- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата.......
Как бихте искали да изглежда момичето ви на първата среща??? / Сори , ако има друга такава тема /
Предполагам чиста, спретната и облечена нормално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нормално значи, нормално. Както се обличат 90% от хората.
Мхм ок само, че всички се обличат различно така, че нормално за всички е различно затова моля уточнявайте се
Дънки и потник. Лека рокля. Поличка и потник. Де да знам как да обясня нормално. Да не мяза на к*рва или кифла, дива металистка и това е. Поне за първото впечатление пък нататък тъй и тъй няма какво да се криеш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не съм сигурна кое точно е гангстерка? Смъкнати дънки и потник + кецове ли? Или другия вид с високите черни гуменки, тесните дънки и плочките на корема?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Я да се уточня и аз ...... Падам си гангстерка както и да звучи обаче не мисля , че това трябва да е видът ми за 1-ва среща , а досега все така се случва , че подминаваме 1-вата среща и направо на старта та аз май сам си много босичко в тия неща даже не знам трябва ли да се гримирам или не HELPPPPPPPPPPPP
Ами силно зависи от момчето в крайна сметка. Ако и той си пада по този стил, ще му харесаш супер много. Като цяло повечето момчета най-общо харесват да си женствена. Тъй че няма лошо в гангстерската визия, стига да не е прекалено мъжкаранска. Ако не си се гримирала досега, по-добре не се захващай насериозно, защото може да не се получи много, а и да си естествена печели много точки. Гланц, спирала и толкоз.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами според мен ще е идеално така.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
А да и да използвам темата я кажете как се действа с момче , което се прави на труднодостъпно с момиче знам ама ся още не сам обърнала резбата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не се прави на няква квато не е . Да се държи отпуснато и естествено. Като цяло добре да изглежда, но да не прекалява, щото така момчето ще спече още повече.
а ако направиш комплимент за очите на едно момче и то не схване и после ти каже че не харесва кафяви а ти си с такива и после кажеш готина тениска а той нищо то тва трябва да значи че не се интересува със сигурност или е мноооого тъп ама май е 1-вото
Значи за мен идеалният вид за първа среща е момиче с тениска (нормална, не супер широка), тесни дънки, и шарени кецове Converse. Този вид всеки път ме хваща много мощно! Също така малко черна очна линия да подчертае очите! И не е важно какви комплименти му правиш, просто се постарай да му кажеш нещо с което да те запомни. Бъди искрена и кажи какво наистина ти харесва в него ^^ Късмет!
Съвсем нормално облечена като за момиче. Може би хубаво за мен облекло е дънки с тениска или потник и най-обикновени кецове да кажем. Претенции за коса нямам, само да не е някаква рошава. Все пак говорим за нормален вид.Не изисквам много и грим Btw - естественото си е най-добре. Но ако иска - да слага..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Само да вметна че като чуя "момиче" и "гангстерска визия" едно че е смешно, второ че е признак за незрялост. Никое момче няма да те вземе на сериозно, може би ще изчака да ти мине пубертета и ще се пробва пак. Същото важи и за така наречените "емота". Пубертетски истории.
Една жена трябва да има приличен, секси стил, не да ходи с размъкнати дънки, или купища грим с черни сенки под очите. Нали не искаш да те приемат за момче?
![]()
Но не толкова кльощава, или така :
![]()
Накифлена на максимум.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar