.

Виж резултатите на анкетата: Каква е приемливата, разлика във възрастите за една връзка?!?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • до 1 година

0 0%
  • до 2 години

1 1,47%
  • до 3 години

8 11,76%
  • до 4 години

12 17,65%
  • до 5 години

7 10,29%
  • до 6 години

2 2,94%
  • до 7 години

2 2,94%
  • до 8 години

6 8,82%
  • повече от 8 години...

3 4,41%
  • няма значение, само любов да има

27 39,71%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Момиче на 14 и момче на 16.

Принципно държа момчетата , с които съм заедно да са по - големи от мен, дори с една година.
    +1
    Освен това няма такова нещо като нормална разлика, всичко зависи от това по на колко години са, понеже ако тя е на 13 а той на 18, 5 години са огромна разлика, но ако тя е на 20 а той на 25 няма никакъв проблем

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    +1
    Освен това няма такова нещо като нормална разлика, всичко зависи от това по на колко години са, понеже ако тя е на 13 а той на 18, 5 години са огромна разлика, но ако тя е на 20 а той на 25 няма никакъв проблем
    Е така е,да...родителите ми са с 11 години разлика,ама важното е,че се обичат

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    +1
    И аз това щях да кажа.Все пак на 12/13/14 не би било приемливо да ходиш с 19/20 годишен.Докато всеки знае,при възрастните е различно,там дори жената да е на 30,а мъжа на 45 си е напълно приемливо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си