- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вярвате ли, че краят на света ще настъпи на 21.12.2012 г. ?
Не вярвам, не и буквално! Може би ще е някаква голяма промяна, мисля че е като метафора това "края на света".
Не!Пълни простотии са!Тинтири минтири![]()
Илюминатите със сигурност готвят нещо голямо за 21.12 тази година,но какво е,ще видим тогава![]()
На илюминатите символисткото число им е 11 а от атентата на кулите близнаци в Америка до 21.12.2012 има точно 11 години 111 дни.
А 21.12.2012. 2+1+1+2+2+0+1+2=11![]()
Повярвайте ми,нищо от това не е случайно
Някъде имаше статистика за това какво точно са правили на интервал от 11 години,но не мога да я намеря сега![]()
Не и в буквалния смисъл.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не, разбира се
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Абе и аз така .. но и не вярвам много, щото мама като е била колкото мен пак са казвали подобни врели-некипели и когато настъпил „края“ тя съвсем спокойно си е отишла на училище и после цял ден са си били с гаджето заедно и нищо не е станало.. Но и донякъде вярвам,ама не ме плаши ни най-малко.
Вече преживях няколко края на света, мисля, че съм безсмъртна![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не ми се вярва много... Той светът е "свършвал" вече 15457844746578454 пъти сигурно........
ММ...не! Естествено,че не вярвам,че краят на света ще дойде на 21.12.2012!!! Просто няма как този край на света за настъпи!!!![]()
Ще се случи нещо лошо,земетресение или цунами....
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Абе то и през 2-хилядната година са казвали, че ще ще свърши света, ама не е свършил. Да сме мъртви?
НЕ вярвам, че ще е краят на света. Според мен е или преминаване към друг цикъл или пък нещо ще се промени драстично на земята така че...![]()
Не вярвам. Родена съм на 22.12, съдбата не може да е толкова жестока и да мина без рожден ден( или пък може
)
Ще има вибрационен преход, което си е един вид край на сегашното. Много хора ще измрат.
Аз се надявам да се завъртят полюсите и да стане целогодишно лято в България
Ами дано нищо да не стане ! Но все пак е възможно да има бедствие , нищо не се знае , само че представете си зимата и по време на поледица и сняг да стане нещо ;x какво ще правим ....
Не,а и те нали го отложиха.
http://www.standartnews.com/lyubopit...ni-148309.html
^все едно да отложиш МЦ (няма да е днес, утре ще е)
П.Т. Не вярвам, ще бъде ден като всеки друг :P
Не вярвам.
Както каза @R.o.s.i.t.z.z.a 21 декември, ще си бъде един обикновен ден, както, всички останали.