- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Не се ли казваше така четката? :Д Май ветрило беше!!!
Едит: http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=13165
А,ето! :Д Не греша!
Everything changes, but beauty remains ...
Оф, аз реших, че говориш за ветрило.
Мхм,ветрилоСега като се завърна май ще купувам хайлатъра на Буржоа,ама първо за четки за грим се стягам,после каквото остане :Д
Някой ползва ли на гарниер bb крем и доволен ли е?
ББ кремовете навлизат от Азия.
Съкращението означава Blemish Balm Cream и в буквален превод е като ''мехлем'' за несъвършенствата на кожата.Самият крем го водят,че успокоявал несъвършенствата на кожата,докато едновременно с това прикрива и изравнява тена.
Попринцип за ББ кремовете е известно,че са подходящи за всеки тип кожа,но повечетъо марки го предлагат за кожа склонна към акне или ако имате др. несъвършенства.Покривност а му е почти сходна с този на фон-дъо-тена,но е,но казват,че предимството му е в това,че не запусшва порите.
Но и ББ кремовете имат недостатъци-малък избор от цветове; голямо количество силикон в състава им и ако кожата ви е много чувствителна,ще трябва да тъвсите точния ББ крем..
п.с. съжалявам за романа :Д
Последно редактирано от fizzyg : 07-14-2012 на 10:39
Тук малко ще трябва да те поправя. Покривността на ББ кремовете не е никак близо до тази на фондьотеновете. ББ кремът е по-скоро тонален крем, един вид се адаптира към кожата ти.
Иначе, като се сравняват двата крема на Гарниер и Мейбълин, определено вторият печели.
Аз лично днес си взех на Гарниер ББ крем oil free, да го видя каква стока е.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Благодаря за поправкатаЩе чакаме отзиви и за този на Гарниер
![]()
Последно редактирано от Pernikweee : 07-15-2012 на 15:11
Обмислям да си взема бб крема на Гарниер. Добър ли е?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
За този - първият, съм чувала все лоши мнения.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Хора, някакви отзиви за коректорите на Inglot? В момента съм с pro longwear на MAC и честно казано изобщо не съм доволна..
Между другото, доста съм доволна от ББ крема на Гарниер Oil free. Супер е!
За Litas: Ето една българска бюти блогърка, която правеше ревю на коректора на Инглот - http://idaandmakeup.blogspot.com/201...concealer.html![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Искам да ви питам за фон дьо тена на Боржуа 1 2 3 , незнам да ли ще е подходящ за моята кожа. С нормална ,към мазна кожа съм,трябва ми нещо със средна покривност.
А може ли да се сложи само основа и пудра отгоре?В смисл само за леко изравняване на тена?И бихте ли ми препоръчали някоя около 12-13лв..за среден тен на кожатА(нито мн светъл,нито тъмен)..за мазна кожа..и хубава пудра пак със същите характеристики.
Здравейте, отскоро съм тук, но темата с козметиката ме вълнува доста...Имам проблем с акне и използваните до момента фон дьо тени доста усложняваха нещата и то яко. Сега съм се спряла на минералната козметика на Jarde и засега си реших проблема и се надявам да е окончателно. Ето това е фон дьо тена, кото използвам
http://www.jarde.co.uk/epages/BT4019...ucts/001MF-002
Вчера си поръчах и нова пудра и нямам търпение до утре да я пробвам. Ще пиша за резултатите.
Последно редактирано от Katts : 08-07-2012 на 11:06
Една полезна статия:
http://www.mineralna-kozmetika.com/t...-v-kozmetikata
Някой доволен ли е от пудрата на Римел?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Със сигурност знам,че на PullMeCloser е една от любимите пудри.
Питай я,за повече информация,но аз знам,че както за суха,така и за мазна кожа е подходяща.Едно гуру в ютуб я сравнява с пудра на Мак и избира Римел,матира кожата и издържа много време.За покривност-не много голяма![]()
Последно редактирано от fizzyg : 08-09-2012 на 11:05
Мерси!![]()