- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Момичета вие като влизата в банята да се къпете взимате душ намазвате ли се тялото с нещо или не? И ако да какво използвате по време на баня или не.Днес леко се вбесих като чух едно подмятане от страна на баща ми който казва че само хабя водата а пък не ползвам шампоан за тялото си или нещо друго.Вбесих се че ми изкарва един вид че съм мръсна и че само хабя водата за душове и прочие.Преди ползвах шампоан за тяло и някакъв душ гел но се обринах и лекарката ми беише казала да не ползвам докато не се оправя считам че съм се оправила макар да имам потъмнели обрези но това което чух от баща ми ме вбеси и ме идеше да го напсувам в лицето но се въздържах.Постъпвам ли грешно или?И ако ползвате нещо кои са качествените лосиони ,гелове и прочие които неп редизвикват никакви дефекти и ползвате?И какво ползвате кисиля ,гълба за баня или просто с ръце се търкате като се наложи? И който използва гъба каква точно използвате?
На нивеа душ-геловете са хубави.Арома имат серия без парабени-Грийнлайн,тя също е добра!![]()
Рефан нямат парабени, Скин блосъм /ако можеш да си ги позволиш/ са висок ценови клас, но също нямат вредни съставки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
какво правя в банята
влизам , пускам си водата, докато се загрее се събличам и пъхам дрехите в коша за пране
после се намокрям хубаво, изчаквам 1-2 минутки да ми поомекне кожата и почвам с бръснене на под мишници и триъгълник (не издържам на епилатора там), после си измивам мишничките с бебешки сапун, подмивам се с интимен гел, измивам си цялото тяло с душ гел(слагам на обикновена гъба за баня и лекичко търкам, за да не ми падне тена) , мия си зъбите и евентуално косата с шампоан, 1 път в седмицата си търкам бедрата , ръцете, шията и прасците с луфа , а и си мия лицето с ексфолиант по време на всяко къпане ,сутрин и вечер
душ гел:ползвам някакъв ,купен от лидл-португалия, но ще си взема на палмолив от кауфланд-има промоция
шампоан:палмолив или шаума
сапун:бебешки на бочко
интимен гел:билка
паста:с грозде за разранени венци
ексфолиант:на клийн енд клиър, тъмно син
за след баня:бебешко олио-нивеа, крем за крака-ментол, на арома без парабени, термална вода на авен , дезодорант на гарние-=минералс и спрей за тяло с нар или парфюм , ако ще излизам
Здравейте, интересувам се дали спазването на диета ( например протеинова, ниско въглехидратна..) е възможно да повлияе по някакъв начин на развитието на тийнейджърите (от 12 до19 год). От развитие имам предвид растеж на височина, развитието на гърдите и тн.
на 12-да
на 19-не толкова
основно момиченцата се развиват до 14-15-16 годишна възраст, момчетата до 18 ,тая възраст естествено е индивидуална
аз спрях да раста на височина и стъпало в 6-7 клас (12-13 години), но откъм бюст и кг се развих в 8 и 9 клас, така че е определящо
но ВМ-НВД със спорт е подходяща за тийнейджъри според мен
Някой може ли да ми даде адресите на всички дрогерии Лили в София, защото нещо не мога да ги намеря ..![]()
I'm sexy and I know it<3
Къде търси, че да не ги намериш?
http://www.lillydrogerie.bg/lilly-magazini
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имам едно запитване.
Утре заминавам на морето, а пък вчера ми дойде. Реших да използвам тампони по време на почивката, но се чудя дали ще представлява проблем, ако се цамбуркам във водата. Та.. да се мокря ли цялостно, или не?![]()
You are broken, I can fix you...
Недей. Тва тампоните... имам чувството, че са инструмент на инквизицията.Бях си съборила лигавицата с тях при първия ми и последен опит, а били създадени от жена гинеколог...
Мъник, ти не беше ли на лекар? Не можа ли да отложиш менструацията?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Потресаващо. Тотално ме отказа от идеята да ги използвам.
По график очаквах по-рано да се появи, ама.. не се получи, както го мислех. Голяма каръщина.
Лекар посетих миналия месец и всичко мина безпрблемно там. Не съм отлагала менструацията.
You are broken, I can fix you...
Ох, душицата, прощавай.![]()
Като очакваше да се яви по-рано, що не взе мерки, след като ти подмина датата? Ако си била с направление, имаш право и на вторичен преглед.
В краен случай едно ЛС да беше драснала...
Сухо, боли, после щипе, а не е като да е бил последния ден от менструацията.
Затова и разбирам блъд, щото да внесеш маса пари, да си опъваш нервите с оферти и организация, трепет, багаж, а накрая да пристигнат гостите...
Здравейте! Бях чела, че много хвалите очната линия на Essence. Та потърсих днес, но във великия ни град такова животно нЕма- бихте ли ми препоръчали друга, но да не е много скъпа?
Някой знае ли къде в София се продават продукти на АртДеко?
Някакъв шанс да получа този цвят без обезцветяване, при положение, че косата ми е средно кестенява? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...93995875_n.jpg
малко глупав въпрос,но все пак : с какво мога да нося тия потниците обикновените искрящите дето имат отгоре една широка тениска ? въпроса включва и обувките..