.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Banned Повече от фен
    Добре, добре, извинявай, от тревата е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ......
    да говорим направо по същество:
    Ти си хубава, умна, с готино дупе, ама си имаш сериозен приятел. Хващам бас.....

Мега фен Аватара на koshtramba
    Дееейм, да, тва Бога ли ти го прошепна?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    аз съм християнин, но не съм пророк, не съм достоен за този благодатен Божи дар.
    В нашия форум достоен е само нпп-инчо

Мега фен
    всеки човек, който наистина е верен на истинскят Господ Бог, би могъл да свидетелствува Неговото Слово

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Много съм далеч от мисълта, че на едно дете трябва да му се осигурява всичко. Е, като изключим, че с добрата храна и здравето не бих направила компромис, смятам че не е редно едно дете да бъде презадоволявано. Става една комерсиализация на детството. От твърде многото пластмасови боклуци наречени 'играчки' и други непотребни вещи мозъкът на децата закърнява вместо да се стимулира. То децата които си играят с шишарките на двора имат по-развита фантазия и креативност от колкото мамините лапета които имат милион и двеста играчки. Трябва да има известен аскетизъм в някои отношения, а не като детето каже 'Мамо искам' и аз да вадя портфейла /независимо дали имам пари/.
    Точно..презадоволените деца посягат към наркотици,поради факта,че не знаят къде да пръснат парите на мама и татко,докато стоят на кафето.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Точно..презадоволените деца посягат към наркотици,поради факта,че не знаят къде да пръснат парите на мама и татко,докато стоят на кафето.
    (facepalm)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Значи наркотиците са за презадоволените дечица, така ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    всъщност си е точно така
    Всъщност не е.

Изобщо познавате ли хора, които употребяват трева или ги гледате само отстрани и си правите сами изводи?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не само презадоволените, но и отчаяните от живота хора. Вторите, като че ли са по-склонни да посягат към твърдите наркотици, но това са си мои наблюдения. Има доста типове наркомани и достатъчно много причини които да ги накарат да посегнат към дрогата...

Мега фен
    също и разни измъчвани от непоносими мъки хора са посягали към упойващи средства с цел да получат покой и щастие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си