.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    много трудно се получава...според мен все пак много хора възприемат секса за нещо лошо...поне така чувам хората да говорят покрай мен...

Супер фен Аватара на nymphadora
    От 8 месеца имам връзка със съученик и секса си е страшен,не ни пречи училището

Аз съм твърдо против

Против!
    Последно редактирано от LuDaTa_PcHeLiChKa : 07-04-2012 на 20:14

Banned Фен
    да ви еба майката само за ебане имилсите курвиа майака ви!!!

Цитирай Първоначално написано от TsvetanVR Виж мнението
    Твърдо ЗА. Клатил съм в даскало и изобщо не ме е бъркало кой ще разбере и к'во ще говори за мене...аз нали си клатя...хахахахахах
    На момичето няма ли да и е гадно ако всички разберат ?

Голям фен Аватара на smilelady
    Против съм, като цяло ще е гадно някой от двамата да се раздрънка и да разбере цялото даскало.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

само секс .. може би да ..амаза мен е важно момчето да е поголямо .. смисъл да е в повисок клас .. хем после няма да стане тъпо щото ако са в един клас ще е много неловко после

Дали ще е само секс или връзка - ще стане лудница. Дори бих ти препоръчала връзка от колкото просто секс, защото така или иначе ще тръгнат слуховете. А ако е просто секс ще ти лепнат и етикет курва и ще ти е още по-кофти. Повярвай ми

Против!

Бях попаднал в много конфузна ситуация. Във вихъра на едно парти спах със съученичка. След това се правихме, че нищо не бе станало. Няколко месеца по-късно спах с друга моя съученичка и тогава се отвори ада. Двете момичета се водиха приятелки, но от момента, в който и двете разбраха стана много лошо. За сметка на това съм много близък с всички от класа си и с изключение на тях двете никой нищо не каза.
    Сега година по-късно отношенията са много странни...Водим се приятели, ама и тримата се гледаме с едно на ум. Моят съвет е да избягвате да имате каквито и да е било отношения с хората от класа си извън предела на приятелството.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Категорично НЕ !!!

Твърдо против и се осланям на личен опит.

Ако става дума за връзка е някакси уж малко по приемливо, но само секс не. Особено ако става дума за секс за една нощ - за една нощ не може да става дума за доверие или конфиденциалност.

Много дълго време, може би около 3 4 години, водех неангажиращи връзки. Има някои основни правила, между които е човекът с когото се виждаш да не е от обкръжението ти, било то компания, училище, уроци, съсед. По този начин държиш нещата под пълен контрол.

Ходейки на училище, което към момента е задължително , те поставя в една ситуация от типа развитие в застой. След 3 години с едни и същи идиоти зубъра с девствените мустачки от 8ми клас ще вземе да ходи я на фитнес, я на нещо друго и при евентуалното неналичие на друг обект ще се превърне в привидно прекрасно изглеждащата възможност. НЕ, не правете тази грешка.
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Цитирай Първоначално написано от Arista Виж мнението
    Категорично НЕ !!!

Твърдо против и се осланям на личен опит.

Ако става дума за връзка е някакси уж малко по приемливо, но само секс не. Особено ако става дума за секс за една нощ - за една нощ не може да става дума за доверие или конфиденциалност.

Много дълго време, може би около 3 4 години, водех неангажиращи връзки. Има някои основни правила, между които е човекът с когото се виждаш да не е от обкръжението ти, било то компания, училище, уроци, съсед. По този начин държиш нещата под пълен контрол.

Ходейки на училище, което към момента е задължително , те поставя в една ситуация от типа развитие в застой. След 3 години с едни и същи идиоти зубъра с девствените мустачки от 8ми клас ще вземе да ходи я на фитнес, я на нещо друго и при евентуалното неналичие на друг обект ще се превърне в привидно прекрасно изглеждащата възможност. НЕ, не правете тази грешка.
    От последния абзац някак си прозира скрит срам от случилото се в миналото...
    По темата:Момче съм и нещата са по-различни и...за :д

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    От последния абзац някак си прозира скрит срам от случилото се в миналото...
    По темата:Момче съм и нещата са по-различни и...за :д
    Хич не е скрит все пак си казах, че е личен опит.

Докато не се случиха разни простотии, които най-малко съм очаквала и аз бях на мнение, че няма проблем.
    Преминала съм teen годините вече и затова казвам развитие в застой. След училище създаваш много и различни нови контакти и можеш като страничен наблюдател да прецениш колко еднотипна и монотонна среда е създало училището.
    Бившата fear.com

Правилата са за останалите!!!

Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Аз пък съм ЗА. Ако и двамата сте наясно, че е само секс, и ако сте сигурни, че няма да се гледате накриво на следващия ден, няма нищо лошо. Освен това, при наличие на поне средна интелигентност от страна на съучениците ми, дори и да разберат, не би трябвало да го обръщат на подигравка. Все едно те не правят секс, пф.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от iakatamacka Виж мнението
    Дали ще е само секс или връзка - ще стане лудница. Дори бих ти препоръчала връзка от колкото просто секс, защото така или иначе ще тръгнат слуховете. А ако е просто секс ще ти лепнат и етикет курва и ще ти е още по-кофти. Повярвай ми
    не че го заслужава нали ?ако ще е курва ,нека да знаят , че е такава . открит човек съм и не обичам да крия

иначе най-лошият ми спомен от връзка след първата , е последната ми сериозна. цялото даскало ми се качи на главата и в крайна сметка ме събори

Супер фен Аватара на Cloud9
    Защо всички се притесняват,че другите ще разберат?Това не е проблем.Проблемът е,че могат да се появат чевства от едната страна,например,и да се окажеш във фъкфрендзоун. Ако имате приятел за секс гледайте да не го виждате извън леглото.Иначе става сложно.Тру стори,бро

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе не е най-добрата идея Като ще правите секс с някой поне да не е с човек с който се виждате всеки ден и имате общи познати и т.н. ..като ще е само секс нека да е с някой по непознат
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Така е, когато става дума за секс, непознатите сме по-добра алтернатива.
    Welcome to the Jungle...

Случи ми се на един купон да го направим със съученичка, но просто си правехме кефа и двамата бяхме наясно с това, и че после няма да има обвързване или каквото и да е друго.Та нито се гледаме на криво, нито сме се вкарвали в някви други филми.Беше просто секс,а и никой не разбра.
    Мисълта ми е: аз съм за

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Напълно ЗА! Не плащайте данък хорско мнение.

^ и тва е вярно ... за хорското мнение не трябва да ти пука ама после ако е само за секса .. със самото момче/момиче как ще се гледате и какви ще са ви отношенията

напълно нормални

ммм 43294893284923483928 пъти НЕ. Веднъж сбърках, повече...
    И не е до хорското мнение...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Против.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си