.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Оплесках работата , помагайте ... :(

Здравейте ... моя проблем е следния ..
    Снощи бях с приятели на алкохолно парти .. но поради семейни проблеми приятелката ми не можа да присъства .. както и да е .. седнахме пихме танцувахме .. и по едно време една се лепна до мен а един приятел ме накара да я изпратя при него .. почнах аз да говоря с нея .. и тя вика ела насам че нищо не чувам от музиката .. и докато се усетя тая смотла ме целуна .. ядосах се и я избутах .. прибрах се и веднага казах на приятелката ми как'во се е случило .. щото не исках да разбира от някой друг .. тя "Уж" го прие много мъжката .. каза ми .. коя е тая ша я убия .. но просто аз самия усещам че има нещо .. всяка вечер ми звънеше и сядаше да си пишем а сега телефона и е изкл. и дори я няма във фб или скайп ..
    Моля ви се помагайте какво да направя в тази ситуация .. според мен не съм виновен .. но се чуствам като такъв .. как да се реванширамм .. щото просто адски много обичам приятелката си и не искам да я загубя заради няква дрисла. .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Разговори. Много. Нормално е да се почувства тъпо, че е имала семейни проблеми, а ти си си отишъл на купон да ти се лепят. Не те обвинявам. Както го казваш не си виновен ти. Просто се поставям на мястото й и разбирам защо се сърди. Никога не са ми били ясни този тип връзки, в които единия може да има проблеми и да се тревожи за нещо, а другия си купонясва на воля без никакви угризения. Когато приятелят ми има проблеми, съм до него. Ако ще и просто през компютъра, пак е по-добре.
    Извини и се хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Нямах предвид такъв тип "семейни проблеми" просто тя си беше на другото и село , и нямаше с какво да дойде ..

Град
    София
    Говори хубаво с нея, извини и се. Някое цвете няма да е излишно. Увери я, че станалото не е по твоя вина и не си очаквал. Оттам нататък зависи от нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на draid
    Абе поговорете, но като цяло си си постъпил правилно. На колко сте ?

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе поговорете, но като цяло си си постъпил правилно. На колко сте ?
    Аз съм на 16 и половина , тя е на 15 почти , вече всичко се оправи с малко помощ на приятели които слава богу ме защитиха и потвърдиха казаното от мен (истината) сега всичко е окей с изключение че приятелката ми е с намерения да убие "парцалеса"

Град
    София
    Пф. Кажи и да не се ядосва за глупости и да не се занимава с к*рви, губи си времето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Казах и го , и тя знае че е така , но не иска да седи със скръстени ръце .. докато някви дрисли се опитват да ми се натискат .. при положение че дори аз самия не искам

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Поговори с нея. Може голямата част от вината да е на момичето, обаче приятеля ти няма ли си уста, за да се свали сам с нея ?

Та, сядаш и говориш с него. Дали ще ти повярва или не , не се знае. Гадно, че нямаш доказателства, че наистина така се е случило. Но се предполага, че ако си имате доверие - тя, дори и малко, ще повярва. Докажи й просто, че тя е единствената важна за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от spoki95 Виж мнението
    тя "Уж" го прие много мъжката .. каза ми .. коя е тая ша я убия ..
    Така ли се приема "мъжката" новината, че друга... "парцалеса" е целунала гаджето ти?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Поговори с нея. Може голямата част от вината да е на момичето, обаче приятеля ти няма ли си уста, за да се свали сам с нея ?

Та, сядаш и говориш с него. Дали ще ти повярва или не , не се знае. Гадно, че нямаш доказателства, че наистина така се е случило. Но се предполага, че ако си имате доверие - тя, дори и малко, ще повярва. Докажи й просто, че тя е единствената важна за теб.
    Всичко е наред , а и доказателства имам щото поне 20 човека видяха к'во се случи , даже пича заради когото говорих с тая шафрантия .. писа на приятелката ми и каза че аз вина нямам , обаче тя е пич вика" аз на него няма закво да му се сърдя , дори се гордея с него , обаче тая ша я размажа"

Ами виж сега.. аз тая нито имам симпатии нито съм искал да я целувам , още по - малко да я гледам .. просто се наложи да говоря с нея заради моя приятел щото музиката беше страшно силна и той беше през 4 човека , Аз си обичам приятелката и заради едната целувка няма да си проваля връзката , още по - малко с такъв боклук като тая .. (просто да не ти обяснявам к'ви ги е вършила "въпросната" ) )

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Малко преиграва. Чак да я "размаже" ми се струва, че не е постъпка на осъзнат човек. Но както си реши, надявам се да ти повярва и всичко да е окей, говорете, реванширай се и всичко ще се оправи.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Малко преиграва. Чак да я "размаже" ми се струва, че не е постъпка на осъзнат човек. Но както си реши, надявам се да ти повярва и всичко да е окей, говорете, реванширай се и всичко ще се оправи.

Вече го направих , относно "размаже" постави са на нейно място И благодаря на всички за съветите , бяхте доста полезни :P !

Била съм в подобна позиция, такъв тип разправа не е решение на нищо, а е просто едно унижение и за двете.

Град
    София
    Да. Женският бой е много грозно нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Да. Женският бой е много грозно нещо.
    Не става дума за бой , а за действия (не физически)

Защо не нападна другата мацка бе :[

Не става дума за бой , а за действия (не физически)
    Я ми ги разясни малко тия действия. Мен нещо не ми светва лампичката. Под "размаже" е имала предвид как, с перце?

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Я ми ги разясни малко тия действия. Мен нещо не ми светва лампичката. Под "размаже" е имала предвид как, с перце?

Става въпрос , че ще се погрижи родителите и на тая да разберат колко е примерна дъщеричката им ?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Става въпрос , че ще се погрижи родителите и на тая да разберат колко е примерна дъщеричката им ?
    Ще каже на родителите и..и после..какво следва..После тя ще търси начина да и го върне и така ще се въртят в един кръг..
    Според мен въобще не трябва да се занимава..
    Гледайте си връзката вие двамата, разбирайте се..А другата я игнорирайте..Колкото повече и обръщате внимание, толкова повече ще се прави на интересна..
    Знам, че сега и е като трън в окото на твоята приятелка, но няма смисъл да се занимава..

И това е решение понеже? Замисли се какво би се случило след това, става един омагьосан кръг, от който така или иначе няма смисъл.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Абе то точно заради страха от този омагьосън кръг всеки си прави каквото си иска и остава безнаказан, само защото добрите хора ги е страх от тоя кръг.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Гаджето ти е много зле
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Иди при нея и направи някакъв жест за нея..може би роза или мече..недей да разчиташ на виртуалните разговори .. очи в очи...така най-добре ще разбереш какво казват очите и,дори и да те лъже ...и най-вече тя ще види,че ти се разкайваш и съжаляваш за това което се е случило..успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си