- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам да се самоубия!!
начии..
1. не се самоубивай... колко хора по света с толкова по-жестоки болки се борят пък ти...
2. следващият пет мисли преди да направиш нещо
3. с хапчета и падане от високо нищо не правиш... с рязане на вени - пак нищо не правиш... с пистолет - има шанс, но едва ли ще го направиш както трябва..
Истината е, че да се самоубиеш не е лесно...
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Я да те попитам аз сега тебе. Как така ще се самоубиваш? Струва ли си заради момче, което не те заслужава. За бога вие сте имали просто връзка, която не се е получавала по обясними причини. Нито сте били женени, нито деца сте имали, нито имате какво да делите. САМО ЕДНО ТИ КАЗВАМ - НЯМА ДА НАКРИВИШ НА ШАПКАТА НА НИКОЙ АКО СЕ САМОУБИЕШ. Смяташ, че ако той разбере, че си мъртва ще му вмениш чувство за вина? Така ли мислиш? Смяташ ли, че ще дойде на гроба ти и ще реве колко много съжалява, че е постъпил безразлично с теб? Съмнявам се. Не само че няма да се сети за теб, но като разбере, че си се самоубила, ще се обеди, че е бил с една луда и само ще се зарадва повече, че се е отървал от теб. Жестоко ли ти звучи? ами факта, че самоубийството е такъв голям грях за душата? За това замисляш ли се? Знаеш ли, чела съм, че който се самоубие, после се прераждал в животно? Струва ли си кажи ми, заради един смотльо. Хайде недей така. Не знам на колко си години, може да нямаш друг опит с мъжете. Всеки е страдал за любовта. Няма човек на тази земя който да не е бил засегнат от това или разочарован Вземи се в ръце и се занимавай с текущите си задължения, а любовта - тя все някога ще се появи - говоря за истинската любов... Пожелавам ти успех!![]()
Ако ще се самоубиваш, направи ми услуга. Вземи един чадър, отвори го и скочи от някой мост! С братовчед ми се хванахме на бас, той ми говори, че можело да се оцелее така, а аз, че чадъра ще се счупи. Не сме намерили кой да пробва, та ако удариш едно рамо, ще сме ти благодарни.
Какви са тея глупости- "искам да се самоубия"?!? Ако наистина искаше, да си се самоубила, не да съобщаваш по форуми! И какъв, по-точно, проблем, би решила със самоубииство? Няма да отидеш на "по-добро място", ако това ти е надеждата. Самоубиват се страхливците, които не могат да се справят с проблемите и бягат от тях...
Намери огнестрелно оръжие, за предпочитане е пистолет и го сложи в устата си като дулото трябва да сочи към мозъка ти. Стреляй. С повече късмет ще си мъртва за секунди.
Друг вариант е с нож, но трябва да знаеш как да си нарежеш вените - разпори си цялата предмишница успоредно на показалеца, не перпендикулярно. Не ти препоръчвам този метод, много боли.
Можеш също така да се удавиш, макар че и това е доста мъчително пък и може някой да те спаси.
Ако ти се занимава и си сръчна, ето как се връзва бесило -
http://www.youtube.com/watch?v=cJwsJXbS_Ok
само трябва да намериш дебело въже и подходящото дърво.
Има още безброй начини, стига да си мотивирана, сигурен съм, че ще се справиш. Успех![]()
Последно редактирано от fenasf : 07-01-2012 на 18:13
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първо ходи на психиатър .......
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...
Недей го прави,защото първо е нещо за което ще съжаляваш ,ако не се получи.Ще нараниш родителите си ,близките си,приятелите си и най- вече себе си.Той не иска да е с теб,защо ти продължаваш да искаш ?Ако искаше да е с теб щеше да те потърси.След като не си оценена не съжалявай,някой друг ще го направи...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Тоя кенеф жив ли е или още се опитва да си среже вените с парче кашкавал?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Недей прави глупости бе .. щом е станало значи е трябвало ! Я горе главата .. след време той ще те потърси или просто е трябвало наистина да стане така !)
Леле, почвам да се притеснявам за това момичехич не отговаря
![]()
Абе вие се бъзикате с това, но когато бях първи курс в университета имаше вълна от самоубийства на момчета, които са били зарязани от приятелките си след 2-3 годишна връзка. За 1 седмица 3 момчета и 1 момиче скочили от покривите на 17-18 етажни блокове. По-добре преди да правиш каквото и да било се замисли за последствията върху човека от семейството ти, на който най-много държиш (майка,баща,баба,дядо,стрин а,леля,чичо,вуйчо и т.н).
А как да процедираш с него - ами то ти си го зарязала .. имало е защо. Напълно е възможно и да ти е изневерявал по това което описваш така, че отиваш при него (без уговорки по телефона; неочаквано) заставаш право в лицето му и очи в очи го питаш каква е причината да се е държал така. Каже ли ти "ами вече няма тръпка" "омръзна ми" и т.н или ако тръгне да се дърпа, че нямал време сега и бързал, значи има друга. Може и да не е спал с нея, но да й е метнал око. Задаваш му директно въпроса "Има ли друга" и ако не може да ти отговори като те гледа в очите значи има. В тоя случаи ако има кола хващаш ключовете и започваш да рисуваш върху капака. Ще ти стане много по-леко и ще видиш, че такива гадове не заслужават толкова внимание.
Да,авторката очевидно не се отличава с интелект,но пък темата за суицида по света ми е болна...
Не ми се пишат тиради,които и без това ще бъдат прочетени през ред,просто прилагам един прост съвет.
Планирай си самоубийството-представи си го в детайли,с абсолютно всички подробности,като не наблягаш на ъм,розовата страна на нещата...използвай цялата си фантазия,за да преживееш ментално всичко в пълни краски-в това число и най-противните и отблъскващите.Всичко,абсол ютно,в цялостност и пълнота.
А след това си дай срок-по възможност достатъчно дълъг(все пак иде реч,за голЕмо и съдбоносно дело)-да речем,година.
Изживей си я,както си му е редът и го направи като хората-все пак ти е последна,нали..?
...едва след това пристъпи към действие...ако все още ти е до това...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Стегни се,ей това е лека.Защо ти е гадно?Че се е държал пренебрежително,че сте скъсали,или че не те е търсил след това.И как хем ти е говорил,че те обича,хем се е държал гадно?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall