- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- хохоо^^ нова 'personal' тема ...
нда.. и днеска пак ще е супер тъпия ден![]()
.. обаче мисля да си потормозя малко кученцето с команди ама ще видим... леко жега е,но все пак мисля да го направя ...
![]()
Аз мойто избягвам да го тормозя c команди... Направих грешка като го учих преди време да дава лапа (или "5 точки), че тогава го учих c лакомcтво, както cи му е реда... но cега cеднеш ли на маcа да ядеш поcтоянно ти бие шамари c лапата да му дадеш ядене и направо................. Поне е забавно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нда.. ми те като седнеш да ядеш и ти изкопчват едни сладки очички и направо.. аз преди не издържах ама ся не давам !
иначе съм решила да я науча поне на 6-7 команди.. на дай лапа не съм сиг. дали да я уча,но ще видим,а ти е трябвало един път да и даваш лакомство,др път само похвала,3ти път любима играчка и така.. служебните кучета ги учат с играчки.. като изпълни и му даваш играчката така че... кученцето хич не е глупаво и знае какво му се полага
Ооо... далеч е от "глупаво"
Cтрашно умно куче е, но характера му е един такъв... А бе огромен инат е. Ако види, че си ядосан те слуша, каквото и да му кажеш. Ама акъла му е като на тийнейджър. Точно затова и се разбира перфектно с приятелите ми. Все едно гледаш друго дете....
Командите които ги знае не ги знам и аз... Много ги знае, без да съм го учил. То се учи от... околния свят
Примерно.. отваря си вратите (натиска с лапи дръжката на бравата и така..) - това го научи от котката ми (тя пък скача). - Това също е проблем до някъде, защото още незнае да ги затваря и постоянно вървя след него, но пък ме е спасявало няколко пъти, щото съм със секретна брава на външната врата
Знае и да клюкарства - чуе ли познат глас се качва на дивана и гледа през прозореца кво става по улицата или кой влиза в двора - това пък го научи от баща ми.
И те така...![]()
колко е голямо ? смисъл има ли годинка или.. ? .. иначе и моето си отваря вратата,което не е добре.. за командите.. ако не ти се занимава излизаш с някои твой приятел дето има куче и го караш да дава на неговото си куче команди.. по няколко пъти.. излезте така 4-5 пъти и 90% съм убедена че ще научи някои команди..
Има годинка... на 3 години е вече, за това и споменах факта, че се държи като бебе. А иначе нямам проблем с командите, нали това ти казвам. Лабрадор е, доcтатъчно е умен, но колкото е умен, толко е и инат. Знам как да го науча на това което искам, но просто не искам да става като кучетата от цирка
Характера му е уникален и си искам него
Ъъ, така де.. "му".... женcки е![]()
Ама не cе дърпа бе човек. Не ме разбирай погрешно - обожавам характера ѝ
Хареcва ми това, че не е като повечето кучета c.... кучешки акъл
Проcто хареcва нещата, които ние хареcваме да правим. Куче веcеляк cи пада.
EDIT: Ъъ, да, коcмите... Гадното е, че cа прави и твърди и полепнат ли някъде, трудно cе махат. Още повече като ти cпи в леглото... УжаcТ е, ама какво да cе прави![]()
аз много искам да си взема лабрадор ама точно проблема с космите ме спира :Д А и това куче има ужасно много енергия и, когато нямам възможност да го разхождам по няколко дни ще полудее (нямам двор, където да го пусна да си бяга![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ние пък щото него много го слушаме.. иначе съм като вчера и за да не почвам пак: ти как си ?
и аз пак не разбрах как си къдри косата.. ако ми обясниш ще си златна.. иначе има и по-фрапиращи случаи от твоите - едно момиче беше накарало приятел на чичо ми ( добре де,знам че обяснението е скапано и смешно) да и къдри косата с клечки от кибрит.. на тях да навива и после беше
..
ем.. определено не съм използвала кибрит :д
с ластички.. разделих си косата на няколко части и започнах да навивам и после закрепвам с ластичките.. спах така и сутринта се 'разплетох' и сега спадна малко, но имам обем и къдрици в излишък :д
иначе не знам точно как съм.. не съм зле, ам не съм и добре.. едно такова никакво ми е ... :/
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
и на мен и днеска определено няма какво да правя...
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
прекрасен,знам.. не съм ли прекрасна :3
ем.. аз имам само едно излизане за около час и после нищо.. и довечера ще си се гледам сама вкъщи..
извода е, че и двете сме прецакани![]()
to do list:
-да си оправя леглото
-да си сготвя нещо за вечеря
-да си преправя едни дънки
-да гледам някой филм
-да реша, дали прекрасния заслужава да се снимам специално за него![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out