.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на DesSsi

Ах този проклет целулит ...

Моля ви който се е отървал да каже как ,, спортувам ,, ограничавам храната ,, мажа се с утайки от кафе и крев Дева ,, но нищо не ставааааааааа,, ще полудея ,, помогнете с нещо изпитано
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Целулита не се маха, не разбрахте ли...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Що пък да не се маха?

Щото не се маха. Над 90% от жените по света го имат. Единственото, което се случва е заглаждане на най-горния слой от кожата, което го прави по-малко забележим. Като я стиснеш, се вижда пак.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ходи на антицелулитен масаж, една приятелка отиде малко повече от 10 пъти и е много доволна. Е, естествено, че не изчезва напълно, но поне не й личи както преди.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да, масажите са доста добри в това. Аз си взех ей такава четка: http://www.kozmetikata.com/showimg.p...x300_26046.jpg + спорт + лека диета + мнооооого вода и има някакви резултати. Аз нямах никакъв преди да мина на противозачатъчни, които като че ли спомогнаха да се отключи нещо и ми се образува малко. И аз се боря сега. Кремовете на Дева са хубави, но не ти препоръчвам да ги ползваш заедно с утайката от кафе. В тях също има кофеин. Не е толкова полезно за самата кожа да втриваш такова количество кофеин в нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Щото не се маха. Над 90% от жените по света го имат. Единственото, което се случва е заглаждане на най-горния слой от кожата, което го прави по-малко забележим. Като я стиснеш, се вижда пак.
    Като стиснеш - да, като не го пипаш, си е гладко.
    Мацка, продължавай в тоя дух, всичко изисква време, понякога малко повече от очакваното от теб.

Да, а нали се сещаш, че като обуе едни прилепнали къси панталонки и си прекръсти краката като седне, се вижда. Не е въпроса само дали ще го стискаш, той си е там и никъде няма да мръдне...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Целулита се премахва. При някои по-бързо, при други по-бавно, но грижиш ли се за тялото си винаги ще има резултат.
    Аз имам от тези вибриращите колани. Не го ползвам всеки ден, а когато се сетя. Не мога да дам обективно мнение, но би трябвало да има ефект.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Хаха, точно от вибриращ колан ще има ефект. Даже може и да отслабнеш с него, представи си. Сигурно защото ти се тресат сланините и по тоя начин сваляш. Намалете ЛСД-то, много молим.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на lqlq89
    Антицелулитни масажи + много вода + спорт. Масажите в началото болят ужасно много, от 10-15 се мажа.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Има дракони в кухнята...
    П.с. Нямам нужда да отслабвам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Пий повече вода и ако пиеш газирано, го намали. Преди няколко месеца ми излезнаха здравословни проблеми и ми казаха да пия много вода и да забравя за газираните напитки. И от това за няколко месеца целулитът ми( не че имах много) доста е намалял. Плюс и спортът влияе много добре.

Голям фен Аватара на mey_si
    И само да ти кажа ,че се маха До сега се стисках навсякъде и го няма...Аз не,че преди имах много ,но като си стехнег дупето се виждаше..Е сега го няма Бях 3 седмици на море и явно от многото течности и физическото натоварване всеки ден на плажа,тичане във водата,скачане и т.н изчезна..Ядях горе-долу само хубава храна и просто си се махна )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    То е до стил на живот. Никога не съм имала главно, защото не обичам газирано (от него много ме боли гърло), а мазната храна като цяло не ми се отразява добре. И се движа. Появи ми се чак заради противозачатъчните предииии 2-3 месеца, усилих спорта, започнах с масажите и може да се каже, че вече практически няма. Има някаква убита останала гънка. И тя ще си иде. Може би само спорт не стига. Или само диета. Или само масажи с кой да е крем. Но всичко на куп определено дава резултат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

От личен опит мога да ти кажа че утайката от кафе върши доста добра работа(прави си по-енергичен масаж под душа)... с него и + тренировки всеки ден имам доста напредък

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Целулита не се маха, не разбрахте ли...
    Тук грешиш много. Аз като бях на 16 имах целулит. Купих си велоергометър и го карах в къщи всеки ден по м/у 40 минути и 1 час. Правех си масажи с кафе. Масаж с мед. И двата всеки ден. Антицелулитен крем и доста вода и сега нямам изобщо целулит. Всичко е въпрос на това дали наистина искаш да се разделиш с целулита или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си