- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ах този проклет целулит ...
Моля ви който се е отървал да каже как ,, спортувам ,, ограничавам храната ,, мажа се с утайки от кафе и крев Дева ,, но нищо не ставааааааааа,, ще полудея ,, помогнете с нещо изпитано
Съдбата помага на смелите !
Целулита не се маха, не разбрахте ли...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Щото не се маха. Над 90% от жените по света го имат. Единственото, което се случва е заглаждане на най-горния слой от кожата, което го прави по-малко забележим. Като я стиснеш, се вижда пак.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Ходи на антицелулитен масаж, една приятелка отиде малко повече от 10 пъти и е много доволна.Е, естествено, че не изчезва напълно, но поне не й личи както преди.
nigga stole my bike
Да, масажите са доста добри в това. Аз си взех ей такава четка: http://www.kozmetikata.com/showimg.p...x300_26046.jpg + спорт + лека диета + мнооооого вода и има някакви резултати. Аз нямах никакъв преди да мина на противозачатъчни, които като че ли спомогнаха да се отключи нещо и ми се образува малко. И аз се боря сега. Кремовете на Дева са хубави, но не ти препоръчвам да ги ползваш заедно с утайката от кафе. В тях също има кофеин. Не е толкова полезно за самата кожа да втриваш такова количество кофеин в нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, а нали се сещаш, че като обуе едни прилепнали къси панталонки и си прекръсти краката като седне, се вижда. Не е въпроса само дали ще го стискаш, той си е там и никъде няма да мръдне...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Целулита се премахва. При някои по-бързо, при други по-бавно, но грижиш ли се за тялото си винаги ще има резултат.
Аз имам от тези вибриращите колани. Не го ползвам всеки ден, а когато се сетя. Не мога да дам обективно мнение, но би трябвало да има ефект.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хаха, точно от вибриращ колан ще има ефект. Даже може и да отслабнеш с него, представи си. Сигурно защото ти се тресат сланините и по тоя начин сваляш. Намалете ЛСД-то, много молим.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Антицелулитни масажи + много вода + спорт. Масажите в началото болят ужасно много, от 10-15 се мажа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Има дракони в кухнята...
П.с. Нямам нужда да отслабвам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пий повече вода и ако пиеш газирано, го намали. Преди няколко месеца ми излезнаха здравословни проблеми и ми казаха да пия много вода и да забравя за газираните напитки. И от това за няколко месеца целулитът ми( не че имах много) доста е намалял. Плюс и спортът влияе много добре.![]()
И само да ти кажа ,че се махаДо сега се стисках навсякъде и го няма...Аз не,че преди имах много ,но като си стехнег дупето се виждаше..Е сега го няма
Бях 3 седмици на море и явно от многото течности и физическото натоварване всеки ден на плажа,тичане във водата,скачане и т.н изчезна..Ядях горе-долу само хубава храна и просто си се махна
)
То е до стил на живот. Никога не съм имала главно, защото не обичам газирано (от него много ме боли гърло), а мазната храна като цяло не ми се отразява добре. И се движа. Появи ми се чак заради противозачатъчните предииии 2-3 месеца, усилих спорта, започнах с масажите и може да се каже, че вече практически няма. Има някаква убита останала гънка. И тя ще си иде. Може би само спорт не стига. Или само диета. Или само масажи с кой да е крем. Но всичко на куп определено дава резултат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
От личен опит мога да ти кажа че утайката от кафе върши доста добра работа(прави си по-енергичен масаж под душа)... с него и + тренировки всеки ден имам доста напредък![]()
Тук грешиш много. Аз като бях на 16 имах целулит. Купих си велоергометър и го карах в къщи всеки ден по м/у 40 минути и 1 час. Правех си масажи с кафе. Масаж с мед. И двата всеки ден. Антицелулитен крем и доста вода и сега нямам изобщо целулит. Всичко е въпрос на това дали наистина искаш да се разделиш с целулита или не.