.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Lightbulb Дамско метъл облекло за 22 юли! СПЕШНО!

Здравейте! Ще имам участие в метъл концерт на 22 юли - в неделя. Задължително утре или сутринта в неделя трябва да си купя аксесоари и облекло. Искат ни с черни дрехи, много аксесоари и т.н. Имам тениска на Linkin Park - черна и с щампа на бандата отпред, надпис Linkin Park отзад. Имам и черни ръкавици без пръсти. Какви панталони да взема? Смятам да отида в "На тъмно". Какви кецове, аксесоари.. прическа? Имам чуплива коса - кестеняв цвят. Благодаря за помощта!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Фешънска история хахах

Супер фен Аватара на scrooper
    Гривна с капси, колан с капси, сатанински пръстен/-и, медальонче с инициалите на група или символ... Сигурна ли си, че искаш да излезеш с въпросната тениска?
    always late but worth the wait!

lol, на какво точно мероприятия ще излизаш, кажи да знаем, то да не е все едно дали ще ходиш при фенчета на Tokio Hotel или на Sodom примерно ? оО

Супер фен Аватара на sashko705
    Aко си слаба и стегната не ти пречи да се облечеш като Taylor Momsen примерно, ама ако си няква дебела и набита си обличаш дънки и някаква мъжка метъл тениска XXL и си готова..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    lol, на какво точно мероприятия ще излизаш, кажи да знаем, то да не е все едно дали ще ходиш при фенчета на Tokio Hotel или на Sodom примерно ? оО
    Рок-барок концерт, Бургас Ще пеят песни на AC/DC, Marylin Manson и матрицата

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Aко си слаба и стегната не ти пречи да се облечеш като Taylor Momsen примерно, ама ако си няква дебела и набита си обличаш дънки и някаква мъжка метъл тениска XXL и си готова..
    Определено не съм от слабите, нито пък от дебелите. Направо ще отида на "На тъмно" и каквото ми предложат такова!

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Гривна с капси, колан с капси, сатанински пръстен/-и, медальонче с инициалите на група или символ... Сигурна ли си, че искаш да излезеш с въпросната тениска?
    Eй, мерси!

ти со метъл

Цитирай Първоначално написано от TiMad Виж мнението
    ти со метъл
    КОЙ СИ ТИ И КАКВО НАПРАВИ С НАШИЯ ВЕЛИК ЛИДЕР АЛАДИН ?!

Горните две^^

Какво?!
    Последно редактирано от Ягодка : 07-22-2012 на 10:30

беше достатъчно да не се къпеш месец-два, да хванеш бирата в ръка и щеше да си една от тях.

Супер фен Аватара на sashko705
    ^ Aхахаха, кретен..

Иначе можеш винаги да се облечеш като мацката от това видео: http://www.youtube.com/watch?feature...yrgq-yu5k&NR=1
    Последно редактирано от sashko705 : 07-22-2012 на 19:33

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мерси много, вече мина. Бях облечена горе-долу, ама ще го преживея Предлагам темата да се заключи или изтрие
    Последно редактирано от Ягодка : 07-23-2012 на 10:58

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си