.
Отговор в тема
Страница 118 от 200 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119120121122128168 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 4993
    Супер фен Аватара на FasterBeach
    Аз cъм добре, ти как cи ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    Аз cъм добре, ти как cи ?
    НИ питай, че пак ще почна да ви мрънкам

иначе да съм в тон с темата:

Banned Мега фен
    нда.. и днеска пак ще е супер тъпия ден .. обаче мисля да си потормозя малко кученцето с команди ама ще видим... леко жега е,но все пак мисля да го направя ...

Аз мойто избягвам да го тормозя c команди... Направих грешка като го учих преди време да дава лапа (или "5 точки ), че тогава го учих c лакомcтво, както cи му е реда... но cега cеднеш ли на маcа да ядеш поcтоянно ти бие шамари c лапата да му дадеш ядене и направо................. Поне е забавно

Banned Мега фен

нда.. ми те като седнеш да ядеш и ти изкопчват едни сладки очички и направо.. аз преди не издържах ама ся не давам !

иначе съм решила да я науча поне на 6-7 команди.. на дай лапа не съм сиг. дали да я уча,но ще видим,а ти е трябвало един път да и даваш лакомство,др път само похвала,3ти път любима играчка и така.. служебните кучета ги учат с играчки.. като изпълни и му даваш играчката така че... кученцето хич не е глупаво и знае какво му се полага

какво куче имаш

Ооо... далеч е от "глупаво"
    Cтрашно умно куче е, но характера му е един такъв... А бе огромен инат е. Ако види, че си ядосан те слуша, каквото и да му кажеш. Ама акъла му е като на тийнейджър. Точно затова и се разбира перфектно с приятелите ми. Все едно гледаш друго дете....
    Командите които ги знае не ги знам и аз... Много ги знае, без да съм го учил. То се учи от... околния свят
    Примерно.. отваря си вратите (натиска с лапи дръжката на бравата и така..) - това го научи от котката ми (тя пък скача). - Това също е проблем до някъде, защото още незнае да ги затваря и постоянно вървя след него, но пък ме е спасявало няколко пъти, щото съм със секретна брава на външната врата
    Знае и да клюкарства - чуе ли познат глас се качва на дивана и гледа през прозореца кво става по улицата или кой влиза в двора - това пък го научи от баща ми.
    И те така...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    какво куче имаш
    канадски вълк а.к.а. черна немска овчарка

Banned Мега фен
    Ооо... далеч е от "глупаво"
    Cтрашно умно куче е, но характера му е един такъв... А бе огромен инат е. Ако види, че си ядосан те слуша, каквото и да му кажеш. Ама акъла му е като на тийнейджър. Точно затова и се разбира перфектно с приятелите ми. Все едно гледаш друго дете....
    Командите които ги знае не ги знам и аз... Много ги знае, без да съм го учил. То се учи от... околния свят
    Примерно.. отваря си вратите (натиска с лапи дръжката на бравата и така..) - това го научи от котката ми (тя пък скача). - Това също е проблем до някъде, защото още незнае да ги затваря и постоянно вървя след него, но пък ме е спасявало няколко пъти, щото съм със секретна брава на външната врата
    Знае и да клюкарства - чуе ли познат глас се качва на дивана и гледа през прозореца кво става по улицата или кой влиза в двора - това пък го научи от баща ми.
    И те така...
    колко е голямо ? смисъл има ли годинка или.. ? .. иначе и моето си отваря вратата,което не е добре.. за командите.. ако не ти се занимава излизаш с някои твой приятел дето има куче и го караш да дава на неговото си куче команди.. по няколко пъти.. излезте така 4-5 пъти и 90% съм убедена че ще научи някои команди..

Има годинка... на 3 години е вече, за това и споменах факта, че се държи като бебе. А иначе нямам проблем с командите, нали това ти казвам. Лабрадор е, доcтатъчно е умен, но колкото е умен, толко е и инат. Знам как да го науча на това което искам, но просто не искам да става като кучетата от цирка
    Характера му е уникален и си искам него
    Ъъ, така де.. "му".... женcки е

Banned Мега фен
    Има годинка... на 3 години е вече, за това и споменах факта, че се държи като бебе. А иначе нямам проблем с командите, нали това ти казвам. Лабрадор е, доcтатъчно е умен, но колкото е умен, толко е и инат. Знам как да го науча на това което искам, но просто не искам да става като кучетата от цирка
    Характера му е уникален и си искам него
    Ъъ, така де.. "му".... женcки е
    странно.. на 3 годинки да се държи така,а и не е присъщо за женско куче.. по принцип мъжкарите са по трудни по характер и повече се дърпат..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    странно.. на 3 годинки да се държи така,а и не е присъщо за женско куче.. по принцип мъжкарите са по трудни по характер и повече се дърпат..
    по принцип лабраторите бързо стават големи, но акъла им идва по-късно.

FasterBeach не е ли малко гаден моментът с космите от тези кучета, наистина са мнооого

Ама не cе дърпа бе човек. Не ме разбирай погрешно - обожавам характера ѝ
    Хареcва ми това, че не е като повечето кучета c.... кучешки акъл
    Проcто хареcва нещата, които ние хареcваме да правим. Куче веcеляк cи пада.

EDIT: Ъъ, да, коcмите... Гадното е, че cа прави и твърди и полепнат ли някъде, трудно cе махат. Още повече като ти cпи в леглото... УжаcТ е, ама какво да cе прави

Banned Мега фен
    Ама не cе дърпа бе човек. Не ме разбирай погрешно - обожавам характера ѝ
    Хареcва ми това, че не е като повечето кучета c.... кучешки акъл
    Проcто хареcва нещата, които ние хареcваме да правим. Куче веcеляк cи пада.

EDIT: Ъъ, да, коcмите... Гадното е, че cа прави и твърди и полепнат ли някъде, трудно cе махат. Още повече като ти cпи в леглото... УжаcТ е, ама какво да cе прави
    има едни рулца дето са с лепнеща хартия.. те са специално за това.. минаваш с рулцето и като се напълни хартията я късаш и тя отдолу пак е такава.. като хартиено двойнозалепващо тиксо са.. и са с дружка и е супер удобно..

Banned Мега фен
    по принцип лабраторите бързо стават големи, но акъла им идва по-късно.

FasterBeach не е ли малко гаден моментът с космите от тези кучета, наистина са мнооого
    знам,но 3 години...
    и все пак важното е да си го обичаш и да те слуша,а белите са един огромен +

аз много искам да си взема лабрадор ама точно проблема с космите ме спира :Д А и това куче има ужасно много енергия и, когато нямам възможност да го разхождам по няколко дни ще полудее (нямам двор, където да го пусна да си бяга

Banned Мега фен
    аз много искам да си взема лабрадор ама точно проблема с космите ме спира :Д А и това куче има ужасно много енергия и, когато нямам възможност да го разхождам по няколко дни ще полудее (нямам двор, където да го пусна да си бяга
    ммм ако мислиш, че едната разходка ще ти е проблема и то няма да можеш да разхождаш кучето всеки ден - забрави..

знам аз затова съм и забравил за сега да си взимам :Д

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    наспамихте темата на прекраcницата ми
    нда
    добре, че си ми ти прекрасен, да ги вразумяваш, докато ме няма ^^

аз пък си нямам куче -_- ... meh :/
    сега в главата съм като пудел, обаче радва :д ... едно такова.. шантаво
    хмм, ако все още има някой, вие как сте : )
    /като изключим, че имате кучета you know :д/

fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Banned Мега фен
    ние пък щото него много го слушаме .. иначе съм като вчера и за да не почвам пак: ти как си ? и аз пак не разбрах как си къдри косата.. ако ми обясниш ще си златна.. иначе има и по-фрапиращи случаи от твоите - едно момиче беше накарало приятел на чичо ми ( добре де,знам че обяснението е скапано и смешно) да и къдри косата с клечки от кибрит.. на тях да навива и после беше ..

Град
    On The Wall xDD
    ем.. определено не съм използвала кибрит :д
    с ластички.. разделих си косата на няколко части и започнах да навивам и после закрепвам с ластичките.. спах така и сутринта се 'разплетох' и сега спадна малко, но имам обем и къдрици в излишък :д
    иначе не знам точно как съм.. не съм зле, ам не съм и добре.. едно такова никакво ми е ... :/
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Banned Мега фен
    и на мен и днеска определено няма какво да правя...

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    може да се снимаш с новата прическа
    всъщност ще ми се наложи... може и да се снимам до плаката на 2Pac специално за теб прекрасен, ам едва ли.. има много възможности :д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Град
    On The Wall xDD
    прекрасен,знам.. не съм ли прекрасна :3

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и на мен и днеска определено няма какво да правя...
    ем.. аз имам само едно излизане за около час и после нищо.. и довечера ще си се гледам сама вкъщи..
    извода е, че и двете сме прецакани
    to do list:
    -да си оправя леглото
    -да си сготвя нещо за вечеря
    -да си преправя едни дънки
    -да гледам някой филм
    -да реша, дали прекрасния заслужава да се снимам специално за него
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun