- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подходящо гадже
Искам да си намеря гадже, но как се чудя. Искам да си намеря свестно момче. Момчетата гледат само да използват момичето за секс. Също и най-важното за тях е това. Как да си намеря?
Не е вярно това за секса.. За повечето ми приятели (а те са повечето момчета) секса е бонус. Разбира се, искат го.. но и искат да могат да говорят с момичето, да им е забавно.. да излизат и т.н. Не оставяй с такава представа (че те са ужасни създания и т.н.).. и аз преди бях като теб.. но вече мм не
На колко си? Ще срещнеш подходящото момче, когато му дойде времето.. Клише е , но е истина ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Недей да търсиш под дърво и камък.
Любовта ще те срещне тогава, когато най - малко го очакваш. Не превръщай идеята за гадже като фикс-идея, че тогава вече става лошо. Живей си живота. Звучиш ми като малко дете, така че не бързай все още. За всичко си има време.
Като вземете да се филмирате за тоя секс направо ме убиватеТи като видиш дадено момче още на пръв поглед можеш да прецениш бройкаджия ли е или не..Пък и да ти кажа , няма момче ,което да не иска секс , но има много момчета за които момичето е много по важно от самия секс.
Ти ако тръгнеш с мисълта "всички са еднакви и искат само секс и нищо повече"... няма да намериш никой "по-забележителен". Да искат секс от теб е нещо нормално. Освен това има много момчета, които не са просто бройкаджии, има и такива, които си струват. Промени си нагласата, може и да срещнеш някой, който да си заслужава.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сигурно не си на повече от 13. Това са пълни глупости, че за момчетата няма по-важно от секса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ей така като седнете и кажете, "всички сте еднакви" ... Всички ли ни мина ? Защото мен специално не си, или не се сещам. Не искам да се заяждам ама това вече излиза извън граници, "всички сте еднакви" , всяка втора тема е това я за момчета я за момичета. Ми не си попаднала на човек, какво си се размрънкала... Аз живея в Пловдив не е малък град както най-вероятно знаеш ама съм сам защото не съм намерил подходяща. Не съм пуснал 300 теми за това как ще си тегля куршума заради това. Не търся само секс, но пък не става и без него. А вече въпроса е ако ти си попаднала в такава компания ... сменяш обкръжението и даваш NEXT докато попаднеш на подходящ човек, след това даваш 1000% от себе си и ако не се получат нещата отново NEXT![]()
Свестни момчета има, просто не знаеш къде да търсиш..
То всъщност не трябва търсиш любовта, тя сама ще те намери
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ако момчетата са еднакви, значи и момичетата са еднакви.. айде на баба ми фърчилото, подобно разсъждаване е тъпо, ограничено, детско И основано на базата на 2-3 момченца(или пародийки на такива).
Много са момичетата, които искат да срещнат "принца на бял кон", но за съжаление не е концерт по желание. Ако знаехме къде ТОЧНО се намира "подходящата ни половинка" надали щяхме да си губим времето с "грешните".
Но надали ще го намериш в някоя дива чалгарска дискотека. И толкова ли е важно точно СЕГА да го намериш? Това да не ти е фибичка, че да го търсиш? То живота сам ще те сблъска с него.Ай, късмЙет.
Ти кво очакваш - да си хванеш гадже, което да те чака 7 години, докато станеш на 19, че да му пуснеш? Не се правете, че на вас не ви се иска пусти му секс. Пък и сама си си виновна. Ти се насочваш към нахаканите мачовци, а на срамежливките им викате сдуханяци и не ги поглеждате.
Режи вени.Ти си си виновна, че мислиш така, заради някои.
Дааа... Всички сме еднакви- гадни, отвратителни, изродски клонинги, които искат само да ви чекнат 24/7. Не ни интересува какво имате в главите си. Какви статистики правиш, на база видимо нищожния си опит, незнам....
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.