждам два варианта:
1)приспособяваш се към обстановката
2)мухлясваш си, чакайки принца
Но и при двата случая ще е по - полезно да спреш да мрънкаш.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Чалгата е виновна и за глобалното затопляне, спокойно. :Д
"Свестни" хора не останаха като цяло.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чалгата е виновна за много неща, иронията ти беше неуместна.
И да, хората се променят малко или много, вече кой какво разбира под свестен е твърде субективно.
Далеч не съм фен на чалгата, ако така излиза, ама за нищо не е виновна която и да е музика. Хората си правят пари, а да подрусаш цици и задник си е личен избор, никой не им го налага.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."