.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не ми се живее..

Здравейте, не знам дали темата е за този раздел, но не знаех къде да я пусна .. така че ако не е за тук просто я преместете.. та исках да кажа,че не ми се живее.. на 19 съм някак си нямам някаква амбиция, не знам дали не ми се живее, защото нямам много пари или защото не съм влюбен в някое момиче (преди бях но но нещо не се получи) ,но просто нямам някакво желание .. понякога се замислям ако си пръсна мозъка или нещо от тоя сорт дали ще ми е по добре.. смисъл няма да се налага да работиш, да се изнервяш,да си прецакан за нещо.. просто няма да правиш нищо.(случвало ли се е на някой да му минават тези мисли през главата или просто не съм наред)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сърбят ме пръстите да те нахраня, но ще се държа прилично. Просто се стегни.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    В застой си. Просто имай търпение и след време ще видиш,че 'съдбата' или там каквото е ще ти поднесе поне малко по-интересен живот така да се каже.. Впрочем ти приятели нямаш ли? Надявам се да имаш и да те вразумят, ако не поне сам да се стегнеш... А и между другото като казах да чакаш ;съдбата' нямах предвид да стоиш на дивана пред телевизора по цял ден.. Излизай, разхождай се.. дори и сам да си няма ли да е отпускащо да се разходиш някоя вечер когато е хладно.. едно излизане може да промени живота ти..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Сърбят ме пръстите да те нахраня, но ще се държа прилично.
    Аз пък няма. ;п

Такива като теб вечно се изкарват мъченици и все някой друг им е виновен. Вариантът за "пръсване на мозъка" при теб няма да проработи и ще ти кажа защо - нямаш топки, за да го направиш. Във форума с тази тема(както навярно и в живота си извън него) просиш внимание по отчаян начин и си търсиш съчувствие и утеха от някой друг инфантил, който да ти каже, че не си сам, всеки минава през подобни периоди и прочее. Истината е, че да, хората минават пред подобни периоди. В такива моменти обаче важното е да вкараш обратна психология, сиреч, колкото повече те мързи и нещо не ти се прави, толко' повече да си ангажиран и да си отвличаш ума с разни неща.
    В момента от теб лъха на отчаяние, депресия и лузърщина като цяло. Първо си промени мирогледа, което ти е най-голям и основен проблем, после оправяй другите неща.
    При теб е "хем сърби, хем боли" - нямал пари, ама не му се и работело. Извинявай, ама си мъж на 19 години, голям човек си вече и е време да се вземеш в ръце, вместо да се държиш като петгодишно, на което не му изнася. Вземи си живота в ръце, намери си работа, намери си втора, като не ти стигат доходите, намери си приятели, излизай, завързвай социални контакти. Ако сам не си помогнеш и не се мотивираш малко, няма кой друг.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Извинявай, ама си мъж на 19 години, голям човек си вече и е време да се вземеш в ръце, вместо да се държиш като петгодишно, на което не му изнася. Вземи си живота в ръце, намери си работа, намери си втора, като не ти стигат доходите.
    Трудна работа. Младежката безработица е над 20% и отсега му казвам, че няма да си намери работа колкото и да търси.

Мега фен
    Град
    <3
    Не уважавам хора като теб.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    ти си този, който определя какъв ще бъде животът ти!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Стегни се.
    Нямаш право да се оплакваш от липса на амбиция, когато сам не си поставил някаква цел, която да следваш и която да те държи силен. Въпреки, че причините, поради които се оплакваш, че не ти се живее са напълно тъпи и напълно възможно да се разрешат. В днешно време много хора нямат достатъчно пари, а някои нямат и достатъчното, което ние имаме, за да се изхранват. Осъзнай се. Липсата на момиче , също! Няма как да намериш половинката си, оплаквайки се във форум от липса на такава. Това с нищо не ти помага. Любовта няма да почуква на вратата ти, за да ти каже: "Ето ме, дойдох". Трябва да я заслужиш. Вярно е, че хубавите неща стават тогава, когато най - малко се очакват, но няма да стане, когато си седиш у вас и се самосъжаляваш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Бий си два шамара и вземи живота си в свой ръце. Не изпадай в ролята на жертва. Ако не си помогнеш сам, кой ще ти помогне?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Намери цел в живота си и направи всичко за да я постигнеш.

Еми самоубий се, ние как да ти помогнем...

Брат на теб хората никога ли не са ти казвали: "ти не можеш", "няма да го направиш", "от теб нищо няма да стане" и т.н. ?! Винаги ще има моменти в който се ще чудиш има ли смисъл да продължиш, именно тези хора са ми стимула на мен. Живея освен заради семейството и приятелите си и заради всички тези боклуци които са ми казали някога че от мен човек няма да стане. Така че намираш цел "and keep walking". Другия вариант патрона, въжето, ножа, отровата или каквото избереш и тва е.

Простак
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мързел се вика на такива, нямало нужда да работи и нямало да има кой да го прецака ако се гръмнел. Именно понеже по цял ден седиш и няма какво да правиш, за това ти идват такива мисли на ум. Ако пък не можеш да си намериш работа, поне ходи, или бягай,или карай колело, или каквото и да е , ама от седене пред компютъра и писанен на тъпи теми, нито повече пари ще имаш, нито ще си хванеш приятелка.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 07-05-2012 на 23:18

В главата ми винаги присъства въпроса "има ли смисъл да продължаваш да си жив" "трябва ли да се живее на всяка цена?"

По нагоре някой беше казал "Да работи на 2 места да създава контакти и да си намери приятелка" OMG ти осъзнаваш ли че ако работи на 2 места всяка вечер когато се прибира ще се изправя пред дилемата "да ям и да си взема душ или направо да си лягам" Много тъпи са ви изказванията.

Аз съм на мнение че инстинктът за живот е по-силен от неговия смисъл!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Er4 Виж мнението
    В главата ми винаги присъства въпроса "има ли смисъл да продължаваш да си жив" "трябва ли да се живее на всяка цена?"

По нагоре някой беше казал "Да работи на 2 места да създава контакти и да си намери приятелка" OMG ти осъзнаваш ли че ако работи на 2 места всяка вечер когато се прибира ще се изправя пред дилемата "да ям и да си взема душ или направо да си лягам" Много тъпи са ви изказванията.

Аз съм на мнение че инстинктът за живот е по-силен от неговия смисъл!!!
    И едно работно място му стига, за да си стъпи на краката. И айде, айде, нямало да има сили за нищо друг път. Приятеля ми е 8 часа на ден на работа и всяка вечер излизаме. Аз самата съм на работа и на университет едновременно, и пак си имам време за всичко. На 19 е, за бога. Би следвало сега да е жизнен и да комбинира от всичко. Хората се преуморяват от работа след 40-50, че и това не е съвсем вярно.
    Просто в нашата страна отдавна децата не се възпитават на труд и амбиции. Жалко е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

То така и баба знае дет се вика,я се стегни,извади си главата от задника и си намери работа(занимание)мързел такъв.Най-лесно е да умреш, живота е труден тва е положението щеш нещеш преживей го

Супер фен Аватара на fenasf
    Еми умри тогава.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

недей да живееш тогава.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако я имаше още казармата, как хубаво щяха да те оправят там...

На 19 години не му се живеело. Ти ако искаш всичко на поднос да ти се носи, ще е добре а?

Я вземи се стегни.

Повече от фен Аватара на mechone
    Болен мозък.

Наред си.Ще мине.
    Живота е хубав понякога.По-често е скапан де,ама хубавите моменти си струват.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си