- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разстояние?
Поразрових се, но не видях такава тема. (:
Въпроса ми към вас е "Може ли да има любов от разстояние?"
Любов или връзка от разстояние? Второто не би могло да съществува, или поне не дълго, а първото ако не са се виждали нито веднъж (запознанство по скайп фб и тн) също. Иначе с времето разстоянието между двамата си казва думата и ако преди това е имало силна любов, отслабва. Особенно ако няма изгледи да се съберат скоро.
Така че, не не мисля.
Почти невъзможно е..
Аз не мисля, че има
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Има,защо да няма.Всичко е до хора,но рано или късно както във всяка друга връзка нещата се прецакват : ) .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
В тийнейджърския период на човек сякаш всичко е възможно. Наистина може да се влюбиш по скайп, но с редки или никакви срещи на живо, любовта си остава просто неосъществена и се поддържа само чрез фантазиите, което не е здравословно. А за истинска връзка не може да се говори, ако всичко се случва само виртуално.
Според мен не съществува.
Някак ми е супер абсурдно да се влюбя в снимките на някого. А никога през живота си да не съм го виждала. Връзките от разстояние смятам, че са сполучливи, макар и трудно, само когато двамата са имали сериозна връзка и по една или друга причина, се е наложило за кратко време да се разделят.
Принципно не. Разстоянието пречи много, само по телефона и по скайпа не става. И има много такива теми.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако връзката е такава за период от време, който е фиксиран поне горе-долу (примерно 2 седмици, 2 месеца, 5 месеца) окей. Ама за постоянно - не. Личен опит.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Абе не си е работа връзка от разстояние. ;д
nigga stole my bike
няма как да се влюбиш по скайп, може да те привлече някой човек, ама без на живо - любов не може да има. Това е все едно да се влюбиш в интернет... ( http://forgifs.com/gallery/d/33415-1/internetlove.jpg - на това ми напомня) НО връзка от растояние е възможно. Може да я има, но трябва чувствата да са достатъчно силни. Да - трудно е, наистина![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Понякога си струва да се опита. Зависи от хората![]()
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~
Няма такова нещо,поне не продължително.
Връзка от разстояние,дори и да се виждат на някакви интервали,би продължила няколко седмици в най-добрият случай.Просто,винаги на единият му омръзва и си намира нещо по-удобно,по-близко ... телефон/скайп не е решение,когато липсва допир.
Не е работа.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ако си пишеш с някой достатъчно дълго,добиваш няква представа за характера му.Аз в момента съм влюбена в едно момиче,с което си пиша вече 1 година.Тя живее доста далеч от мен,но това не ми пречи..Пишем си всеки ден,говорим си по скайп.Виждала съм я на живо,макар че беше за много бързо.Естествено интернет връзките или връзките от разстояние не могат да се сравняват с една нормална връзка.А и не може измежду всички живеещи около теб да няма някой също толкова подходящ,колкото и човека далеч от теб.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥