.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Дебел съм

ама срам ме е товчно това е проблема нямам никво самочувствие срам не е дори в нас пред маика ми и баща ми да се сабличам до кръста за това искъм помощ от вас това малко или много са 3 филии ?

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Цитирай Първоначално написано от дебелак Виж мнението
    Значи на 17 години съм, 94-95 кг. и 178 см.
    Цял живот се опитвам да отслабна, но не мога. Писнало ми е! Да се самоубия най-добре...
    Ти не си добре!Я не се излагай!!!Аз съм 190 см и тежа 120кг...По твойта логика отдавна да са ми копали дупка!Разбери - не става въпрос за това колко тежиш,а за това как се чувстваш!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Цитирай Първоначално написано от aleksBG Виж мнението
    и аз съм дебел но много повече значи на 16 години съм но тежа 105 килограма 1.75 съм висок и сега съм почнал 1 диета аз съм си я измислил не съм чел просто еи така та въпроса ми е дали ще ми помогне тая моя ето я и нея:

за закуска 4 пържени яица с малко олио савсем малко с домат пилешка паржола и 3 филиики черен хляб
    за обяд домати със сирене и пилешка пържола пак с 2 филиики черен хляб
    за вечеря без ядене макс 1 домат с сол
    на ден трябва да пия ( според мен) по минимум 2 литра вода
    никакво сладко швепсове и такива калорични неща
    преди лягане по 5 коремни преси и 5 лицеви ( с дните ги овеличавам)
    и понякога street fitnes

това ми е диетата благодаря предварително
    Момче...ако толкова ти се правят диети изкарай 90 дневната и ще си решиш проблема!Аз за 3 месеца с нея свалих 25 кг.Не мога да ти опиша колко ме стимулираха коментарите на хората около мен!Иначе с тези 5 филии хляб ще ти трябват мнооооооооооооого повече упражнения...Хляб си позволявам на няколко месеца 1 филийка и после съвестта ме мъчи защо и нея съм ял...Смятай!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

олеее хора к'ви работи чета тука ;ддд кви диети като е дете още ? абе отказвайте газираното,тестено,сладко и пържено.. спорт!! ходи на фитнес , бягай ( тва , че ще ти се преебат глезените не е вярно, но почни от малко бягане) всичко е до спорта.. аз съм момиче и като бях по- малка не се спирах от игри, а сега танцувам и играя баскетбол когато мога апък вие момчета не спортувате.. и аз по едно време се отпуснах и станах 60 кг. но се стегнах и се върнах във форма за отрицателно време само със спорт и като се ограничавах от газираното,тестяно,сладко и пържено .. айде успех

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от My name is Rihanna Виж мнението
    олеее хора к'ви работи чета тука ;ддд кви диети като е дете още ? абе отказвайте газираното,тестено,сладко и пържено.. спорт!! ходи на фитнес , бягай ( тва , че ще ти се преебат глезените не е вярно, но почни от малко бягане) всичко е до спорта.. аз съм момиче и като бях по- малка не се спирах от игри, а сега танцувам и играя баскетбол когато мога апък вие момчета не спортувате.. и аз по едно време се отпуснах и станах 60 кг. но се стегнах и се върнах във форма за отрицателно време само със спорт и като се ограничавах от газираното,тестяно,сладко и пържено .. айде успех
    На 17 години е, може да се храни под режим.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, то 'щото и 90 дневната диета е голямата диета...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Само аз ли забелязах, че започва от 5 коремни и 5 лицеви? В смисъл... моля? Когато бях на 10 правех по повече. Според мен троли.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Здрасти! Аз също имам проблем - 153см., 50кг. Тренирам тенис 3 пъти седмично от месец-два. Не виждам голям резултат. МакДоналдс не съм яла от 2 месеца, не пия газирано по принцип. Препоръчвам ти да си направиш списък с това, което ще ядеш през деня. Пиши в нета "От колко калории се нуждаем" и ще ти излезе страница на Teenproblem, отвори я. По-надолу има как да изчислиш. След като си решил израза виж тук: Таблица с калории в основните храни. Тук ще намериш много полезни неща. Виж калориите и на етикетите на продуктите в магазина. Това ще ти помогне да свалиш няколко килограма Ако искаш да отслабнеш повече - като мен, отиди тук FitnesInstructor и пробвай упражненията Ще ти помогне, ако се запишеш на някой спорт - баскетбол, тенис, футбол, плуване и т.н. Дано съм ти помогнала!

добре моля ви някои да ми даде линк към тая 90 дневна тиеда или да ми каже как се прави плс ?

П.С
    аз ядях до преди 5 дни по 1 хляб и половина на ядене ве хора
    Последно редактирано от aleksBG : 07-20-2012 на 11:20

добре моля ви някои да ми даде линк към тая 90 дневна тиеда или да ми каже как се прави плс ?

П.С
    аз ядях до преди 5 дни по 1 хляб и половина на ядене ве хора
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0/

Тези 4 дни ги повтаряш и на всеки 29-ти ден пиеш само вода и не ядеш нищо.Продължаваш диетата докато не стигнеш кг, които искаш.Можеш да ядеш неограничено количество от нещата,които ти се полагат за деня,НО ЗАПОМНИ:
    1.След всяко ядене 30 мин не бива да пиеш течности!
    2.Преди 12 на обед и след 8 вечерта не трябва да ядеш нищо!
    3.Забрави за:газирани + алкохол...

Това е!Не е сложно...

благодаря много аз искъм да стана 75 кила сега съм 105 дано постигна желания резултат

ето и изготвената от мен рецепта моля поправете ме ако някъде греша или не съм разбрал нещо:

ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН

ЗАКУСКА: 2 праскови
    ОБЯД: 2 сварени яйца със сирене и домат ( 500мл зеленчуков булон )
    ВЕЧЕРЯ: 1 сварено яице със половин домат и малко сирене

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

ОБЯД: варена царевица
    ВЕЧЕРЯ: половин кочан варена царевица

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН:

ОБЯД: Филийка със сладко
    ВЕЧЕРЯ: крекери

ДЕН 4- ПЛОДОВО- ЗЕЛЕНЧУКОВ ДЕН

ЗАКУСКА: плодове по избор
    ОБЯД: плодове по избор
    ВЕЧЕРЯ: плодове по избор

на всеки 29 ден не трябва да се яде нищо през целия ден !!!

здравей и аз бях така като по-малък (5-6 клас) отслабнах зареди вуйчо ми и съм му много благодарен той ме накара да тренирам моя съвет е тичай когато е хладно (20ч пр) но се обличай дебело и тичай по 2-3 часа все пак внимавай да не ти прегрее тялото също правех и много патешко ходене не яж никакви въглехидрати, мазни храни (банички ...), тесто

яж типове хляб, супи, салати (без олио, сол ...), месо (печено)...
    и най добре ходи на диетолог

@aleksBG пържено не яж!!!

asl
    Guest
    Здравейте.
    Аз съм на 13 висок съм 156см и тежа 73kg.Смятам да започна да ходя на плуване,баскетбол и правя по 50 коремни на ден(в началото по-малко).Според вас прекалено ли съм дебел,че да има ефект за няколко месеца?

Цитирай Първоначално написано от asl Виж мнението
    Здравейте.
    Аз съм на 13 висок съм 156см и тежа 73kg.Смятам да започна да ходя на плуване,баскетбол и правя по 50 коремни на ден(в началото по-малко).Според вас прекалено ли съм дебел,че да има ефект за няколко месеца?
    Ако си редовен,мисля че ще забележиш някъкъв ефект за няколко месеца.Обръщай внимание и на хранителният ти режим,доста хора допускат грешката да не се хранят правилно, а тренират като луди.Успех !
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

anonymous990763
    Guest
    и аз съм дебел но много повече значи на 16 години съм но тежа 105 килограма 1.75 съм висок и сега съм почнал 1 диета аз съм си я измислил не съм чел просто еи така та въпроса ми е дали ще ми помогне тая моя ето я и нея:

за закуска 4 пържени яица с малко олио савсем малко с домат пилешка паржола и 3 филиики черен хляб
    за обяд домати със сирене и пилешка пържола пак с 2 филиики черен хляб
    за вечеря без ядене макс 1 домат с сол
    на ден трябва да пия ( според мен) по минимум 2 литра вода
    никакво сладко швепсове и такива калорични неща
    преди лягане по 5 коремни преси и 5 лицеви ( с дните ги овеличавам)
    и понякога street fitnes

това ми е диетата благодаря предварително
    Махай всичко пържено и го заменяй с варено. Намали филиите с 1. Яж повече плодове, те много пречистват организма. Увеличи броя на коремните с поне още 5 и добавяй по една на всеки 2 дни. Успех.

Тренирай и яж, само здравословни храни, плодове, зеленчуци и т. н. и най-важното е да спортуваш, запиши се да тренираш нещо или прави упражнения във вас. Когато отслабнеш и станеш с нормално тегло тогава ще можеш да си позволиш банички, кола, чипсчета и други въпреки че не са много препоръчителни...

Мега фен Аватара на Rakshy
    То затова всеки си филмира с некъв "йо-йо ефект"... Като отслабнеш и се върнеш на старите си навици, много ясно, че ще си ги качиш отново...

Как мо'е ' сте толко' прости, е?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от автора Виж мнението
    Здравейте, благодаря за отговорите.
    Аз имам велоаргометър, абсуинг 2, тотал боди билдър, и още такива уреди от телешопинг, но просто не намирам време да го тренирам, пък и ме мързи. Освен това са ми казали да тренирам сутрин на гладно (а съм първа смяна). Друг проблем е храната в училище, винаги ям по 2 мазни банички. Много ми е трудно да спазвам някаква диета (да изчислявам колко грама и калории е дадена храна). Ще си купя как ги наричате... мюсли Колко мога да отслабна за 2-3 месеца???
    Ако нямаш воля и си мързелив се откажи. Няма как да се получи.

Какво съм се разписала.. Тя темата е от Първата световна.
    Последно редактирано от Smrazqvashta : 07-01-2015 на 12:22

Препоръчвам ти да отидеш на ДИЕТОЛОГ . Човекът ще ти помогне - все пак е специалист . Ако просто се отчайваш и четеш мнения нищо няма да направиш . Успех ти желая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си