.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Кажи после как е минало
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от alexilaiho61 Виж мнението
    А защо по дяволите трябва да им казваш ? Вярно че са ти родители,но това са лични неща..
    Защото като стане някакъв гаф, после ще търчи при мама и тати за помощ.
    Защото на тази възраст родителите са отговорни, не само защото им е дете, а и пред закона.
    Защото са и се доверили и очакват същото от нея.
    Защото искат да са сигурни че детето им ще постъпи най правилно, а не да провали живота си заради пощурели хормони...

...и т.н. мога да продължавам до безкрай...

Когато станете родители, или поне на възрастта на родител, ще разберете.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не си задължена да им кажеш, но щом си решена, е най - добре да им кажеш след като го направите. Тъй като съм напълно убедена, че ще се опитат да те разубедят, а пред свършен факт нищо няма да могат да направят - освен да се съгласят с това, което си решила и да ти дадат някакъв съвет.
    И да не забравите презервативите.

Цитирай Първоначално написано от Ronnan Виж мнението
    Защото като стане някакъв гаф, после ще търчи при мама и тати за помощ.
    Защото на тази възраст родителите са отговорни, не само защото им е дете, а и пред закона.
    Защото са и се доверили и очакват същото от нея.
    Защото искат да са сигурни че детето им ще постъпи най правилно, а не да провали живота си заради пощурели хормони...

...и т.н. мога да продължавам до безкрай...

Когато станете родители, или поне на възрастта на родител, ще разберете.
    Точно затова и аз говорех. Както казах по-рано, нашите взаимоотношения са по-различни и сме водили много разговори за това специално и аз бях сигурна, че няма да се случи толкова рано. Но ето че нещата така се развиха, че явно е време тези разговори най-накрая да намерят приложение. Надявам се, че ще оценят това, че все пак решавам да им кажа, както сме си говорили, а не пренебрегвам молбата им. Би трябвало да ме разберат. Разбира се, че ще се притесняват за мен и ще мислят за това повече, от колкото аз самата, но... това е то да си родител (предполагам). Разбирам ги и сега се надявам те да ме разберат също.

Как? Просто го направи и както чета отговори по-добре кажи само на майка си и да след като си го направила вече! Тя е напълно наясно, че този ден все някога ще дойде! Не е болка за умиране или нещо лошо, това което правиш!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си