.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Arrow Защо това се случва ?

Здравейте на всички
    От 13 години живея във Сан Диего (САЩ) и имайки предвид разстоянието и цените на самолетните билети до милата,родна и скъпа България, нямам възможност да си идвам често..Но март месец се върнах за известно време и забелязах нещо,което тотално ме изуми и разочарова ! Народа ТОТАЛНО оглупява и деградира ! Не съм очаквал че е възможно да се постигне такъв регрес за толкова малко време в такава малка и скромна държава.. Всички казват че, американците били глупави,дебеле,егоисти,лиц мери и etc.Може би са,но съм останал с впечатление че те ценят това което имат и не биха го заменили за нищо ! 4-ти Юли,ден в който,цяла 300 милионна Америка се обединява ! Защо във нашата 7млн. държава това нещо, което гради основите на един народ,липсва ? Наистина ми е болно,че всичко това се случва,но най-жалкото нещо е че,хората се обиждат и унижават взаимно ! Не може ли да се променим ? Разбирам, че в България наистина имаме жалко ръководство и не мога да забраня на никой да спре да я плюе,но не е ли възможно да го правим малко по дискретно а не чак толкова публично?! Имаме държава чиято история е в пъти по голяма от тази на 200 годишната,елементарна история на САЩ. Моля ви сънародници,нека бъдем с една идея по-добри с хората около нас и нека се отнасяме по добре със мястото в което живеем!
    Благодаря на всичко,които си направиха труда да прочетат молбата ми
    Последно редактирано от alexilaiho61 : 07-20-2012 на 17:42

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от alexilaiho61 Виж мнението
    Здравейте на всички
    Но март месец се върнах за известно време и забелязах нещо,което тотално ме изуми и разочарова ! Народа ТОТАЛНО оглупява и деградира ! Не съм очаквал че е възможно да се постигне такъв регрес за толкова малко време в такава малка и скромна държава..
    Нищо не се е променило, но просто не си обръщал внимание преди. И аз живея в САЩ и си ходя рядко, но вече по други причини.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Това са преувеличения и клишета. Аз в България не съм заобиколен от глупаци и деграданти, защото си подбирам социалната среда така че да е от образовани и интелигентни хора и така е откакто влязох в гимназия. Останалите - не оглупяват и не деградират, просто винаги са си били такива.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Това са преувеличения и клишета. Аз в България не съм заобиколен от глупаци и деграданти, защото си подбирам социалната среда така че да е от образовани и интелигентни хора и така е откакто влязох в гимназия. Останалите - не оглупяват и не деградират, просто винаги са си били такива.
    Съгласна - недей така с тия blanket statements, въпрос на обкръжение е. Аз уча в Испания и хората, от които съм принудена да бъда обградена (съучениците ми), са просто плачевна картинка, с много малки изключения. Няма такива инфантилни, тесногръди, игнорантни малки душици. От друга страна, хората, с които се обграждам и мога да нарека приятели са на светлинни години от сънародниците си. В България, а и навсякъде другаде по света, е същото. Идваш си рядко и затова не си имал възможност да отсееш близкия ти приятелски кръг. Това обаче не означава че всички сме така

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Цитирай Първоначално написано от Quimera Виж мнението
    Съгласна - недей така с тия blanket statements, въпрос на обкръжение е. Аз уча в Испания и хората, от които съм принудена да бъда обградена (съучениците ми), са просто плачевна картинка, с много малки изключения. Няма такива инфантилни, тесногръди, игнорантни малки душици. От друга страна, хората, с които се обграждам и мога да нарека приятели са на светлинни години от сънародниците си. В България, а и навсякъде другаде по света, е същото. Идваш си рядко и затова не си имал възможност да отсееш близкия ти приятелски кръг. Това обаче не означава че всички сме така
    А пък аз си мислех, че само аз ги определям за такива хора...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Цитирай Първоначално написано от darkness848 Виж мнението
    А пък аз си мислех, че само аз ги определям за такива хора...
    Испанците ли? Ох, душици мамини, всеки ден тряа да си припомням да дишам дълбоко и евентуално да броя до десет, щото направо ме избива на агресия, пък аз по принцип съм спокоен човек Но пък ако попаднеш на свестни, са много свестни.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си