.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Наранявам бившия си

Е, с него ходихме 11 месеца. И,очевидно,много се привърза към мен. Което е жалко,защото чувствата не бяха взаимни. Гадното е,че аз,глупачката,постоянно си правех илюзии и му втълпявах през тези месеци,че го обичам,но явно е бил само каприз. 11тия месец беше най-отвратителният,защото не можех да изтърпям даже ласките му. Постоянно се карахме,викахме...Не ме търпеше и той,искаше да ме зареже,но явно това,че ме обича го спираше. Но не го желаех вече.. И му казах,че не го искам повече,защото буквално ми писна. Ужасно е,че той иска от мен да го обичам.Той е ценен за мен,защото може да бъде приятел и умее да ме изслушва, а да не говоря колко много знае за мен.. Но не мога вече да имам нищо повече от приятелски чувства към него. И така,по същество. Имах големи симпатии от едно момче,което явно също имаше към мен. След като скъсах с приятеля ми,започнах да се занимавам с това момче. Разбра се,а бившия ми не го харесваше особено.Скарах се с него и той ми каза,че ако ме види още веднъж с това момче,даже да си говоря с него и повече няма да ме погледне. Разбира се,стана ми адски гадно. А днес бях прегърнала приятеля си и бившия ме видя. Нищо не каза, но повече не ми обърна внимание.Сигурна съм, че ще започне да ме разпитва и да ми вика. Сестра ми беше ме убеждавала,че не бива да се чувствам длъжна,защото ме обича и не мога вечно да си нямам приятел,защото се страхувам да не страда. "Гадно е да се чувстваш длъжна на някого и това да ти пречи да постигаш целите си. И все пак не позволявай на никого да решава вместо теб!" Това и бяха думите,аз съм съгласна,но не мога да причиня това на бившия си. Знам,че е станало вече,но се чувствам толкова лоша,защото го наранявам."И все пак" не мога да съм с него, нямам желание. За мен приятелството му е достатъчно,но за него, ако нямаме по-сериозни отношения,не трябва да сме никакви. Правилно ли ще постъпя ако не обърна внимание на чувствата му и му кажа да не се меси в личния ми живот, или по-точно в тези неща?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Прав е - "или всичко, или нищо!". Би било унизително и мъчително за него, да си с друг докато все още те обича, а ти през това време да му се правиш на приятелка и да търсиш одобрението му. Примири се, че бившите след раздяла обикновено са в подобно положение. Някой ден, когато времето излекува раните ви, може да се виждате като едни стари приятели, но засега колкото по-далеч, толкова по-добре! В противен случай опитите ти да му обясняваш решенията си само ще го карат да страда.
    Последно редактирано от filmimilmi : 08-05-2012 на 19:19

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Просто стой далече от бившия си, кучко. Съжалявам, че има хора като теб.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Не ме обиждай,ако обичаш! Никой не е безгрешен, и аз в това число! Благодаря ви за съветите.

Сестра ми беше ме убеждавала,че не бива да се чувствам длъжна,защото ме обича и не мога вечно да си нямам приятел,защото се страхувам да не страда. "Гадно е да се чувстваш длъжна на някого и това да ти пречи да постигаш целите си. И все пак не позволявай на никого да решава вместо теб!
    +1 слушай сестра си напълно права е !!!!!!!!

Фен
    Град
    Добрич
    Кажи му да се разкара от живота ти и го направи заради него. Няма как да поддържате приятелство след като сте имали връзка и единия от вас е все още влюбен. Просто е НЕВЪЗМОЖНО. Той не може да преодолее чувствата си, явно не е и добър актьор, за да ги прикрива. Така че - край на взаимоотношенията ви. Това е, което трябва да направите. А ти си бъди, с който си искаш. Не слагаш рога на никого, така че страшно няма.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ти всъщност знаеш ли какво искаш?

Да,и то много добре. Искам момчето,с което съм в момента,но да няма страдащи. А щом казвате,че като се държа на разстояние от бившия и нямаме нищо общо,ще бъде така, добре,проблеми няма.
    Последно редактирано от DeadForYou : 08-05-2012 на 20:31

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Всеки прави грешки, твоята е била, че си го заблуждавала, но и това го има в живота. Продължавай напред и гледай собственото си щастие. И слънцето не може да огрее навсякъде
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сори, но такъв вариант няма. Бившият ти се чувства излъган и за себе си е прав (за мен също). Приеми, че си го загубила и карай напред щом знаеш какво искаш.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Просто стой далече от бившия си, кучко. Съжалявам, че има хора като теб.
    Омг, как я нареди само.

Хаха Благодаря за съветите още веднъж. Не мисля,че е нужно темата още да се коментира!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти искаш и вълкът сит, и агнето цяло. Няма как да стане това нещо. Приеми, че взаимоотношенията ти с някои хора просто остават в миналото. Той ясно ти е казал или-или, изборът си е твой.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То, каквото и да направите - няма да съществува приятелството помежду ви и това е. В много редки случаи се запазва приятелството след връзка, а особено при вас ми е супер невъзможно, дори. Иначе не бива и не трябва да обвиняваш него. Ти си била тази, която да го накара да те заобича, а в един момент просто казваш, че нищо не е така. Някак тъпо и детско ми звучи. През цели 10 месеца да не си осъзнала чувствата си , не знам. Ама вече е все тая. Виновна си, трябва да си го признаеш. Поне пред самата теб, за да не допускаш същата грешка след време. Сестра ти е права. На него във всички случаи му е гадно, особено когато има чувства. Но това по никакъв начин не би трябвало да е пречка, за да продължиш живота си с друг, не с него. В момента се притесняваш за това, че се е почувствал или ще се почувства гадно, но не си се сетила за това, когато си го зарязала. Тоест трябва да се опиташ пак да заложиш тая "тактика" и да си продължиш живота.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не е трябвало да залъгваш момчето цели 11 месеца. Защо въобще тръгна с него ?
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    11 месеца не си го жалила и си го залъгвала, та сега като сте скъсали ще го жалиш. Прави си там квото искаш, то се знае, че на него по-добре няма да му стане.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Защо си залъгвала момчето толкова време.. Стой далеч от него.

Значи ти първо му би шута а после искаш да сте приятели? Ами не става така, да си мислила по-рано. И сега като искаш да си с този другия, остави бившия си на мира да може и то момчето малко да се поосвести, разбира се, че няма да му е лесно да те вижда с нов приятел.

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Цитирай Първоначално написано от DeadForYou Виж мнението
    Не ме обиждай,ако обичаш! Никой не е безгрешен, и аз в това число! Благодаря ви за съветите.
    Какво значи не си безгрешна? Играла си си с момчето 11 месеца, накарала си го да се влюби в теб... и сега продължаваш да си егоист... ОСТАВИ ГО ДА СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ... : )
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Голям фен
    Тъпа кучка си..кефишш ме.Откъде си ?

И не можеш да изнасилваш момчето душевно , да го ползваш като човек , на който да мрънкаш , и да окачваш после да се държи добре с теб.Жалка си

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Кучка си. И аз да ти го кажа. Лек ден.

Как може 11 месеца да го разиграваш така... и да го лъжеш? За такова нещо трябва да си искрена с него. Не говори с нас, ами с него! И се поучи от грешката си, която явно много много късно си осъзнала.. та това е почти година, хората се женят след толкова?!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Прочетох малко между редовете темата.

Значи,не можеш да го търпиш,но като изтривалка ти е ценен.
    Заблуждаваш го една година и после го искаш само за приятел за да те изслушва.
    Чиста гавра си е това.
    Няма смисъл да те упреквам,просто,колкото и да не ти пука,се постави за миг на неговото място и си представи как би се чувствала ако някой те гаври така ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    11 месеца не си го жалила и си го залъгвала, та сега като сте скъсали ще го жалиш. Прави си там квото искаш, то се знае, че на него по-добре няма да му стане.
    Има, има, като го остави и не го занимава повече.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Почти година си го лъгала чак сега ли се сети да го съжаляваш единственото което можеш да направиш е да го оставиш на мира за да те забрави и да забрави лъжливата ти любов .. Бъди с новия докато не ти писне и не го оставиш и него и бившия ти не го търси ще го боли,боли НО ще те забрави и не искай от него да бъдете приятели още по-долна ставаш.. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си