- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
1 АЕГ е супер пропаднала,втора е по добра,номера не определя училището![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Леле, какво е станало тукаПоследния път като бях тук никой не пишеше
Иначе, вие как сте? Ще пиша и аз отново, казвам се Тони от София съм
Представете се, ако искате
![]()
Хах добре,че съм аз да питам глупави въпроси ! :Д Аз съм от София момче съм,а за име засега ще се въздържа :Д
Интересно ми е как 2 АЕГ според много хора с смяната на сградата стана гимназия с по добър стандарт на образование и едва ли всеки ще я напише ?!?!?! :Д
То като гледам повечето дето пишем тук сме бъдещи осмокласници.
Eх, кога мина времето, когато и ние се притеснявахме за изпитите и за кандидатстването...
Момиче съм!
И преди съм те питала как с много голяма увереност коментираш нивото на ВСИЧКИ езикови в София, а не си ученик в нито една от тях?Малко преки наблюдения не са излишни. Спец беше при сравняването на 91 НЕГ и 164 ГПИЕ, коментираше и 73-то някъде по темите, сега и за 1 АЕГ си категоричен . Малко ми е странно. На какво се опираш? На " един приятел ми каза" ли? И смяташ ли, че така мнението ти за училищата е обективно?
ПП С това не казвам, че 1 АЕГ е лоша, напротив. И аз имам приятели, които са супер доволни. Ама имам и други, които не са, затова от страни не бих се наела с категорична позиция като твоята за нивото на която и да е езикова. Винаги има и недоволни. Не може всичко да е розово.
Последно редактирано от irrationalDecision : 07-20-2012 на 06:33
ЖивеЕХ до старата сграда на 2 АЕГ, постоянно ги гледах, ходиха си където поискат, даже имаше някакъв слух, които всички обсъждаха, че всички зайци трябва да си купуват дрога от някой си клас.
Относно 1 АЕГ - не казвам, че е розово, но имам доста приятели там, бягат редовно, сигурно затова са доволни, ахах, ходил съм доста пъти. От към обучение знам, че е много добро и наистина ако имаш амбицията може да научиш много. Обучението не знам дали се е променило в 2 АЕГ, но като знам какво беше преди няколко години.
Въпросният потребител питаше за добра гимназия със засилено изучаване на АЕ и аз казах 1 АЕГ, защото не мисля, че 2 АЕГ се е променила от към обучение с новата си сграда. Просто се ядосах зареди мнението "1 АЕГ е СУПЕР пропаднала", без да се аргументира.. Да, вярно, че имаше слух, че 1 АЕГ е наркоманска, но всъщност във всяко училище се пуши и пие.
PS. Имам чувството, че гледаш да ме упрекнеш във всяко мнение, ако си съгласна с мнението на vladislavcheto, окей, нищо не съм казал, но просто не виждам смисъл да спорим, ясно, е че всеки си има мнение.
Ами аз като кажа, че искам АЕГ почва да ми се кара о.О ''Стига с тая Английска, нали казахме Немска, нищо няма да научиш там, ще знаеш по-малко английски от сега..'' Сестра ми учеше там и не се е оплаквала особено много.
А за това да не мисля, а първо да си гледам бала - повярвай, опитвам се, но не върши работа ;дд Направо не знам, супер нервна съм още от сега, явно яко учене ще има. Страшна работа ще е - уроци по всичко, всеки ден минимум 3 часа учене, само ме е страх да не забравя всичко накрая, че се случва ;дд
учете здраво наистина, защото аз цяла година блеех и направо се чудя как съм го извадила тоя бал..после като свършите седми клас няма да ви е толкова страшно, обаче аз докато бях седми клас обмислях поне хиляда варианта за самоубийство.. ;дд и още отсега ви пожелавам да влезете, където искате (:
Supernaturalfan, майка ти наистина няма право да се бърка, обаче все пак си помисли дали не е права? за една година знаеш ли колко варианта ще измислиш.. а ако юни месец все още искаш да влезеш там, тогава просто й обясни, че това си е твоето училище и толкова.. (и ако ти стигне и бала де)
хайде, успехи на всички и дано 30-та задача по математика да ви бъде лесна. xD
perry_the_platypus , аз дори не те познавам, как тогава ще те упреквам? Просто споделих, че ми е странно категоричното ти мнение за нивото на езиковите.Не всичко е черно или бяло. Нещата са толкова смесени - в моето училище има и хубави, и лоши неща и затова никога няма да кажа , че то е the best.Така е и с другите езикови.
howling,за каква 30-та задача говориш? Тази година разгледах изпита по математика за 7 клас. Тестът им в 1 модул е с 20 задачи, а във втория има още 4. Значи общо са 24.
Не казвам, че 1 АЕГ е the best, всяко училище си има плюсове и минуси, така че просто казах, че предпочитам 1 АЕГ срещу 2 АЕГ.
Случва се да, познавам едно момче от бившия ми клас, което ходеше на уроци събота и неделя по 6 часа и накрая изкара към 27 бал от притеснение.![]()
Можете ли да ми дадете някакво инфо за 22ро мнения,междучасия,колко г/д бал трябва да имам за него и т.н.
Хаха супер аз искам ИЕа за другото някой знае ли ? Четох 1 много хубава дискусия ама от 2008
![]()
Уф всеки път като стане въпрос с баща ми за гимназии се свършва с.. ;х Той с неговия немски просто.. - Ама ние изключихме ли я немската, ама френски с немски не е ли вариант.. Просто.. Съжалявам, че не мога да дам мнения, освен ако някой случайно не се интересува от 32ро, което доста ме съмнява.. Ноо и аз да питам за 9 ФЕГ какво мислите?
Оооо бъдещите зайциСпокойно, ще стискате зъби накрая, ама всички ще ви приемат
Кефете се, че сте един от последните набори, където децата са малко и има повече места отколкото кандидати
![]()