.
Затворена тема
Страница 41 от 119 ПървиПърви ... 313738394041424344455191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2974
    http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp8341_00/prd/ Някой има ли я, добре ли изправя? Моля тези,който я имат да споделят мнение,защото имам белисима,ама нещо хич не съм доволна и много ме е яд,че си я взех.. И ако може някой да ми предложи някоя друга до 60-70 лева

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Купих си преди време един ексфолиант на Рефан, днес мислех да го ползвам, но нз с кое трябва да се измия по напред - с душ-гел или с екфолианта? Или пък трябва да се къпя само с екфолианта, но така дали ще се измия щом е без душ-гел? Те не са с един и същи аромат и марка, но и двете миришат плодово-сладко. Малко ми е тъп върпоса, но ще чакам да ми отговорите.
    Не знам дали има някакво значение кое ползваш първо. Аз лично ползвам ексфолианта първо, после душ-гела, за да отмие по-добре всичко.

baybay,лично аз предпочитам пресите на Ремингтон,особено пред тези на Филипс,а и някой от по-скъпите модели на Белисима .
    http://www.technomarket.bg/products/...mington-s-2002
    Изправянето е значително по-трайно /а и бързо/,загрява за секунди и градусите могат да се регулират.
    Няма да съжаляваш.

vampire_girl, благодаря ти,много.Сега гледах сайта на Ремингтон и си харесах тази http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s1510.html Някакви отзиви за нея?

Цитирай Първоначално написано от baybay Виж мнението
    vampire_girl, благодаря ти,много.Сега гледах сайта на Ремингтон и си харесах тази http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s1510.html Някакви отзиви за нея?
    предната ми преса беше такава,, доволна бях, само ще ти кажа ще е по- подходяща за по- тънки коси, защото ако косата ти е по плътна ще трябва да я минаваш по няколко пъти, а така се гори много

wildcatt,а начупва ли се бързо?Колко време държи?Гори ли много косата?Ако искаш ми отговори на ЛС,мерси предварително

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=105006 Тия обувки според вас за кога са удачни? Ранна/ късна есен

Banned Мега фен
    как да залепя изкуствен нокът на клечка за зъби ? нещо не ми става... все пада

Голям фен Аватара на shaunaa
    ИСкам да си изсветля косата с мед ( ето я рецептата ;дд http://hennafox.com/blog/2010/01/%D0...C%D0%B5%D0%B4/ ) И се чудя, като си я изсветля колко време ще държи и ако не ми харесва мога ли да си върна някак стария цвят ??
    Вярвай в мечтите си !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    ИСкам да си изсветля косата с мед ( ето я рецептата ;дд http://hennafox.com/blog/2010/01/%D0...C%D0%B5%D0%B4/ ) И се чудя, като си я изсветля колко време ще държи и ако не ми харесва мога ли да си върна някак стария цвят ??
    изобщо не мисли че ще ти се изсветли кой знае колко камо ли да си искаш стария цвят.. 1-2 нюанса най мн и то ако имаш късмет.. 2ро - не ти препоръчвам от долните канела.. по-добре кокосово масло или зехтин и ще ти държи докато си правиш маската,а ефект ще видиш най малко след 3-4 маски,ако седиш повече от 1 час нищо няма да ти стане - все пак подхранва косата..

Мерсии много ! Искам да попитам още с какво фолио да покрия косата си, защото нямам шапка. СМисъл имаме някакво сиво фолио, забравих как му викаха. Значи не е безцветно ами е с метален блясък, а другото е найлоново. И въобще има ли значение какво ще е фолиото ??
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от momon Виж мнението
    http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=105006 Тия обувки според вас за кога са удачни? Ранна/ късна есен
    Може би са късната, защото май не е толкова топло !
    Вярвай в мечтите си !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Мерсии много ! Искам да попитам още с какво фолио да покрия косата си, защото нямам шапка. СМисъл имаме някакво сиво фолио, забравих как му викаха. Значи не е безцветно ами е с метален блясък, а другото е найлоново. И въобще има ли значение какво ще е фолиото ??
    просто вземи най обикновена торби3ка и си я сложи на косата и закрепи с някаква фибичка и отгоре кърпа някаква,за да задушава примерно и това е..

Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте. Знам, че има някакъв сайт, в който пишеш маркировката на лосион за тяло примерно и ти показва до кога е годен. Знае ли го някой?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от baybay Виж мнението
    Не видях,като моята в сайта,сигурно е старичка вече,но ако я намериш по магазините по-добре избери с нея.Преди да си я купя имаше много и все положителни отзиви за нея,та наистина няма да съжаляваш.С минимално количество лак за коса,държи изправена докато не я намокриш.Между другото става и за едро къдрене.

Тази,която си показала има сходни х-ки,но плочите ми се виждат по-тесни.

Мхмм.Ами ще видя,имам още време ще потърся,но със сигурност ще е на Ремингтон,реших се вече.А за какво служи функцията "подвижни плочи",понеже тази която съм си харесала пише,че има една.Какво по точно представляват тези подвижни плочи и за какво служат?

Повече от фен Аватара на Gllory
    FuCKkK13 ... С моментно лепило пробва ли ..Капчица?
    Последно редактирано от Gllory : 08-06-2012 на 19:09
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

anonymous708973
    Guest
    Момичета, дайте ми рецепта за домашна маска за подхранване на косата. Мед, канела, някви масла, а-у, че нищо не разбирам.
    Върнах се от море и мисля, че хлорът и солта далеч не са й се отразили добре.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Момичета, дайте ми рецепта за домашна маска за подхранване на косата. Мед, канела, някви масла, а-у, че нищо не разбирам.
    Върнах се от море и мисля, че хлорът и солта далеч не са й се отразили добре.
    Аз си правя една страхотна: 2с.л. зехтин, 2с.л. мед, 2 жълтъка и 1-2с.л. алкхол(тук май зависи дали косата ти е мазна). Отмива се малко трудно, обаче.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Алкохола е за да подейсват по-бързо съставките.Има загряващо действие.
    От къде мога да купя продукти на aknicare?
    В аптеки се продава,нали?И в кои?Никъде не съм ги виждала.

Град
    Пловдив
    според вас има ли разлика м/у слънцезащитен спрей и лосион ? )
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Цитирай Първоначално написано от vesito95 Виж мнението
    според вас има ли разлика м/у слънцезащитен спрей и лосион ? )
    Мажеш се със слънцезащитен лосион, докато хванеш лек тен, а после със спрей за да хванеш тен. Ако ползваш просто спрей първоначалния ефект няма да е хубав и бърз. Може да изгориш, ако си твърде бяла. Затова се ползва лосион първо.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Аз разбрах, че тя говори за слънцезащитните продукти под форма на спрей и под форма на кремче в тубичка? Според мен няма, евентуално в консистенцията, но няма значение. Според предпочитания е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Пловдив
    ^^ мерси много )
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Повече от фен Аватара на momon
    Град
    dreamland
    Искам да си купя розово червило- предложете ми някоя по-евтина марка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си