- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дамско метъл облекло за 22 юли! СПЕШНО!
Здравейте!Ще имам участие в метъл концерт на 22 юли - в неделя.
Задължително утре или сутринта в неделя трябва да си купя аксесоари и облекло.
Искат ни с черни дрехи, много аксесоари и т.н.
Имам тениска на Linkin Park - черна и с щампа на бандата отпред, надпис Linkin Park отзад.
Имам и черни ръкавици без пръсти.
Какви панталони да взема? Смятам да отида в "На тъмно".
Какви кецове, аксесоари.. прическа? Имам чуплива коса - кестеняв цвят. Благодаря за помощта!
![]()
Гривна с капси, колан с капси, сатанински пръстен/-и, медальонче с инициалите на група или символ... Сигурна ли си, че искаш да излезеш с въпросната тениска?
always late but worth the wait!
lol, на какво точно мероприятия ще излизаш, кажи да знаем, то да не е все едно дали ще ходиш при фенчета на Tokio Hotel или на Sodom примерно ? оО
Aко си слаба и стегната не ти пречи да се облечеш като Taylor Momsen примерно, ама ако си няква дебела и набита си обличаш дънки и някаква мъжка метъл тениска XXL и си готова..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Горните две^^
Какво?!![]()
Последно редактирано от Ягодка : 07-22-2012 на 10:30
беше достатъчно да не се къпеш месец-два, да хванеш бирата в ръка и щеше да си една от тях.
^ Aхахаха, кретен..
Иначе можеш винаги да се облечеш като мацката от това видео: http://www.youtube.com/watch?feature...yrgq-yu5k&NR=1
Последно редактирано от sashko705 : 07-22-2012 на 19:33
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Мерси много, вече мина. Бях облечена горе-долу, ама ще го преживеяПредлагам темата да се заключи или изтрие
![]()
Последно редактирано от Ягодка : 07-23-2012 на 10:58