- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществуват ли все още свестни момчета? :( ......
колкото и да говори човек на тъпо стадо овце и колкото и да им обяснява нещо хиляди пъти те няма да го проумеят..е ..така е и с хоратачудя се за какво изобщо се хабих да пиша тая тема..знаех си че пак НИКОЙ няма да ме разбере.....
СПИРАМ С КОМЕНТАРИТЕ!който ме разбира нека пише на лс.. който не..продължавайте да си изливате тъпизмите тук в коментарите
Последно редактирано от roni9043 : 07-01-2012 на 15:41
Тук вече си права донякъде. Българските форуми и сайтове са отвратителни. И аз не ги харесвам. Да ти кажа по-хубаво направи като мен - аз ще си блокна почти всички български форуми. И по чуждите има простотии, но не толкова. А в българските форуми хората винаги са някакви заядливци, които не признават чуждото мнение и искат да те накарат да мислиш като тях.
Авторке, влизаш ми в черния списък. Писна ми от хора, които не оценяват чуждото мнение и са си втълпили от малки, че само ТЯХНОТО е важно, само на ТЯХНОТО трябва да става. Животът не е устроен така. Спри да хленчиш и да се мъчиш да оборваш всички, вземи погледни вътре в себе си и ще намериш някоя греда, с която трябва да се справяш. Аман от слаби хора! Държвата не се нуждае от такива, иска борци. Нали разбираш, че не печелиш от това да си повдигаш самочувствието в един форум - първо, защото никой не те познава, второ - че на никого не му пука за теб. Вместо да мрънкаш защо всички мъжки индивиди били нещастници, вземи поработи върху себе си, стани няколко години по-голяма и ще видиш, че можеш да намериш толкова много хубави хора, стига да знаеш къде да ги търсиш.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Аз уважавам чуждото мнение! Но не и това някой да се заяжда и злобее както правите ВИЕ тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! пффффф от един мой пост в който исках да споделя нещо такъв проблем да направят..... да бе! все АВТОРКАТА Е ВИНОВНА! МЕРСИ!БРАВО! Добре дошли в държавата на простащината и злобата - България !
Последно редактирано от roni9043 : 07-01-2012 на 16:09
Т Ъ П А Н А Р И ! няма повече какво да кажа........
твърде стара съм за този форум...
Ако уважаваше чуждото мнение, нямаше да отговаряш дословно на всеки пост, критикувайки. А държавата, такава, каквато е сега, я направиха такива като теб - все някой им е крив, все другите им виновни, а те самите - света вода ненапита. Опитах се да ти обясня като на голям човек, но явно има много да работиш, за да мислиш като зрял човек. В тази тема повече няма да пиша, защото не виждам смисъла - хората ти дават достатъчно доводи, обосновават всеки свой ред, но ти не вдяваш. Живо и здраво!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Май най - добре да емигрирам оттук! Да напусна България!Това ме накарахте да разбера! Писна ми от всезнайковци, които се правят на супер добри а всъщност истината кой знае каква е всъщност!
Не си виновна, просто си малка. И не разбираш нищо. Наистина не ти даваме повече от 14. И 14 ти е множко.
Виж сега, пускаш тема във форум, нормално е да получиш и мнения, които не съвпадат с твоето. Като ти чета постовете, май май не усещаш все още какво се опитват да ти кажат една част от хората тук, но след малко повече време може би ще разбереш.
По темата: свестни момчета има, просто се изисква повече акъл в случая, за да го разбереш. Някои неща невинаги са такива, каквито изглеждат.
А колкото до това ти мнение - не си мисли, че извън България всички са весели, щастливи и никога не критикуват. Напротив. Не живей в такива розови балони, че като се спукат ти ще си тази, която ще страда най-много.
Съгласен съм с това, че приятелство между момче и момиче няма. И съм на мнение, че приятелство между жена и жена няма. Жените просто не могат да имат приятели независимо от пола. И пак казвам има свестни момичета и момчета много рядко, но има, давам за пример себе си и приятелката ми![]()
Защо е този негативизъм?Гледай по-полжително на живота.Ще си намериш приятел,спокойно.Какво се връзваш на мнения в някав форум,дето пишат 50% хейтъри,40%училищни тарикати и 10% педофили.Та чак и българия да напускаш.Явно на 14-15 години ги приемате доста навътре нещата.
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
Позицията на авторката: "Аз съм на около 14 и съм видяла и опознала целия свят. Аз съм всезнаеща и моето мнение е единствено, неоспоримо и правилно. Всички тук са малоумни тъпанари."
Позицията на потребителите коментиращи в темата: "Как да му налея на това тъпо дете малко акъл в тъпата тиква"![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
По темата: да, все още съществуват свестни момчета. Не мога да говоря за себе си, защото не знам отстрани как изглеждам, но имам приятели, които 100% влизат в този списък.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Дори не знаете на колко години съм а ще ме плюете бе!? тъпанари! пиша тема да си изразя мнението а тука някви хейтъри ще си избиват комплексите моля ти се! ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ! И СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА! ДАЖЕ МОЛЯ АДМИНА ДА Я ИЗТРИЕ! С ИДИОТИ НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА! ТОЧКА!