- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета и дискотеки ..
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дори и да имам приятел, дори и да е с мен, не бих се скрила зад него. По дискотеките всякаква измет. Не искам няк'ви невероятните проблеми, а в най - розовия вариант побоища, 'щото не мога да разкарам един охльов или просто да си взема чантичката и да си тръгна. Случвали са ми се разни работи и горе-долу гледам се нагаждам според където духа вятъра. Ама пак ти казвам, че не бих оставила приятеля ми или някой от компанията да се меси в такива неща.
аввв от някви забивки се стигна до насилие ;О чаааакайте малко ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Повечето хора имат нужда от лично пространство и подобно постоянно присъствие на половинката около тях често се тълкува като обсебване и води до напрежение и скандали. Дори и на мен подобна практика ми намирисва на зле прикрита ревност "от всичко и всички" и собственическо чувство. Жената не е вещ, та да си я пазиш да не ти я откраднат. Някои може да го тълкуват като загриженост, не знам.
Ходя по барове и дискотеки от години и съм ставал свидетел на конфликти, но на насилие спрямо жени - никога. Дори от приятели и познати не съм чувал за подобно нещо.
Welcome to the Jungle...
За нови запознанства по- скоро
А иначе и аз съм против приятелят ме да е навсякъде с мен, особено ако сме излязли по ЖЕНСКИ, пък и той не е искал да идва да ни слуша разговорите и да скучае цяла вечер... всеки си има право на лично пространство. Като съм необвързана винаги идват по много досадници, но знам как да ги разкарам и сама.
Ходи гледай у студентски граТ кво става.Аман от селяндури и тъпи кифли пълнещи столицата ни
На дискотека с цел забивка не съм ходила и нямам подобно намерение, отивам единствено с цел да се забавлявам.
Ся... относно контенето, сериозно ли очакваш някоя да отрече, че мъжкото внимание е приятно?
На дискотека,всичките ми са еднакви.Нагримирани,точкет а,полуголи..нищо ново неможеш да видиш.Пък и от години не ходя по диско.Адкската селяния е.Вход 5 леа,цела вечер ми седи на 1 кола и е големиО гЪзар от доло уйно
Пфф... никога не съм търсила момче точно в дискотека.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
сейм
най-много на морето нещо, лятна забивка, флирт за една вечер-както искате го наречете
но в града-Хапсурд
много рядко се е случвало да се заговарям с някого,единични случаи са били танците и целувките тука
ако съм обвързана и ми се лепят-имам си приятел, ако ми пробутат ''то и аз си имам ТВ бля бля''-ми хубаво, не съм заинтересована и се местя нанякъде
енд ъф стори
Всичките жени са еднакви
Ахаха естествено че е ЛОВ бе хора!стига да съм out of relationship, всеки път правя някви изцепки по клубовете
Мисля, че всяка която казва, че не отива на лов лъже всички включително и себе си. "...ама аз отивам да си направя кефа..." - ми направи си го у вас. Пускаш си музиката даже по твой избор и готово. Ама да се лъжем сега няма смисъл. Когато отида на дискотека с приятелки закво мислите, че се контим толко време и обличаме най-предизвикателните неща от гардероба + най-високите токчета. Айде стига с тея глупости.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
на същото мнение съм
Излизаме голяма компания, която е само от момичета и се забавляваме.
Не отивам да се зарибявам или да си търся приятел..Дискотеката е може би последното място, в което ще търся..
Пък и досадници в дискотеките колкото искаш, всеки път се залепва някой досадник на наща маса..
Такъв тип да излезем с приятелки и да се чекнем, да се сваляме с някой, не мерси, твърде е елементарно..
За дискотеки не мога да говоря, защото в дискотека съм влизала последно преди повече от 5 години.
Но когато излизаме с приятелки 'по женски', последната ни мисъл е да се зарибяваме с някой пич. Ходим по клубове, забавляваме се и толкова. Не се контим като за лов (що за израз), но дори и да направим нещо повече за външния си вид, то е само заради нас самите, за да се почувстваме с една идея по-секси. Не специално да привличаме вниманието на някой, който си мисли, че всяка мацка се е намазала, само заради него и такива като него.
А пък и ми е крайно странно това, че има момичета, които се поддържат само за да правят впечатление на другия пол.
Още нещо.
Когато се съберем изцяло женска компания, причината е най-често тази, че ни е омръзнало от лигьовци покрай нас и изпитваме нужда да прекараме известно време изцяло в женско обкръжение. И е смешно, когато някой се лепне за нас с мисълта, че група от няколко момичета непременно си търси мъжко.
И спря да се върти за миг земята..
Защо изключваш възможността просто да са излезли по женски?!
Аз с приятелки (без момчета) ходя на диско,само когато сме на тема "женско парти" и тогава въобще не ни интересуват разни лепкиА и к'во да ловим точно там?!Повечето са потни,пияни (или в процес на напиване) и миришещи на цигари,като за капак се мислят за големите плейбои ...
![]()
На лов се ходи в бар,клуб или друго заведение,което се посещава преди дискотеката.
А и к'во?!Нима момиче не може да "ловува" ако в компанията й има момчета?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Значително по - трудно е. Ако си с прителките ти ще ти е достатъчно просто да си седиш в отсрещния ъгъл и да си красива отдалече. Когато отида на бар с момчетата никой не ме заговаря. Твърде близки сме, държанието ни е твърде свойско и пичовете по презумпция ме изкарват гаджето на някой от приятелите ми. Ако си по - активна, може, но мъжете пак ще са по - резервирани към момиче, което е с 10 момчета, отколкото компанийка от 5-6-7 момичета.
Ама не ме разбирайте погрешно. Аз не съм против ходенето на лов по дискотеки, просто аз не съм го правила, защото все ми се е случвало да съм заета :д Иначе бих, струва ми се готино и е доста добър начин да различиш пичовете от... ъъ, не-пичовете :Д
Като немоеш го сготвиш,кво от тва,че е качествен?
Моята добре, че не ходи, иначе тряя ставам в 3 часа да ходя да изнасям дискотекатабъзика настрана, както казаха, никой няма да отрече, че му е неприятно да го загледат, както момчетата слагат прилепнали потници да речем така и женските се контят с малки разлики. Тук повечето е до доверие. Бих бил склонен да я пусна с някой мой добър приятел повече отколкото с женска компания. Както казах зависи от всички хора. Тъпо е да правите общи изводи, защото никога не са верни
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek