- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Хм и защо да не е вярно ? Смисъл в моята компания сме точно този набор от хора и няма никаква разлика ... Да може 92 са студенти а 94 още не са завършили но като цяло невиждам разлика
А и Физиката не е всичко което притежава човек![]()
тя е най-важна![]()
не ми се доказва,защо мисля така но ще ти кажа само,че зависи от човека
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
буба лази лази лази буба лазилазилази
6б3З10
Абсолютно прави сте и 2мата Респекта си е респект и разликата в характерите на хората не е малка![]()
Приятно ми беше да си пиша с вас 2мата и да си коментирам някви работи но ще излиам малко на хладноЛека вечер , по късно ще пиша ;*
Чао !
не те разбрах като каза: тя е най-важна ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
най-важното е как изглеждаш
Донякъде е вярно това ;D
не ми пука че съм тъп
Какво ?![]()
въй кви малумни същества има напрао :@
мен ли имаш предвид ?
смятай : )
не ти е... дразня са
не се караме ..
хах .. : ))
Как сте![]()
ЙЕС ВЕ МАЙКА МУ ДА ИБА НАЙ-НАКРАЯ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА !!!!!!!!!!!!! ИХУУУУУУУУУУУУУУ![]()
хух кво стана![]()
мега дългата история и май ще е със щастлив крайяй отиам пафна 5-6 цигари и лягам
![]()
постояяно си мисля че ще се оправя, но аз не се оправям, не мога да живея с това, прокклет д е този който е рршил да се родя на този ден
6б3З10