.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76

Тема: forever alone.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Закриха Импулса.
    Глезиш се ,авторке, все едно да си имаш гадже е да имаш нов телефон например.
    Сериозно? Изоставам с материала значи.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на mlakniwe
    И аз няям! момченце съм 93 набор-пък и не и тряя като се замисля

Град
    England
    Аз когато бях на 14 едвам говорих с момичетата хахаха... В моя квартал когато аз бях на 12-14 беше голямо нещо да се държите с "гаджето" за ръка.... Днес на децата са им промили мозъците с тая чалгия , мода и т.н. Готови консуматори от малки....

Мега фен Аватара на Chacho
    За да искаш някой да е до теб, трябва да се попиташ какво би накарало някой да ти се отдаде. Също така трябва да прецениш на какво си готова. Накрая само трябва да го покажеш. Човекът сам ще те намери.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

хахаха знам, че сега ще получа яко hate, но просто исках да видя как ще реагирате на това 14 годишно 'лапе' като мен :Д да иска истинска връзка ( което не ми се вярва особено за teen-oвете hahaha ) .. и да, не ми трябва момче, нито връзка,защото имам наааааааай-якaта best friend x ! и да сега може да ме 'храните' на воля . .

Защо да те храним ? Какво лошо има в това, че искаш по-сериозна връзка, а не някой "ебач" ? Просто още не се намерила подходящия.

Цитирай Първоначално написано от Shiiverss Виж мнението
    Защо да те храним ? Какво лошо има в това, че искаш по-сериозна връзка, а не някой "ебач" ? Просто още не се намерила подходящия.
    не, нямах това предвид. невърмайнд.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Снимай се с duck face и си пусни снимката в impulse. Ако не си като млатната с лопата в лицето, веднага ще се намери ГаДжИ.
    grubo

Сигурно сте страшни уроди.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    на 14 си, още ти се пикае, а ти си мислиш, че други неща ти се правят.
    то густо, то пусто

Не ти трябва гадже. И сега точно през лятото ти искаш връзка ? Иди на плаж, море,почивка запознай се с някого, забавлявай се и си изкарай добре. Друго не ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от yolonigga Виж мнението
    хахаха знам, че сега ще получа яко hate, но просто исках да видя как ще реагирате на това 14 годишно 'лапе' като мен :Д да иска истинска връзка ( което не ми се вярва особено за teen-oвете hahaha ) .. и да, не ми трябва момче, нито връзка,защото имам наааааааай-якaта best friend x ! и да сега може да ме 'храните' на воля . .
    'НЕ МИ ТРЯБВА НИТО ВРЪЗКА, НИТО МОМЧЕ' .. и да споко, не седя само пред компютъра . .

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    не си търси гадже- то се иска любов.. :Д.. пък ако искаш си го търси ама наистина ще си 4ever alone

Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    не си търси гадже- то се иска любов.. :Д.. пък ако искаш си го търси ама наистина ще си 4ever alone
    еми аз не виждам смисъл да си 'хвана' някой просто така ;д . . и да в момента ми трябва fun, не връзка :Д ...

Така и не разбирам смисъла на тая тема, аз ли съм прост или наистина няма смисъл

Цитирай Първоначално написано от HatersGonnaHate Виж мнението
    Така и не разбирам смисъла на тая тема, аз ли съм прост или наистина няма смисъл
    явно аз доста оплетох нещата . . ;д

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако беше от Варна щях да помогна ама...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И как искаш да ти помогнем? За всичко си има време и място, недей бърза да растеж. Излизай си с приятели, забавлявай се, запознай се с нови хора и с течение на обстоятелствата, ще дойде време да си намериш и първото гадже.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Снимай се с duck face и си пусни снимката в impulse. Ако не си като млатната с лопата в лицето, веднага ще се намери ГаДжИ.
    Сиси,недей така!!!Момичетата не са виновни за тия физиономии

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    ^
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Wednesday666
    И за какво точно ти е Нужно гадже? Да си изпълняваш физическите нужди или да се хвалиш пред другите? Вземи реши най-накрая искаш ли гадже или искаш просто повече внимание.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    И как така наистина имаш нужда от гадже?!Я ни светни к'ва точно е тая нужда?!Какво ще ти даде гаджето,че толкова много се нуждаеш от него ...
    Може би има нужда от човек до себе си ддз...

П.П:Според мен ти е рано ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Остави ги, все едно те не са искали на тая възраст гаджета. Щом смятате, че човек на 14 свързва думата гадже само със секс и хвалба, успех да разберете децата си един ден! Едва 2-3 годинки са миналите, откакто сте били в нейната лодка и вече сте се самозабравили.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Имала съм гадже на 14, но на тая възраст беше по-скоро като вид мечтания и заигравки. Не беше цел. Стана на пълна случайност и ми беше хубаво, но не съм го приемала като нужда. Можех спокойно да си мина и без. Тогава повече ми се занимаваше с нормалните неща като рисуване, излизане на сладолед с приятелки и плещене на всякакви женско-детски неща. И никой не приемаше това за странно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си