- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществуват ли все още свестни момчета? :( ......
Свестни хора има, малко са, но ги има. А иначе всяка 2-ра "фукла" (както вие прилично ги наричате) обяснява как иска свястно момче и не може да си намери такова.
И да, чалгата е виновна за много неща.
Последно редактирано от chukipuki : 07-01-2012 на 11:24
Надценил съм те, явно. Ако се беше опитал да поразсъждаваш, може би щеше да разбереш какво и защо ти написах и нямаше да дадеш толкова елементарен отговор, избягващ въпроса. Подобни отговори обикновено хората дават, когато нямат какво да кажат.
Айде жив и здрав.
Ама наистина ти се отдава да мислиш. Само велик мислител би свързал мнението на човек и аватара му в някакъв форум. Подобни провокации обикновенно хората правят, когато си нямат работа.
Айде жив и здрав.
То хубаво казвате, че който е бил опарен и си слага маска и става веднага лошия пич, който е харесван от всички момичета, НО тва въобще не е толкова лесно колкото звучи. Примерно аз ако не съм себе си не се чувствам пълноценен човек. Да се правя на някъв баровец, мутра и да парадирам с парите си, да се държа като с парцали с момичетата въобще не е в моя стил и почвам да се мразя.
Така, момчета, по-добре сами от колкото зле придружени.
Не се променяйте заради някоя кифла, която не знае какво иска, ако момичето е свястно ще ви хареса такъв какъвто сте.
Последно редактирано от aks13v : 07-01-2012 на 11:49
Хич не се опитвайте да пробутвате тази простотия за маските на лоши момчета, че видиш ли вътрешно били свестни и други тави лайна. Истинските хора са себе си и нямат маски. А от такъв, който се интересува от бързи скорости, постоянно виси по барове, кръчми и дискотеки не може да очаквате да ви е верен и да ви обича достатъчно.
Свестни момчета има, но дали има свестни момичета???Повечето момичета уж казват, че не ги интересува много външния вид или финансовото състояние на момчетата, а после всичко опира до това!!!Мога да дам много примери със себе си, но просто няма смисъл.Тази година срещнах момиче, за което бях готов на всичко и това беше първото момиче, което наистина ОБИЧАХ, а тя тръгна с един от най-добрите ми приятели само защото не съм най-големия хубавец.Въпросът е имали свестни момичета, защото вече си мисля, че няма![]()
И сегаа.. искам да отговоря в един коментар на всички ваши коментари досега!Това за свестните момчета и дали съществуват и защо се убеждавам все повече и повече че няма такива
Първо: мисля си така защото говоря от личен опит за момчетата, които съм срещала досега без значение приятели или гаджета.. Ще ви дам малко примери
Приятелите момчета които са ми били, не се оказаха свестни защото бяха приятели с мен за да ме свалят и да ми се предлагат, което го разбрах впоследствие някои техни тъпи действия и постъпки.. Можеха да ми кажат какви са намеренията им в началото, а не да ме залъгват !имаше преди време едно момче с което бяхме страхотни приятели.. познавах и гаджето му ..момичето нямаше нищо против да сме приятели..даже и с нея бяхме.. докато един ден разбрах каква глупачка съм за да му вярвам..бяхме се впуснали в един разговор..той пускаше едни шеги и ми говореше едни.. и аз първоначално се направих на ударена, но после открито си започна да ме сваля.. след което аз се възмутих.. а и той си имаше гадже..но не му пукаше явно много.. казах му, че го мислех само и единствено за приятел и никога за нещо повече и той също ми показваше че уж е така но до този момент, в който се държа като пълен задник!
Друго! Момчетата които съм харесвала и уж бяха свестни, накрая пак с някои техни постъпки ми доказаха ,че НЕ СА били такива всъщност.. когато разбрах накрая че са били с мен единствено с целта да ме вкарат в леглото си под фалшивата маска на това, че са уж свестни.. само за да могат да ме заблудят и да си изпълнят целта..та затова казвам че повечето носят маски и тези които уж казват че са свестни всъщност излизат че не са! и тогава на кого да вярваш? излиза че не можеш да ги различаваш! това за чалгата незнам защо го включихте тук но.. то може би има общо за свестните ХОРА като цяло.. в някои ваши коментари имаше много спор по този въпрос за музиката но.. човек може да слуша каквато си иска музика и това не влияе на определянето му като човек! аз поне съм на това мнение..
Просто..доста пъти съм се опарила и разочаровала от момчетата.. и вече се отчайвам..това е.. навежда ме всичко това на мисълта че в това днешно извратено общество вече.. (да извратено..защото се е превърнало в такова .. ) вече няма свестни момчета!
ох, извинявай, но си толкова наивна и глупава. Просто не виждам смисъл да ти обяснявам каквото и да е било. Не виждам смисъл в това да ти показвам грешката ти.
Ами замисли се - защо едно момче ще иска да има за приятелче момиче ако не се надява, че един ден няма да последва до нещо повече? За какво му е иначе като си има истински приятели-момчета, освен ако не за това?
ако момчето е широко скроено много ясно че ще е само приятел с момичето! нима няма момчета които имат и момичета приятели в компанията си? има компании с момчета и с момичета и всички са си приятели и не виждам някакъв проблем това да е възможно!
roni9043 има още свестни от нас...не се безпокой...въпросът е, че малко момичета оценяват сериозните момчета...поне аз така съм забелязал![]()
Поживей още някоя и друга годинка и ще видим.
Винаги ми става страшно смешно като някой изцепи: "Ама то свястни няма!" и си погледна приятеля. И приятелите на познатите и приятелките ми.
Както и да е, не ти давам повече от 14. Ще пораснеш и ще видиш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Само да кажа, че ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МЪЖЕ И ЖЕНИ НЕ СЪЩЕСТВУВА И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА, колкото и да се самозалъгвате в обратното. Рано или късно поне от едната страна изникват някви чувства и те не са приятелски. Знам го от личен опит.
A къде отидоха истинските момичета, които не се поливат с фон дьо тен, не се гримират до ушите и не носят някви грозни рокли и полички, които са точно до под задника им?! Къде са момичетата, които не харесват кретени, които пушат, пият и се обезкосмяват и се епилират, и са безмозъчни, и слушат чалга, и ходят на фитнес?! Ами няма ги...за тва всички станаха кретени и кифльовци...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon