.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 146
    Фен
    Град
    Vidin
    колкото и да говори човек на тъпо стадо овце и колкото и да им обяснява нещо хиляди пъти те няма да го проумеят..е ..така е и с хората чудя се за какво изобщо се хабих да пиша тая тема..знаех си че пак НИКОЙ няма да ме разбере.....

СПИРАМ С КОМЕНТАРИТЕ! който ме разбира нека пише на лс.. който не..продължавайте да си изливате тъпизмите тук в коментарите
    Последно редактирано от roni9043 : 07-01-2012 на 15:41

Тук вече си права донякъде. Българските форуми и сайтове са отвратителни. И аз не ги харесвам. Да ти кажа по-хубаво направи като мен - аз ще си блокна почти всички български форуми. И по чуждите има простотии, но не толкова. А в българските форуми хората винаги са някакви заядливци, които не признават чуждото мнение и искат да те накарат да мислиш като тях.

Цитирай Първоначално написано от roni9043 Виж мнението
    колкото и да говори човек на тъпо стадо овце и колкото и да им обяснява нещо хиляди пъти те няма да го проумеят..е ..така е и с хората чудя се за какво изобщо се хабих да пиша тая тема..знаех си че пак НИКОЙ няма да ме разбере.....

СПИРАМ С КОМЕНТАРИТЕ! който ме разбира нека пише на лс.. който не..продължавайте да си изливате тъпизмите тук в коментарите

Голям фен Аватара на notlike
    Авторке, влизаш ми в черния списък. Писна ми от хора, които не оценяват чуждото мнение и са си втълпили от малки, че само ТЯХНОТО е важно, само на ТЯХНОТО трябва да става. Животът не е устроен така. Спри да хленчиш и да се мъчиш да оборваш всички, вземи погледни вътре в себе си и ще намериш някоя греда, с която трябва да се справяш. Аман от слаби хора! Държвата не се нуждае от такива, иска борци. Нали разбираш, че не печелиш от това да си повдигаш самочувствието в един форум - първо, защото никой не те познава, второ - че на никого не му пука за теб. Вместо да мрънкаш защо всички мъжки индивиди били нещастници, вземи поработи върху себе си, стани няколко години по-голяма и ще видиш, че можеш да намериш толкова много хубави хора, стига да знаеш къде да ги търсиш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    A къде отидоха истинските момичета, които не се поливат с фон дьо тен, не се гримират до ушите и не носят някви грозни рокли и полички, които са точно до под задника им?! Къде са момичетата, които не харесват кретени, които пушат, пият и се обезкосмяват и се епилират, и са безмозъчни, и слушат чалга, и ходят на фитнес?! Ами няма ги... за тва всички станаха кретени и кифльовци...
    True true...

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Авторке, влизаш ми в черния списък. Писна ми от хора, които не оценяват чуждото мнение и са си втълпили от малки, че само ТЯХНОТО е важно, само на ТЯХНОТО трябва да става.
    А ти защо си на същия принцип тогава?

Фен
    Град
    Vidin
    Аз уважавам чуждото мнение! Но не и това някой да се заяжда и злобее както правите ВИЕ тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! пффффф от един мой пост в който исках да споделя нещо такъв проблем да направят..... да бе! все АВТОРКАТА Е ВИНОВНА! МЕРСИ!БРАВО! Добре дошли в държавата на простащината и злобата - България !

Авторке, влизаш ми в черния списък. Писна ми от хора, които не оценяват чуждото мнение и са си втълпили от малки, че само ТЯХНОТО е важно, само на ТЯХНОТО трябва да става. Животът не е устроен така. Спри да хленчиш и да се мъчиш да оборваш всички, вземи погледни вътре в себе си и ще намериш някоя греда, с която трябва да се справяш. Аман от слаби хора! Държвата не се нуждае от такива, иска борци. Нали разбираш, че не печелиш от това да си повдигаш самочувствието в един форум - първо, защото никой не те познава, второ - че на никого не му пука за теб. Вместо да мрънкаш защо всички мъжки индивиди били нещастници, вземи поработи върху себе си, стани няколко години по-голяма и ще видиш, че можеш да намериш толкова много хубави хора, стига да знаеш къде да ги търсиш.
    Последно редактирано от roni9043 : 07-01-2012 на 16:09

Фен
    Град
    Vidin
    Т Ъ П А Н А Р И ! няма повече какво да кажа........

Мега фен Аватара на Blab
    твърде стара съм за този форум...

Голям фен Аватара на notlike
    Аз уважавам чуждото мнение! Но не и това някой да се заяжда и злобее както правите ВИЕ тук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! пффффф от един мой пост в който исках да споделя нещо такъв проблем да направят..... да бе! все АВТОРКАТА Е ВИНОВНА! МЕРСИ!БРАВО! Добре дошли в държавата на простащината и злобата - България !
    Ако уважаваше чуждото мнение, нямаше да отговаряш дословно на всеки пост, критикувайки. А държавата, такава, каквато е сега, я направиха такива като теб - все някой им е крив, все другите им виновни, а те самите - света вода ненапита. Опитах се да ти обясня като на голям човек, но явно има много да работиш, за да мислиш като зрял човек. В тази тема повече няма да пиша, защото не виждам смисъла - хората ти дават достатъчно доводи, обосновават всеки свой ред, но ти не вдяваш. Живо и здраво!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Фен
    Град
    Vidin
    А ти какъв си бе? Господин перфектен че да съдиш някой който не познаваш? Ела ме опознай и тогава казвай каква съм бе!

Ако уважаваше чуждото мнение, нямаше да отговаряш дословно на всеки пост, критикувайки. А държавата, такава, каквато е сега, я направиха такива като теб - все някой им е крив, все другите им виновни, а те самите - света вода ненапита. Опитах се да ти обясня като на голям човек, но явно има много да работиш, за да мислиш като зрял човек. В тази тема повече няма да пиша, защото не виждам смисъла - хората ти дават достатъчно доводи, обосновават всеки свой ред, но ти не вдяваш. Живо и здраво!

Фен
    Град
    Vidin
    Май най - добре да емигрирам оттук! Да напусна България!Това ме накарахте да разбера! Писна ми от всезнайковци, които се правят на супер добри а всъщност истината кой знае каква е всъщност!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не си виновна, просто си малка. И не разбираш нищо. Наистина не ти даваме повече от 14. И 14 ти е множко.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от marti_marto Виж мнението
    Хич не се опитвайте да пробутвате тази простотия за маските на лоши момчета, че видиш ли вътрешно били свестни и други тави лайна. Истинските хора са себе си и нямат маски. А от такъв, който се интересува от бързи скорости, постоянно виси по барове, кръчми и дискотеки не може да очаквате да ви е верен и да ви обича достатъчно.
    Не че нещо Марто ама си личи че не си бил в такава ситуация
    И повярвай ми че при човек наранен да такава степен че да не вижда смисъл в нищо , да си сложи маска е най-малкото което може да направи

Супер фен Аватара на shmatarok
    Май най - добре да емигрирам оттук! Да напусна България!Това ме накарахте да разбера! Писна ми от всезнайковци, които се правят на супер добри а всъщност истината кой знае каква е всъщност!
    Виж сега, пускаш тема във форум, нормално е да получиш и мнения, които не съвпадат с твоето. Като ти чета постовете, май май не усещаш все още какво се опитват да ти кажат една част от хората тук, но след малко повече време може би ще разбереш.
    По темата: свестни момчета има, просто се изисква повече акъл в случая, за да го разбереш. Някои неща невинаги са такива, каквито изглеждат.

А колкото до това ти мнение - не си мисли, че извън България всички са весели, щастливи и никога не критикуват. Напротив. Не живей в такива розови балони, че като се спукат ти ще си тази, която ще страда най-много.

Фен
    Град
    Vidin
    като не те кефя що продължаваш да пишеш в темата ми а? всезнайке?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не си виновна, просто си малка. И не разбираш нищо. Наистина не ти даваме повече от 14. И 14 ти е множко.

Фен
    Град
    Vidin
    някои се опитват да ме изкарат лошата..ненормалната..лудат а и т.н. ЕТО ТОВА!

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Виж сега, пускаш тема във форум, нормално е да получиш и мнения, които не съвпадат с твоето. Като ти чета постовете, май май не усещаш все още какво се опитват да ти кажат една част от хората тук, но след малко повече време може би ще разбереш.
    По темата: свестни момчета има, просто се изисква повече акъл в случая, за да го разбереш. Някои неща невинаги са такива, каквито изглеждат.

А колкото до това ти мнение - не си мисли, че извън България всички са весели, щастливи и никога не критикуват. Напротив. Не живей в такива розови балони, че като се спукат ти ще си тази, която ще страда най-много.

Съгласен съм с това, че приятелство между момче и момиче няма. И съм на мнение, че приятелство между жена и жена няма. Жените просто не могат да имат приятели независимо от пола. И пак казвам има свестни момичета и момчета много рядко, но има, давам за пример себе си и приятелката ми

Град
    на луната
    Защо е този негативизъм?Гледай по-полжително на живота.Ще си намериш приятел,спокойно.Какво се връзваш на мнения в някав форум,дето пишат 50% хейтъри,40%училищни тарикати и 10% педофили.Та чак и българия да напускаш.Явно на 14-15 години ги приемате доста навътре нещата.
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защото се опитвам да ти влея малко акъл в тъпата глава, преди да се изложиш тотално.
    Не се получава.

Фен
    Град
    Vidin
    бих ти дала съвет да замлъкнеш и да спреш с хейтването ок????? ТИ ще ми кажеш ела ми го кажи в очите ако ти стиска а не да хейтваш в форуми !

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защото се опитвам да ти влея малко акъл в тъпата глава, преди да се изложиш тотално.
    Не се получава.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Позицията на авторката: "Аз съм на около 14 и съм видяла и опознала целия свят. Аз съм всезнаеща и моето мнение е единствено, неоспоримо и правилно. Всички тук са малоумни тъпанари."
    Позицията на потребителите коментиращи в темата: "Как да му налея на това тъпо дете малко акъл в тъпата тиква"
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    По темата: да, все още съществуват свестни момчета. Не мога да говоря за себе си, защото не знам отстрани как изглеждам, но имам приятели, които 100% влизат в този списък.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мисля че няма значение възрастта , дали ще бъде на 14 или 24 разочарованието е много неприятно и се нуждае от съвет и разбиране

Фен
    Град
    Vidin
    Дори не знаете на колко години съм а ще ме плюете бе!? тъпанари! пиша тема да си изразя мнението а тука някви хейтъри ще си избиват комплексите моля ти се! ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ! И СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА! ДАЖЕ МОЛЯ АДМИНА ДА Я ИЗТРИЕ! С ИДИОТИ НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА! ТОЧКА!

Дори не знаете на колко години съм а ще ме плюете бе!? тъпанари! пиша тема да си изразя мнението а тука някви хейтъри ще си избиват комплексите моля ти се! ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ! И СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ В ТАЯ ТЕМА! ДАЖЕ МОЛЯ АДМИНА ДА Я ИЗТРИЕ! С ИДИОТИ НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА! ТОЧКА!
    Успокои се и погледни горния пост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си