Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
Много се тревожите още от сега (като нас), не че тогава имаше истерията по тея справочници и какво ли не.. В справочника не пише нищо, т'ва е друг начин издателствата да събират пари, всичкото това може да намериш в интернет. Поне баловете да пише, пише от минали години, и в Google мога да се разровя за миналогодишни балове, паралелки и прочие. (:

Учете си като хората, няма никакво място за притеснение, изкарайте си висок бал и влезте където поискате, имате някаква основа върху Физиката, Химията и Биологията, но това не е нищо. Може да ви харесат предметите и да кандидатствате в НПМГ. Започвате чужда История, Географията също не е като в предишните класове, Математика, ФВС, Музика и т.н.

(-_-), не пиши 157-мо, пише се една паралелка и после ви сформират в пет паралелки. Училището не е кой знае какво, не е от най-елитните в София, нисък бал, един от големите му минуси, както и сградата. 9 ФЕГ, колкото и елитна да се води, имам познати, които влязоха миналата година там с висок бал и казват, че не е нищо особено, леко наркоманско. Според мен бала не определя гимназията.
Впрочем, 18 и 22 са много по-добри от 157, поне според мен от към език. Ако си си решил/а 157, пиши го, просто изразявам лично мнение.

Успех на всички бъдещи седмокласници, през лятото четете произведенията, които изучавате, че ако имате учителка по литература като моята, която искаше да анализираме произведения, после ще ви е трудно, даже още по-добре ако имате взискателни учители по-повечето предмети, не е за лошо. Мислете за бъдещето си, макар че е още рано и никой не гледа коя гимназия си завършил.

А и след като влезнете в хубава гимназия, не се отпускайте и не мислете, че всички мъки са свършили.
Хах мерси ми не не съм решил за 157 като го гледах ми се стори хубаво но преди малко като зачетох мнения нещо се поотказах а това за паралелките да пиша по 1 какво означаваше,защото не разбрах.

П.С. ТИ не беше ли в 157-мо?

П.С. 2 Къде мога да видя минали балове или поне какво да напиша в GOOGLE ?

Мерси предварително !