.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от LYLYY Виж мнението
    Ами типичните манджи- каши, супи, грахове, ориз общо взето....И все ми принуждават да ги ям. ( http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%82%D0%B5 )

А пък ledenakrasota аз сама си го изготвих като "приспособителен режим на корема ми малко по малко, постепенно да свикне към по-малко храна" xa...
    Обаче мисля пак да започна да ям закуска защото иначе нямам сили да тренирам...

Нямаш сили да живееш.

Приемът на калории на ден е 1200-1800 някъде. Нямаш елементарна представа за нещата и вършиш глупости.

http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=28206 << Перфектно изглажда корема, защото това са основни храни за плоското коремче като вареното, бобовите варива и т.н.

Вместо да си съсипваш здравето, се концентрирай върху това, кое трябва и кое не, как и какво трябва да консумираш. Придобий представа представа поне какво представляват проблемните ти места, защо се случва еди какво си с тях. Каква ти е конструкцията. От там се започва.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението

Приемът на калории на ден е 1200-1800 някъде. Нямаш елементарна представа за нещата и вършиш глупости.
    Е да, но нали като сваляш трябва тия1200 да ги намалиш следователно някъде към 900, а пък само "манджата" като е 700 кл и то...А не исках да го казвам защото след това хората не дават съвети, но съм припадала(но това беше чак миналата година) и затова родителите ми гледат стриктно да вечерям с тях.
    А аз реално въобще не съм слаба, но нали знаете някой като има контрол над теб, наще си мислят че ме притежават и могат да сложат системи в мойте си вени ако не вечерям с тях лоооол....

Но иначе мерси за статията...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от LYLYY Виж мнението
    Е да, но нали като сваляш трябва тия1200 да ги намалиш следователно някъде към 900, а пък само "манджата" като е 700 кл и то...А не исках да го казвам защото след това хората не дават съвети, но съм припадала(но това беше чак миналата година) и затова родителите ми гледат стриктно да вечерям с тях.
    А аз реално въобще не съм слаба, но нали знаете някой като има контрол над теб, наще си мислят че ме притежават и могат да сложат системи в мойте си вени ако не вечерям с тях лоооол....

Но иначе мерси за статията...
    Няма такова нещо като намаляване на калориите или т.н. Важен е видът храната. Нездравословните храни трупат. Когато не знаеш кое какво е, е нормално да напълнееш. Не се яде примерно едновременно ориз с хляб. Това е двойна бомба въглехидрати и убийство за организма. Ябълките изгарят мазнините. Плодовете, зеленчуците, рибата и пилешкото са стандартни. Не знам кое колко калории е, но ти си забила поглед в цифрите. Това е неправилно донякъде. Затормозява те. Нямаш представа за основното и се хвърляш там. Това е голямата грешка.

За припадъците мога само а ти кажа едно "БРАВО". Сама си си ги докарала, знаеш го и продължаваш. Хората ти казват. Поне си направи труда да се информираш, за а не съжаляваш после.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си