- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със съученик..за или против?
много трудно се получава...според мен все пак много хора възприемат секса за нещо лошо...поне така чувам хората да говорят покрай мен...
От 8 месеца имам връзка със съученик и секса си е страшен,не ни пречи училището![]()
Против!
Последно редактирано от LuDaTa_PcHeLiChKa : 07-04-2012 на 20:14
да ви еба майката само за ебане имилсите курвиа майака ви!!!
Против !
Против съм, като цяло ще е гадно някой от двамата да се раздрънка и да разбере цялото даскало.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
само секс .. може би да ..амаза мен е важно момчето да е поголямо .. смисъл да е в повисок клас .. хем после няма да стане тъпо щото ако са в един клас ще е много неловко после![]()
Против!
Бях попаднал в много конфузна ситуация. Във вихъра на едно парти спах със съученичка. След това се правихме, че нищо не бе станало. Няколко месеца по-късно спах с друга моя съученичка и тогава се отвори ада. Двете момичета се водиха приятелки, но от момента, в който и двете разбраха стана много лошо. За сметка на това съм много близък с всички от класа си и с изключение на тях двете никой нищо не каза.
Сега година по-късно отношенията са много странни...Водим се приятели, ама и тримата се гледаме с едно на ум. Моят съвет е да избягвате да имате каквито и да е било отношения с хората от класа си извън предела на приятелството.
Категорично НЕ !!!
Твърдо против и се осланям на личен опит.
Ако става дума за връзка е някакси уж малко по приемливо, но само секс не. Особено ако става дума за секс за една нощ - за една нощ не може да става дума за доверие или конфиденциалност.
Много дълго време, може би около 3 4 години, водех неангажиращи връзки. Има някои основни правила, между които е човекът с когото се виждаш да не е от обкръжението ти, било то компания, училище, уроци, съсед. По този начин държиш нещата под пълен контрол.
Ходейки на училище, което към момента е задължително, те поставя в една ситуация от типа развитие в застой. След 3 години с едни и същи идиоти зубъра с девствените мустачки от 8ми клас ще вземе да ходи я на фитнес, я на нещо друго и при евентуалното неналичие на друг обект ще се превърне в привидно прекрасно изглеждащата възможност. НЕ, не правете тази грешка.
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Хич не е скритвсе пак си казах, че е личен опит.
Докато не се случиха разни простотии, които най-малко съм очаквала и аз бях на мнение, че няма проблем.
Преминала съм teen годините вече и затова казвам развитие в застой. След училище създаваш много и различни нови контакти и можеш като страничен наблюдател да прецениш колко еднотипна и монотонна среда е създало училището.
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Аз пък съм ЗА. Ако и двамата сте наясно, че е само секс, и ако сте сигурни, че няма да се гледате накриво на следващия ден, няма нищо лошо. Освен това, при наличие на поне средна интелигентност от страна на съучениците ми, дори и да разберат, не би трябвало да го обръщат на подигравка. Все едно те не правят секс, пф.
Защо всички се притесняват,че другите ще разберат?Това не е проблем.Проблемът е,че могат да се появат чевства от едната страна,например,и да се окажеш във фъкфрендзоун. Ако имате приятел за секс гледайте да не го виждате извън леглото.Иначе става сложно.Тру стори,бро
Абе не е най-добрата идеяКато ще правите секс с някой поне да не е с човек с който се виждате всеки ден и имате общи познати и т.н. ..като ще е само секс нека да е с някой по непознат
![]()
>>DjBelev<<
Така е, когато става дума за секс, непознатите сме по-добра алтернатива.![]()
Welcome to the Jungle...
Случи ми се на един купон да го направим със съученичка, но просто си правехме кефа и двамата бяхме наясно с това, и че после няма да има обвързване или каквото и да е друго.Та нито се гледаме на криво, нито сме се вкарвали в някви други филми.Беше просто секс,а и никой не разбра.
Мисълта ми е: аз съм за
Напълно ЗА! Не плащайте данък хорско мнение.
^ и тва е вярно ... за хорското мнение не трябва да ти пука ама после ако е само за секса .. със самото момче/момиче как ще се гледате и какви ще са ви отношенията
ммм 43294893284923483928 пъти НЕ. Веднъж сбърках, повече...
И не е до хорското мнение...