- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се оженили/омъжили?
^ Набивация е, ако искаш пищна сватба като американските. Аз искам скромна и семпла. С малко, но наистина близки хора.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
а не мислиш ли, че има връзка с темата? Перефразирано и прекарано през топика, който се разисква тук, за мен има. Когато човек реши да се жени, той трябва да е наясно с това за кого се жени, дали ще е щастлив или не, дали изобщо иска да сключва брак и така нататък. Страшно много хора се женят ей така, защото са решили, а после разбират, че поради разни причини не могат да съжителстват заедно. Заради това, че в тези случаи непрекъснато има проблеми, характерни за конкретните хора, "всяко нещастно семейство е нещастно по своему". Аз лично съм против такъв тип брак и бих искал, когато се оженя, да бъда като всички останали щестливи семейства - щастлив. Литературното отклонение мисля, че беше съвсем уместно![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
В брака, както навсякъде другаде, е необходимо да се полагат усилия. Нищо не идва на готово и тя няма току-така да срещнеш перфектния човек. Винаги ще имате разминавания. Трябва да успеете да се нагодите един към друг и сами да си създадете хармоничния живот.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тук си права![]()
Да бих,независимо дали това ще се случи след 5,10,15 години.И не мисля,че сватба с примерно 40-50 човека ще излезе толкова скъпо.Не е като да са 10 000 за сватба с 300 човека..Мисля,че зависи от това какво възпитание и пример за семейство имаш,а отделно колко силно искаш да си с човека до себе си :]
Захаринке, 10 000 за сватба с 300 човека няма да ти стигнат![]()
same here
Е, ако имаме дете може, ноо иначе не виждам защо ;д За момента може и да си мисля - ах, колко го обичам ще бъдем заедно завинаги
но реално погледнато не всеки има тоя късмет да живее с някой до старост... Но ако сме от мн години заедно може и да склоня да се омъжа ;д
nigga stole my bike
Е, зависи колко се глезотиш за рокли, пръстени, кетъринг фирми, място и тн. С малко желание всичко може да си го нагодиш хем да ти е хубаво, хем да не ти излезе през носа. При мен едва ли ще са повече от 50 човека, че и толкова са ми множко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
за парите - помисли - 300 човека, само за ядене колко мислиш да ти е кувертът? Мислиш ли, че на сватба под 30 40 кинта ще дадеш на човек? Ми за рокли, ресторант, всичките останали простотии. Бая пара си е![]()
Просто имах предвид,че няма нужда от такива изхвърляния,ако не разполагате с толкова пари.Въпреки,че моя приятел е луд и иска сватба с 250 човека,но аз не съм на същото мнение.Това си е хубав момент от живота,но не е нужно да се кани всеки срещнат както се казва. :]] Дори и с най-близките пак се запазва красотата.
Душата, за нищо не съм се глезотила, всичко си беше най-обикновено, нищо over the top. Ако ти кажа колко струваше роклята ми, няма да повярваш, защото една днешна абитуриентска рокля струва в пъти повече. И все пак, сумата беше доста внушителна.
Както каза просто човека, най-много ти стъпва кувертът на гостите. Не можеш да поканиш на сватба и да сервираш сандвичи със сирене и Мераклийско, нали?
митьо пищова като прави сватба, кани "700 човека, има лимонади, бирички, мирички, агнета, кепабчита, мибапчита"Сериозно, колкото повече народ каниш, логично, толкова повече пари ще дадеш. Братовчед ми прави сватба с 200 човека и се изръси с 15 бона, а не беше в кой знае какъв ресторант. Просто, нали знаеш, сватбата представлява двама луди и двеста гладни, повечето затова отиват. Хубавото е, че всеки ти дава пари (като изключим хората с безсмислени и малоумни подаръци от сорта на тенджера под налягане или ергономична точилка), та малко от малко си избиваш разходите около цялата тази галимация
![]()
Йей, само ергономична точилка не получих навремето!!! Бахмааму всички ония дето ми подариха вилици и лъжици.
И не се лъжи, никога не можеш да избиеш парите за сватбата от това, което ще ти дадат гостите.
никой не е казал, че напълно. Казах малко от малко. Между другото, идеи за подаръци толкова много имам, хихихи![]()
![]()
А аз имам готови подаръци. Някой да се жени?
И малко от малко, пак не можешВ наааааай-добрия случай, ако помолиш всички да ти дават пари вместо глупости, пак няма да можеш да покриеш и половината.
LadyDi, от колко време сте заедно с мъжО ти?![]()
nigga stole my bike
поне могат повечето да си платят манджата, де. Все пак, кой дава на сватба под 50 кинта? Аз поне не съм виждал някой да иде с 5 лева в една картичка и да каже - ето това е от мен и десетчленното ми семейство, налиПак е нещо. Аз лично не бих правил подобна галимация, обаче. Само близките роднини, нямам нужда от един куп хора, които не само, че виждам за първи път, ми и имената не съм им чувал
![]()
Не съм много наясно със законодателството, но за да ми е мирна главата бих искала брак. Не съм романтичка, за мен брака не е нищо друго, освен връзване на гащите, че татито ще си гледа челядта.
бракът, както каза шадоу, е логичното продължение на една наистина сериозна и стабилна връзка. Ама тия разни сметкаджийски простотии хич не ги харесвам.![]()
То пък татито трябва да е ебаси пропадляка, та да не си иска потомството. Който си прави деца, ще си ги храни/гледа. Изключения разбира се винаги има, обаче за тея неща се мисли по-навреме.
На всички е ясно, че бракът е стъпка, която трябва да се предприеме от двама зрели, отговорни и осъзнати индивида. И тоя брак трябва да бъде преди всичко партньорство.
Welcome to the Jungle...