- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Адски странното явление!
Такам да ви попитам на какво се дължи това?!
Значи като правя секс с приятелката ми (вечер нали) и после си легнем да спим
тя почва неистово да рита с крака и да удря с ръце
забелязал съм го и го наблюдавам от известно време!
Става само и единствено след секс ...
и винаги ме буквално изритва от леглото "на сън" и като ме разсъни ходя да играя някакви игри на компа
преди малко към 3:40 бях грубо изритан от леглото . и до сега играх ДОТА ама реших да попитам , може би и някой друг е забелязал нещо подобно или е срещал подобен проблем
Много е досадно, остава гадното впечатление у мен , че тя не ме иска или нещо от сорта ..
Аз и казах нали кво става , и тя не ми повярва ..
ПП. Бяхме си първите , ако е от значение(смисъл не би трябвало да е травмирана или нещо от сорта)
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-26-2012 на 02:06
Е може това, че е след като сте правили секс да е съвпадение.
И аз приритвам понякога, когато както си дремвам и изведнъж се стряскам от нещо. А понякога пък кракът като ми изтръпне за секунди пак се получава това.
Може да сънува нещо момичето, за това да прави такива движения.
В тези жеги, може и подсъзнателно да иска да се разхлади.![]()
не се дължи на факта, че не те иска
просто й е по-неспокоен съня, сънува нещо или просто си рита насън
аз примерно съм се оказвала на пода, с главата надолу, със събрани на топка чаршафи, с възглавница в другия край на стаята-и нищо не помня как се е случило..така че,нормално е
Аз също имам неспокоен сън и съм се събуждала в кви ли не пози,чудя се още как не съм се събудила на плюлеяИначе и аз най-редовно си приритвам и говоря,да,доста често говоря,та може би е съвпадение и мацката ти просто има неспокоен сън.
maDamn
Казвам ви че го следя , става само и единствено след секс ..
и не е от сезона , и зимата ги правеше тия номера![]()
офф накрая ще се връзвам с колани за леглото![]()
![]()
от това ли ти е счупен кракът... шегувам се, едва ли има пряка връзка![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
виж.. може да се дължи на това, че сте правили секс.. възможно е, но може и да не е от това![]()
съответно на мен често ми се случва да бълнувам, след голяма превъзбуда(в повечето случаи не сексуална) и явно физичните, емоционалните и т.н. процеси ми афектират върху съня чат пат![]()
но е изключено да си мислиш, че не те иска или нещо подобно..може би и е било прекалено приятно ии си подритва малко![]()
![]()
![]()
Имам познати с подобни проблеми, независими един от друг. Е, не абсолютно същото, разбира се, но пак много неспокоен сън, постоянно приритване, въртене, при един има дори подскачане и т.н. Именно приятелките им им обърнаха сериозно внимание на това и хората се допитаха до лекар. Както и се предполагаше, е на нервна основа. Ходиха на невролог и лекарите им помагат. Не знам дали все още имат такъв проблем, но със сигурност са по-добре от преди по време на сън.
Разкажи й какво се случва и че може да има проблеми с нервите и за да не се задълбочи с времето, (което е напълно възможно, моите познати са много доволни, че потърсиха медицинска помощ) е хубаво да поговори с лекар. Не знам до колко приятелката ти ще те послуша, щом не ти е повярвала като си й казал, аз вярвам като ми каже моят какво съм правила по време на сън, защото все пак спя и няма как да съм разбрала. Но все пак й обясни, по-добре е да пробва да си помогне. =]
От мотор епаднах и 10на метра се пързалях затиснат между мотора и земята (пистов е мотора , или беше де
)
Он топик: Ще поговоря с нея за лекар , но след по малко от седмица заминаваме за Англия , та може и чак там да я отведа.. ако се навие де ..но все си мисля че това е на подсъзнателно ниво .. и че се опитва да ме избута .. да ме премахне от себе си
![]()
![]()
Не се филмирай толкова бе човек ,искала да те махне хаха щом всичко между вас си е ок и го прави само след секс не ми се вярва да иска да те "премахне" по някакъв начин.Не мисля изобщо,че това ритане на сън е свързано с теб , просто има неспокоен сън,може да се превъзбужда някак си след секс и затова така да се получава знам ли ;д
Е, нормално е за теб да си мислиш такива неща. Единият като има проблем, другият обикновено смята, че вината е у него и обикновено не е прав, така че не си набивай такива мисли. Ако наистина се притесняваш, че е точно от това, кажи й, попитай я.
А бе голяма работа ама и теб да те събуждат постоянно и да не можеш да се наспиш с днище видиш какво е , а сутрин ако ме намери да спя на друго място (обичам да спя , на терасата сега сме на село и имаме такава открита тук и на нея има хамак) много се дразни като ме види на хамака , и извинението "беше ми топло" не се приема много добре
Сутринта като ме видя , да играя на компа и само
"а ти кога си станал" и аз ПОКЕР ФЕЙС.. "ами съкровище към 3" след което тя каза "е що не ти ли се спеше , нали беше много уморен след палуването снощи" ТРОЛкак да и обясня подяволите , че рита като разгонена кобила .. (но без да я убидя де
)
офф топик : за крака не не ми пука(дори като ми го наместваха нищо не ми пукаше само питах за мотора) ама за мотора даже ревах
.. спойлери 2011
сега като знам кви пари трябва да се хвърлят и направо ще си го оставя тука в БГ за резерва .. в Англия ще си купя нов
![]()
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-26-2012 на 11:48
От кеф приритва
Моят съвет е другият път като стане такова нещо я ритни с всичка сила в главата и повече няма да се повтори.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Tака става като чукаш 13 годишни... тва е наказанието на съдбата![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Honda CBR 600 Изревах си душата!
А иначе по темата , ами точно преди да си легнем , смисъл правим го , гушкаме се и си заспиваме охх че сладко, ама тя после почва да сънува Джеки Чан .. и край
на сладкото!!
Приятелката ми е на 16 скоро на 17![]()
може да е нещо като сунамбул... така с приятелят ми като спим 2-мата и някой път подритва има някакви тикове и го питах накрая каза, че е сунамбул ама по-лек. Чак да ме е ритал силно не, но ме е подритвал. А може и някакви кошмари да сънува... не го приемай толкова навътре.
nigga stole my bike
Тя буквално ме изритва от леглото и падам по гъз , гръб , глава , корем (както дойде) а падна ли веднъж после не ме чакай да заспя , аз имам много лек сън .. и смятай като съм уморен (от работа примерно) и искам да си поспя сладко , ама си легнем в 12 тя към 2-3 ме избута , и после не мога да заспя , за това и цъкам на компа!
![]()
ПП: обясних и че това взе да ме дразни и тя склони да отиде на лекар . Но ако аз направя там едно друго нещота и аз се съгласих (голям компромис направих
) и дано и помогне шибания лекар , че накрая ще направя леглото с преграда от бебешка кушетка
!!