- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я Кажете колко връзки сте имали до сега.....
2 връзки. Едната продължи 1 година, другата за сега е на 2 годинки. Има още да расте.
И спря да се върти за миг земята..
На 20 съм и до сега съм имала 2 сериозни връзки и 2 ... който нямат определение.
В момента е 2-та такава, която смятам , че ще е завинаги.
Когато съм приключвала такава връзка , колкото и всеотдайна и обсебваща да е била
не съм го изживявала тежко , по-скоро не си позволявах да ме сломи.
Може би някой от нас , са по раними и това би било доста подтискащо, докато за други - просто преходен период.
Относно брака ... в момента живея с приятеля си и това ми стига.
Мисля,че е твърде рано за такава крачка.
Все пак не стига само да си сигурна във взаимните чувствата.
Има толкова много фактори , който лично мен ме спъват.
От друга страна - подходящ момент или точна година за брак - няма.
Ако се обичате, мислите че сте съзряли за тази важна крачка , няма какво друго да бъде спънка в това![]()
По моето разбиране за сериозна връзка - една съм имала в моите 22 годинки, и продължавам да си я имам.
Не смятам брака за нещо задължително, затова и не съм влагала време в размисли кога е нормално и ненормално жена да се омъжи. Когато реши да си подписва договора - тогава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На 19 съм и това, което имам в момента ми е 1вата връзка. Иначе съм имала взаимоотношения с момчета, но никога не съм допускала да бъде нещо сериозно, защото не ми е било нужно.
А на въпроса ти кога е нормално едно момиче да се омъжи.. ами зависи... аз не искам да се омъжвам.. изобщо не е за мен това..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
общо 8 , но нито една не беше сериозна
мен не ме мислете, аз още ги броя![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На 19 съм и съм имала само една сериозна връзка.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
На 19,1 сериозна връзка,всичко останало е крива работа..
>>DjBelev<<
Форевър Алоун .................................................. ........... за 14 години нито 1 ...........................................
на 16 и сега уж имам 1 ва сериозна връзка но още е рано
Откакто се помня все с кецове ходя,тъй че съм пълна с връзки-розови,бели,сини,тънки,дебе ли-каквито ви душа ще.
Никога обаче не сме общували на такова ниво,че да ги нарека сериозни.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
2 .. до колкото могат да се нарекът сериозни.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ъм ... май е само една сериозна ... ако изобщо може да се нарече такава ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
5 месеца и половина и 3 месеца са ми най-сериозните
имам не-знам-си-колко по 1 месец , даже някои и толкова нямат
по-лесно е щото обикновено ние зарязваме първи, когато усетим ,че върви на зле, за да не ни наранят след това..или поне аз така си мисля
и не на всички жени им е толкова лесно да почнат набързо нова връзка
аз искам да се омъжа до 30, но средно 24-25..след като е завършила висше : )
На 18 съм почти и мога да определя сегашната като единствената сериозна.От половин година сме заедно и винаги съм си мислела,че за толкова време ще ми омръзне всичко.Сега осъзнах,че това изобщо не е вярно,чувствам се адски щастлива и усещам,че животът ми е пълноцененДори заради тази връзка си промених плановете за следването и все пак си мисля,че няма да съжалявам...
на 16 съм и досега 2 при това така несериозни,че май дори не трябва да се броят за връзка изобщо
3 .. от които в момента едната тече и силно се надявам да е така още много време.. вярно, че и за предишните съм си викала това... Но някакси сега нещата стоят малко по-ралзично
По принцип съм ходила с още 2 момчета, но не ги броя, таман се бях преместила вново училище... и едната беше за 4 дни, другата за 10![]()
една-едничка.. на 15 (за щастие продължава)... но вече зависи и какво има предвид човек под това![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
На 17 съм...имала съм 3 връзки, една беше сериозна, но за жалост не с точния човек явно. В момента карам 4-та, нещата доста добре се очертават, но ще видим.
nigga stole my bike
ни една не се оказа сериозна.
17, 4 връзки, от които само 1 сериозна.
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
4 сериозни
1вата продължи 2 години
2рата и тя 2 години
3тата един месец ( да малко време, но изключително бързо се развиха нещата - секс, запознанство с родители и тн. )
4тата след няколко дни 8 месеца и вътрешно усещам, че тя ще ми е до живот![]()
Много наивно ми изглежда тва да пишете, че ще сте с някой до живот. Нищо никога не се знае и нищо никога не е 100% сигурно. Живейте за мига, пък каквото дойде, може и наистина да сте си завинаги заедно, но не кроете такива планове да няма разочаровани и наранени накрая ако не се получи.
nigga stole my bike