- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грозен ли съм ?
Питъх се това защото някой път се шегуваме по грубо с приятелите си и те ме наричат дебел ( не се убиждам,защото знам, че е истина) НО когато ме нарекът грозен, не знам истина ли е или не? Вие кажете Висок съм 178см (7клас) И тежа 97 кг
Ето я снимката : http://www.youpic.com/#!/image/43245
Моля отговорете искрено и без това не се познаваме :Д
еми аз съм 7 клас и съм 178 см и тежа 65 кила не си грозенвсеки е красив по-някакъв начин просто може да отслабнеш малко
Та ти си още дете, не си грозен.Имаш още да растеш, да се развиваш, оформяш, а такива шеги и подмятания още много има да чуваш, нормално е, детска му работа. НО, сега е моментът да се захванеш със спорт и да се ограничаваш от чипсове, пържени картофи, дюнери, Мак Доналдс и тем подобни храни, с които поколението ви буквално се изхранва и живее от тях. Ако отсега не се погрижиш за това, след време най-вероятно много ще съжаляваш.
трябва ми съвет :S на 14 години съм, 157см, 42кг, спортувам мислите ли, че трябва да отслабна малко?
Съгласна съм с Goddess. Ако сега направиш това, което тя ти казва, след време като всички момчета са супер слаби и се чудят как да качат маса, за да направят мускули, ти ще имаш страхотно тяло.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Само на мен ли не ми се отваря снимката?![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
висок си и имаш маса.почни да спортуваш активно(малък си за фитнес според мен,аз имам брат на твоята възраст и го карам да ходи да тича) и докато завършиш момичетата сами ще идват при теб
успех
Последно редактирано от endzeit : 07-26-2012 на 07:58
Вари на фитнес прави хранителен режим и им затвори устите ,почвай и ти да им се смееш щото сигурно и те ще са я някви кльощи я някви skinny fat дето са масата. Или да им кажеш да си ебат мамата просто
Не си грозен, а за тялото .. ти момче спортувай, ограничавай се и ще си супер .. да не им обръщаш внимание на " перфектните "![]()
Грозни деца няма, но започни да спортуваш и лицето ти също ще стане по слабо заедно с тялото ако от това се притесняваш
Ти си супер дебел бе пич, как успя да качиш толкова кила в 7 клас? Тва не е нормално. Да сваляш тия мазнини веднага!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Спортът краси хоратаНе си грозен , спортувай повечко , а и тепърва имаш да растеш на височина .
в 7ми клас всички хора (особено момчетата) са супер безформени
това са детски тревоги един ден като се сетиш ще се смееш на тея твои притеснения
когато пораснеш малко и ти се оформи челюстта, лицето, тялото и т.н. тогава питай, сега няма как човек да прецени, защото след 1 година ще изглеждаш по-различно.
Не си грозен...има нещо много симпатично в очи те ти...иначе наистина, започни да тренираш. Плуване, волейбол, баскетбол, лакрос (178см,97кг...страшен си за защитник).
![]()
Не си грозен, а след няколко години ще си направо трепач.
Не обръщай внимание кой какво ти казва, ти огледало нямаш ли у вас?
И спря да се върти за миг земята..
Според мен не си.
Красив си за точните хора.
Но би било добре да свалиш някой килограм.![]()
ако ти кажа, че си грозен ще помислиш ли над въпроса за самоубийство ?