.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Голям фен
    Лично на мен химията ми беше много лесна .. и адски много съжалявам ,че не отидох на 2-ри кръг (на олимпиадата) , защото беше същия ден с тази по бг .. и реших да отида на тази по бг и нищо не направих
    Физиката ,отново мое мнение ,беше по-трудна .. поне 2-рия срок .. първия (с тока) ми беше лесен

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Лично на мен химията ми беше много лесна .. и адски много съжалявам ,че не отидох на 2-ри кръг (на олимпиадата) , защото беше същия ден с тази по бг .. и реших да отида на тази по бг и нищо не направих
    Физиката ,отново мое мнение ,беше по-трудна .. поне 2-рия срок .. първия (с тока) ми беше лесен
    Аз съм точно обратното. Първият раздел по физика - електричество и магнетизъм, се измъчих на него, завърших с 5 за срока. А останалата част от учебника ми беше лесна. Химията ми е един от най-лесните и приятни предмети.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Аз съм точно обратното. Първият раздел - електричество и магнетизъм, се измъчих на него, завърших с 5 за срока. А останалата част от учебника ми беше лесна.
    Може би се дължи на това ,че г-жата обясняваше добре 1-вия срок ,а 2-рия само си разказвахме истории .. А аз нямах особено желание да уча по физика при положение ,че втория срок нито ни обясняваше , нито ни изпитваше .. мм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си