Първоначално написано от
Oy7ofCon7roL
Аз ти казах кога съм доволен. Доволен бях по време на управлението на тройната коалиция, защото тогава наистина имаше ръст на заплати ,доста ниска безработица , вдигнаха пенсиите мисля , че 3 пъти....... не че бяха китка просто виждах как държавата е в подем и то най-големия си след 89-та това няма кой да го оспори. И не го казвам защото аз съм бил добре тогава, а заради горе изброените причини. Лично моето семейство сме били наистина добре в периода 90-та 2000-та г. но в никакъв случай не подкрепям тогавашните управленци, защото както знаем тогава бяха най-черните години за България.
Аз имам някъв поглед върху нещата и съм изказал мнение за най-наболелите въпроси, които пречат на Бг да се развива и съм ги споделял и тук, но кой ли ме пита мен или теб.
Направо ти се чудя на акъла как може да наречеш управлението в момента добро... гледам те, че си интелигентно момче и си го обяснявам с това, че или не гледаш новините , не следиш какво се случва в държавата като цяло или просто ти си си добре и си викаш, че управлението е добро, както и да е. И с не въоръжено око може да се забележи вонята която се носи навсякъде от управляващата партия днес.
А относно за това кой протестира и кой не хората са го казали ""Достатъчно е достатъчно хора да се съберат на "едно място" и да си пожелаят нещо и то ще се сбъдне"" е да ама това място е в София не е в Хасково, не е в Пловдив, Варана и тн и тн. Ама софиянците докато ви фърлят прах в очите със сравнително по-добър стандарт на живот от провинцията вие ще си седите на газинките, 97г като огладняхте вие свалихте комунетата не ние от провинцията. Ся ще чакаме пак да огладнеете, че да се промени нещо в тая държава.....