.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Здравейте! Присъединявам се към темата Не съм чела коментарите, защото са 18 страници Но прочетох главната тема и искам да ви помоля за помощ. Косата ми е суха. Ползвам шампоан и балсам на Schauma за възстановяване и грижа. Имам и от спрейчето. Но не помагат! Ползвам ги вече 2 седмици и резултатът е 0! Взех си маска за коса за тип повредена коса. Вчера си я направих, както пишеше. Кога трябва да се забележи резултатът? Отново ми е суха, бухнала и отвратително рошава Нямам си и понятие на какво се дължи Един път месечно ходя на фризьорката за краищата. Не знам от какво е, но ви моля за съвет... какво да правя. Цяла зима съм изправяла косата с преса и лятото не съм и пипвала пресата! А през зимата си слагах кристали. Като дойдат тея месеци ще си взема на SYOSS един защитен спрей ли е какво е там, който защитава до 200C. Ако някой знае как косата ми да придобие блясък, да не е толкова суха и стърчаща на всички страни, моля да каже!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Здравейте! Присъединявам се към темата Не съм чела коментарите, защото са 18 страници Но прочетох главната тема и искам да ви помоля за помощ. Косата ми е суха. Ползвам шампоан и балсам на Schauma за възстановяване и грижа. Имам и от спрейчето. Но не помагат! Ползвам ги вече 2 седмици и резултатът е 0! Взех си маска за коса за тип повредена коса. Вчера си я направих, както пишеше. Кога трябва да се забележи резултатът? Отново ми е суха, бухнала и отвратително рошава Нямам си и понятие на какво се дължи Един път месечно ходя на фризьорката за краищата. Не знам от какво е, но ви моля за съвет... какво да правя. Цяла зима съм изправяла косата с преса и лятото не съм и пипвала пресата! А през зимата си слагах кристали. Като дойдат тея месеци ще си взема на SYOSS един защитен спрей ли е какво е там, който защитава до 200C. Ако някой знае как косата ми да придобие блясък, да не е толкова суха и стърчаща на всички страни, моля да каже!
    Зехтин или други масла!
    Мажи я преди къпане с тях по цялата дължина.
    И между другото не си вземай спрея на Сайъс,щото е ужасен просто.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Зехтин или други масла!
    Мажи я преди къпане с тях по цялата дължина.
    И между другото не си вземай спрея на Сайъс,щото е ужасен просто.
    И аз се присъединявам към твоето мнение за Сайъс. . . пълен боклук!

Иначе за суха коса - аз си купих от ЕНЗО маска Macadamia Natural Oil. 25 лева е, 250 мл - ще има да си я ползвам доста време. И съм доволна:
    http://www.enzo.bg/kozmetika/macadam...masque-250-ml/

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    И аз се присъединявам към твоето мнение за Сайъс. . . пълен боклук!

Иначе за суха коса - аз си купих от ЕНЗО маска Macadamia Natural Oil. 25 лева е, 250 мл - ще има да си я ползвам доста време. И съм доволна:
    http://www.enzo.bg/kozmetika/macadam...masque-250-ml/
    Оооох,много яка,бееее!
    Много я искам,но трябва да си спестя пари,че сега бая неща станаха.Аз пък мислих,че би ми свършила бързо,защото в 250мл :Д Кажи нещо повече-каква и е текстурата;от колко време я ползваш и има ли действие?

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Спри да я изправяш и сушиш , единствения случай ако е наложително , моята коса миришеше на опърлено прасе като използвах 4 пъти ретро преса , използвай маски препоръчани от фризьора ти както шампоан и балсам , избягвай да е тупираш и би трябвало да има подобрение . Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си