.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

подходящо гадже

Искам да си намеря гадже, но как се чудя. Искам да си намеря свестно момче. Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това. Как да си намеря?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Не е вярно това за секса.. За повечето ми приятели (а те са повечето момчета) секса е бонус. Разбира се, искат го.. но и искат да могат да говорят с момичето, да им е забавно.. да излизат и т.н. Не оставяй с такава представа (че те са ужасни създания и т.н.).. и аз преди бях като теб.. но вече мм не
    На колко си? Ще срещнеш подходящото момче, когато му дойде времето.. Клише е , но е истина ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Недей да търсиш под дърво и камък.
    Любовта ще те срещне тогава, когато най - малко го очакваш. Не превръщай идеята за гадже като фикс-идея, че тогава вече става лошо. Живей си живота. Звучиш ми като малко дете, така че не бързай все още. За всичко си има време.

Като вземете да се филмирате за тоя секс направо ме убивате Ти като видиш дадено момче още на пръв поглед можеш да прецениш бройкаджия ли е или не..Пък и да ти кажа , няма момче ,което да не иска секс , но има много момчета за които момичето е много по важно от самия секс.

може да пуснеш обява във вестника или по тянков тв

Ти ако тръгнеш с мисълта "всички са еднакви и искат само секс и нищо повече"... няма да намериш никой "по-забележителен". Да искат секс от теб е нещо нормално. Освен това има много момчета, които не са просто бройкаджии, има и такива, които си струват. Промени си нагласата, може и да срещнеш някой, който да си заслужава.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Всички сме еднакви, да, ама и вие всички сте курви.

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    аууу по тянков какви ще си намери...каква романтикаа ще бъдеее!!!!!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сигурно не си на повече от 13. Това са пълни глупости, че за момчетата няма по-важно от секса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ей така като седнете и кажете, "всички сте еднакви" ... Всички ли ни мина ? Защото мен специално не си, или не се сещам. Не искам да се заяждам ама това вече излиза извън граници, "всички сте еднакви" , всяка втора тема е това я за момчета я за момичета. Ми не си попаднала на човек, какво си се размрънкала... Аз живея в Пловдив не е малък град както най-вероятно знаеш ама съм сам защото не съм намерил подходяща. Не съм пуснал 300 теми за това как ще си тегля куршума заради това. Не търся само секс, но пък не става и без него. А вече въпроса е ако ти си попаднала в такава компания ... сменяш обкръжението и даваш NEXT докато попаднеш на подходящ човек, след това даваш 1000% от себе си и ако не се получат нещата отново NEXT

Голям фен Аватара на smilelady
    Свестни момчета има, просто не знаеш къде да търсиш..
    То всъщност не трябва търсиш любовта, тя сама ще те намери
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Цитирай Първоначално написано от simba5 Виж мнението
    Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това.
    Не, просто боклуците, които ти харесваш, са такива.
    Money
    Is
    A
    Major
    Issue

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Във вестник 3та възраст има обяви

Това че попадаш само на боклуци не значи че всички сме такива Като му дойде времето ще намериш правилния
    >>DjBelev<<

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    Ако момчетата са еднакви, значи и момичетата са еднакви.. айде на баба ми фърчилото, подобно разсъждаване е тъпо, ограничено, детско И основано на базата на 2-3 момченца(или пародийки на такива).
    Много са момичетата, които искат да срещнат "принца на бял кон", но за съжаление не е концерт по желание. Ако знаехме къде ТОЧНО се намира "подходящата ни половинка" надали щяхме да си губим времето с "грешните".
    Но надали ще го намериш в някоя дива чалгарска дискотека. И толкова ли е важно точно СЕГА да го намериш? Това да не ти е фибичка, че да го търсиш? То живота сам ще те сблъска с него. Ай, късмЙет.

Ти кво очакваш - да си хванеш гадже, което да те чака 7 години, докато станеш на 19, че да му пуснеш? Не се правете, че на вас не ви се иска пусти му секс. Пък и сама си си виновна. Ти се насочваш към нахаканите мачовци, а на срамежливките им викате сдуханяци и не ги поглеждате.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз съм свободен-пиши на ЛС отговарям на изискванята

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Режи вени. Ти си си виновна, че мислиш така, заради някои.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Дааа... Всички сме еднакви- гадни, отвратителни, изродски клонинги, които искат само да ви чекнат 24/7. Не ни интересува какво имате в главите си. Какви статистики правиш, на база видимо нищожния си опит, незнам....

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от h47 Виж мнението
    Не, просто боклуците, които ти харесваш, са такива.
    точно !

Не може да си купиш портокали и да имат вкус на банани

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от simba5 Виж мнението
    Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това.
    оф... -.-
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си