- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебел съм
ама срам ме е товчно това е проблема нямам никво самочувствие срам не е дори в нас пред маика ми и баща ми да се сабличам до кръста за това искъм помощ от вас това малко или много са 3 филии ?
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Момче...ако толкова ти се правят диети изкарай 90 дневната и ще си решиш проблема!Аз за 3 месеца с нея свалих 25 кг.Не мога да ти опиша колко ме стимулираха коментарите на хората около мен!Иначе с тези 5 филии хляб ще ти трябват мнооооооооооооого повече упражнения...Хляб си позволявам на няколко месеца 1 филийка и после съвестта ме мъчи защо и нея съм ял...Смятай!
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
олеее хора к'ви работи чета тука ;ддд кви диети като е дете още ? абе отказвайте газираното,тестено,сладко и пържено.. спорт!! ходи на фитнес , бягай ( тва , че ще ти се преебат глезените не е вярно, но почни от малко бягане) всичко е до спорта.. аз съм момиче и като бях по- малка не се спирах от игри, а сега танцувам и играя баскетбол когато мога апък вие момчета не спортувате.. и аз по едно време се отпуснах и станах 60 кг. но се стегнах и се върнах във форма за отрицателно време само със спорт и като се ограничавах от газираното,тестяно,сладко и пържено .. айде успех![]()
Да, то 'щото и 90 дневната диета е голямата диета...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Само аз ли забелязах, че започва от 5 коремни и 5 лицеви? В смисъл... моля? Когато бях на 10 правех по повече. Според мен троли.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Здрасти! Аз също имам проблем - 153см., 50кг. Тренирам тенис 3 пъти седмично от месец-два. Не виждам голям резултат. МакДоналдс не съм яла от 2 месеца, не пия газирано по принцип.Препоръчвам ти да си направиш списък с това, което ще ядеш през деня. Пиши в нета "От колко калории се нуждаем" и ще ти излезе страница на Teenproblem, отвори я. По-надолу има как да изчислиш. След като си решил израза виж тук: Таблица с калории в основните храни. Тук ще намериш много полезни неща. Виж калориите и на етикетите на продуктите в магазина. Това ще ти помогне да свалиш няколко килограма
Ако искаш да отслабнеш повече - като мен, отиди тук FitnesInstructor и пробвай упражненията
Ще ти помогне, ако се запишеш на някой спорт - баскетбол, тенис, футбол, плуване и т.н.
Дано съм ти помогнала!
![]()
добре моля ви някои да ми даде линк към тая 90 дневна тиеда или да ми каже как се прави плс ?
П.С
аз ядях до преди 5 дни по 1 хляб и половина на ядене ве хора
Последно редактирано от aleksBG : 07-20-2012 на 11:20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0/
Тези 4 дни ги повтаряш и на всеки 29-ти ден пиеш само вода и не ядеш нищо.Продължаваш диетата докато не стигнеш кг, които искаш.Можеш да ядеш неограничено количество от нещата,които ти се полагат за деня,НО ЗАПОМНИ:
1.След всяко ядене 30 мин не бива да пиеш течности!
2.Преди 12 на обед и след 8 вечерта не трябва да ядеш нищо!
3.Забрави за:газирани + алкохол...
Това е!Не е сложно...
благодаря многоаз искъм да стана 75 кила сега съм 105 дано постигна желания резултат
![]()
ето и изготвената от мен рецептамоля поправете ме ако някъде греша или не съм разбрал нещо:
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
ЗАКУСКА: 2 праскови
ОБЯД: 2 сварени яйца със сирене и домат ( 500мл зеленчуков булон )
ВЕЧЕРЯ: 1 сварено яице със половин домат и малко сирене
ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:
ОБЯД: варена царевица
ВЕЧЕРЯ: половин кочан варена царевица
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН:
ОБЯД: Филийка със сладко
ВЕЧЕРЯ: крекери
ДЕН 4- ПЛОДОВО- ЗЕЛЕНЧУКОВ ДЕН
ЗАКУСКА: плодове по избор
ОБЯД: плодове по избор
ВЕЧЕРЯ: плодове по избор
на всеки 29 ден не трябва да се яде нищо през целия ден !!!
здравейи аз бях така като по-малък (5-6 клас) отслабнах зареди вуйчо ми и съм му много благодарен той ме накара да тренирам моя съвет е тичай когато е хладно (20ч пр) но се обличай дебело и тичай по 2-3 часа все пак внимавай да не ти прегрее тялото също правех и много патешко ходене не яж никакви въглехидрати, мазни храни (банички ...), тесто
яж типове хляб, супи, салати (без олио, сол ...), месо (печено)...
и най добре ходи на диетолог
@aleksBG пържено не яж!!!
Здравейте.
Аз съм на 13 висок съм 156см и тежа 73kg.Смятам да започна да ходя на плуване,баскетбол и правя по 50 коремни на ден(в началото по-малко).Според вас прекалено ли съм дебел,че да има ефект за няколко месеца?
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Тренирай и яж, само здравословни храни, плодове, зеленчуци и т. н. и най-важното е да спортуваш, запиши се да тренираш нещо или прави упражнения във вас. Когато отслабнеш и станеш с нормално тегло тогава ще можеш да си позволиш банички, кола, чипсчета и други въпреки че не са много препоръчителни...
То затова всеки си филмира с некъв "йо-йо ефект"... Като отслабнеш и се върнеш на старите си навици, много ясно, че ще си ги качиш отново...
Как мо'е ' сте толко' прости, е?
Препоръчвам ти да отидеш на ДИЕТОЛОГ . Човекът ще ти помогне - все пак е специалист . Ако просто се отчайваш и четеш мнения нищо няма да направиш . Успех ти желая![]()