.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    О, и аз съм така, споко ;д Изнервящо е, голям стрес ще е ;д
    Абе незнам какво толкова се филмирате около тези изпити, ако си учите през цялата година не трябва въобще да се притеснявате, за мен са едни тестове

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Абе незнам какво толкова се филмирате около тези изпити, ако си учите през цялата година не трябва въобще да се притеснявате, за мен са едни тестове
    Дори и да не излизаш от вас от учене, пак ще си го има притеснението. Аз цяла година учех здравата, упражнявах се, 4 сборника реших по Математика, и когато дойде времето за изпитите страшно се притеснявах. На теб много ти завиждам, че не се притесняваш, евалата правя на такива хора.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Абе да не се стресираме ама я ти учи цяла година със мойте загубени учители..... Искам в елитна гимназия (елитна, елитна, колко да е елитна ) обаче в моето училище образованието е на минимум.. ;xxx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си