.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    моме, 700 калории не са много. 700 калории са малко, недостатъчно! организмът ти е изпаднал в състояние на глад, затова не сваляш. не се страхувай от храната, в нормални количества и здравословна, тя не е враг, а напротив
    МММ за калориите не съм съгласна, но разумната част от мозъкът ми е в голяма дилема защото знам, че си права и че ако искам да сваля трябва да започна да ям отново, но дилемата е- ако започна да ям нормално ще кача, но пък после ще ги сваля но пък после ще мога ли да стигна до желания резултат като ям "нормално"....???

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от LYLYY Виж мнението
    МММ за калориите не съм съгласна, но разумната част от мозъкът ми е в голяма дилема защото знам, че си права и че ако искам да сваля трябва да започна да ям отново, но дилемата е- ако започна да ям нормално ще кача, но пък после ще ги сваля но пък после ще мога ли да стигна до желания резултат като ям "нормално"....???
    ох, виж не се заяждам или нещо такова. Не искам да звучи така. Но ти буквално си паника и това едва ли не умножава страховете ти. Просто си вредиш сама, а няма нищо страшно в нормалното хранене. Нямам предвид манджите.
    Не можеш да имаш непроменливо тегло. И да успееш с наложилия се режим ефектът ще бъде лош за теб след време или когато станеш баба. То си е неизбежно. Трябва да се грижим за тялото си, но правилно. Достатъчно си стресиралa организма си. Решението си е твое. Никой нищо не може да ти каже. Но...

...виж видеото, към което те насочих. Можеш да правиш само първата 10 мит. част и упр. за корем и крака. Не е изнасилване като спортуване и е поносимо за хора, които не спортуват.
    2. Виж тибетската диета. Това, дори не е глад. Примерното меню е осъществимо. Правила съм го. Свалила съм и съм задържала. Това е едно нормално хранене, дори за лятото. Не е сложно като изпълнение.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 07-07-2012 на 22:07
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си