- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще напълнея ли ако....
Нямаш сили да живееш.![]()
Приемът на калории на ден е 1200-1800 някъде. Нямаш елементарна представа за нещата и вършиш глупости.
http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=28206 << Перфектно изглажда корема, защото това са основни храни за плоското коремче като вареното, бобовите варива и т.н.
Вместо да си съсипваш здравето, се концентрирай върху това, кое трябва и кое не, как и какво трябва да консумираш. Придобий представа представа поне какво представляват проблемните ти места, защо се случва еди какво си с тях. Каква ти е конструкцията. От там се започва.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е да, но нали като сваляш трябва тия1200 да ги намалиш следователно някъде към 900, а пък само "манджата" като е 700 кл и то...А не исках да го казвам защото след това хората не дават съвети, но съм припадала(но това беше чак миналата година) и затова родителите ми гледат стриктно да вечерям с тях.
А аз реално въобще не съм слаба, но нали знаете някой като има контрол над теб, наще си мислят че ме притежават и могат да сложат системи в мойте си вени ако не вечерям с тях лоооол....
Но иначе мерси за статията...
Няма такова нещо като намаляване на калориите или т.н. Важен е видът храната. Нездравословните храни трупат. Когато не знаеш кое какво е, е нормално да напълнееш. Не се яде примерно едновременно ориз с хляб. Това е двойна бомба въглехидрати и убийство за организма. Ябълките изгарят мазнините. Плодовете, зеленчуците, рибата и пилешкото са стандартни. Не знам кое колко калории е, но ти си забила поглед в цифрите. Това е неправилно донякъде. Затормозява те. Нямаш представа за основното и се хвърляш там. Това е голямата грешка.
За припадъците мога само а ти кажа едно "БРАВО". Сама си си ги докарала, знаеш го и продължаваш. Хората ти казват. Поне си направи труда да се информираш, за а не съжаляваш после.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ