- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам много важни въпроси!!!
Момче на 15 години съм. Много ми се свалят каките,и може би скоро ще направя севтето! Размера на члена ми е 15,2см.
Искам да знам достатъчен ли е? Също искам да знам дали няма да ми е голям кондома и какви размери има и какъв е най-подходящ за моя член.
Последно редактирано от anonimniq97 : 07-09-2012 на 20:14
Купи си граматика вместо коНдон...
Размера в случая не е от такова значение,ако знаеш как да го ползваша се съмнявам,че знаеш...ама като ти се отвори парашута - действай. Пък с времето ще се понаучиш.
maDamn
ти си дебил и нема ебеш близките 10 години
то густо, то пусто
С граматиката съм мн злe. Та питам малък ли ми е за възръстта и кви размери Презервативи има?
презерватива отзад на кутийката си има размер-отиваш и гледаш. Ще ти стане-споко.
maDamn
Защо не провериш във възрастовия справочник за пенисни дължини? Ако го закупиш в рамките на 2 дена след рекламата по телевизията, получаваш и подарък - таблица с размерите на презервативите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чачо що се ебаваш??? Просто искам савет.
Ох като почнете с тези размери. Това да не е дрешка. Размерите са стандартни, а латекса е доста разтеглив. Масовите презервативи, които са в продажба стават на всяка пишка. ФАКТ.
кондоН от аптеката за 25 стотинки става на всеки чеп. Ама да ти кажа, ако искаш да не те таковат теб накрая по литература, купи си някоя книжка, промерно, както те посъветваха и другите - граматика. Също мога да ти препоръчам книги за лексика и правописен речник. Вземете се стегнете малко бе, да му се не види!![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
КондоМът ще ти стане(споко,няма да ти падне от патката),ама кондоН не знам откъде ще си намериш![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Размерът няма значение, ако знаеш как да го използваш, за да доставиш удоволствие на половинката си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей не грамотния има си редактор в форума и ти пак грешиш не те ли е срам, родители нямаш ли тръгнал си да правиш работи 1-ви научи български после мисли за такива работи.
Ще ми прави секс божееее
Размерът няма значение. Стига да доставиш удоволствие на момичето. Иначе за възрастта ти е много добре. И спокойно! Ще ти станат презервативите. Просто виж кой размер пише на кутията.
Мерси за куража. Не ме бъзикайте за правописа. Mоля !!! xDD..!.
че то ти си си за ебавка във всяко едно отношение![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Кажи ги отношенията да ги зн .!?
Мое да ми апнеш уя.
еееее обърках тъпото М
MepcaЖ
Пално е с тъпи олигофрени!!! просто исках да попитам никой те не кара да спамиш. Тфа сичко е верно което козох и не е спам (тролване) и исках да зн дали нема да ми изхлузи тапиа презерватив !!!
Защо сега обиждаш презерватива... Не е тАп той.
И никой не казва, че тролваш, просто си дебилно дете, плачещо за внимание.