.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен Аватара на GreenMimss

да ти пука за един боклук : )

За мен Е. беше като черно кафе, което пия всяка сутрин, така горчиво и същевременно опияняващо с уханието си,пристрастяващо и съсипващо. Отдадох се емоционално и физически на един човек, който ме срина ... отдадох му 2 години от живота си .. и след всичко преживяно(добро и лошо) ме остави заради някаква курва, която познава от едва месец, за да я чука, под претекст, че сме се изчерпали ... и как е възможно да ми влияе толкова много, да ми пука за него, да не го мразя ? То не бяха изневери, лъжи, проблеми... толкова ли е '' сляпа'' любовта? Не бих се върнала при него и не искам... липсват ми красивите моменти... вярно е ... но защо ми пука, не трябва ли да изпитвам неприязън, погнуса, гняв... не, нищо .. празно ми е,всъщност ми липсва грижовният и обичащ ме човек, но сега го няма ... и на всичкото отгоре се появи едно много добро и мило момче, което се държи с мен като с принцеса ... а аз не изпитвам нищо, само мисля за глупака, който ме съсипа, а не искам да е така ... Сега не знам какво да правя - да бъда с момчето или да оставя времето да ми помогне да забравя и тогава да започвам нещо ново... вариант да се боря за бившия няма, опитах до момента, в който разбрах за новата, няма да го правя отново.
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не се занимавай с бившия. Не рухвай мацка, надявам се с новото момче да стане нещо по-добро. С времето ще отмине, най-вероятно ще ти стане безразличен онзи, което е по-лошо от омразата. Горе главата, давай смело напред и успех .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Проблемът е, че не си срещнала друг, който да ти завърти главата наистина и не се занимаваш с нещо странично, което да е дотолкова стъпило на земята, че да ти избива всякакви романтични филми. И едното, и другото могат да станат, и ще ти мине. Зависи от теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

мацка въобще не съжелявай.. светът не е свършил не е единствения идиот? на колко още такива ще попаднеш...ще ти е тъпо 2,3,4,5 месеца но накрая ще се смееш !! личен опит

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    първо се отърси от спомените,все пак за две години си преживяла много....и ще ти е нужно време да се възстановиш...да,може да тръгнеш с някой,за да притъпиш болката,но няма да е пълноценно и да си доволна от връзката с новия на хоризонта.....дай си време

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от GreenMimss Виж мнението
    да оставя времето да ми помогне да забравя и тогава да започвам нещо ново...
    това!!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако го намразиш, ще ти е по-лесно за известно време
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Времето няма да ти помогне да забравиш, ако си сама още повече ще се измъчваш, пробвай с момчето, което е мило и добро, както ти се изрази. (:
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Мне... Била съм в същото положение... Тогава харесах момчето и реших, че ако тръгна с него ще забравя своя боклук, ама не се получи и само му изгубих времето общо взето.
    Не тръгвай с него, ако не си забравила предния, накрая щеш, не щеш ще го нараниш. Остани сама и излизай с хора, които наистина те ценят - приятелите и приятелките ти. Те могат да ти помогнат да се разсейваш от мислите за тоя идиот и ще видиш, че си супер и без него!

Благодаря за мненията! Реших да изчакам... времето ще покаже : ))

Любов с любов се забравя.Нормално е сега да те боли,след време ще ти мине и наистина ще разбереш,че си си пропиляла дните в мъки и страдание.Всяко нещо има край.Не си заслужава да си погубваш хубавите години за нещастник.Най-хубаво ще е,когато след време той осъзнае грешката си,застане пред теб с извинения....а на теб няма да ти пука!

Абе и аз съм влюбена в най-големия боклук, който ме иска заради тялото ми ама какво да се прави - любов...

По темата: Не можеш да го разлюбиш ще търпиш докато не се появи друг....

'Абе и аз съм влюбена в най-големия боклук, който ме иска заради тялото ми ама какво да се прави - любов...' Каква любов на 12 !? И то пича бил с теб само за тялото ти !? Не те знам как изглеждаш, но ми мирише на педофилия. На колко годинки е твоята 'любов' ?

По темата: Всичко се преживява. С времето ще ти мине.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Въобще не мисли за него
    Минало е вече.
    Този е голям идиот, за да се хване с някоя ку*ва
    И както са казали хората: Любов с любов се забравя (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Минавам през същото.Но работата е ,че някои неща стоят доста по-различно.Всъщност не мога да те посъветвам ,защото и аз не знам как да изляза от това си емоционално положение в което се намирам сега,но определено не залъгвай никого.Никога не съм разбирала това,замести любовта с друга,защото накрая нищо не става освен ,че си използвал човека.Ще бъдеш с него,но след като не си преодоляла чувствата,няма да стане.Дай време за себе си ,успокой душата си.Няма да можеш да го забравиш напълно,но след това ще е по-лесно да продължиш напред.Знам какво е да ти липсва ,да си дал всичко ,да искаш да го върнеш,но явно не те е обичал достатъчно за да бъде силен и да се справи с каквото и да е било.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Въпреки всичко случило се, не е задължително да изпитваш към него гняв и омраза. Не. Напротив, въпреки всичко вие сте се обичали и сте имали изключително много моменти. И е някакво тъпо да мразиш човека, на който си твърдял, че обичаш в продължение на две години. Радвай се, запомни го с добро и не се занимавай повече с него. Разсей се. В живота има такива моменти, а може и прав да е. Напълно възможно е да сте се изчерпали, да не сте били един за друг. Нека си е с нея и това е. Важното в момента е да не се предадеш и да продължиш напред. С него и без него живота продължава.

PS: Не се занимавай с новото момче, ако нямаш чувства и симпатии. Тъп е принципа "клин клин избива". Само ще го нараниш, а и ще нараниш себе си, също. Разсей максимално мислите за бившия и продължи напред. Ако само мислиш за него, няма как да го забравиш и преодолееш.

Повече от фен Аватара на mechone
    Времето лекува, ще ти мине, вярвай ми. Той не заслужава всичко това, което изпитваш към него. Както ти самата каза- той е боклук-боклуците не заслужават грам внимание. Пожелавам ти успех с новото момче и също така ти пожелавам да преживееш много по-хубави мигове с него, от тези с бившия.

ако наистина не ти пука значи и за него не ти е пукало просто си се привързала и това е било ежеднивието все пак говорим за 2 години

Темата е, че ми пука, а не искам да е така? Къде прочете обратното?

^ Благодаря mechone : ))

Голям фен
    айде бе , аз ремонт ще направя за няколко месеца ,ти още мрънкаш рофл . кво очакваш от нас ? да ти дадем фитнес програма , която да следваш неотлъчно , за да се оправиш ли ? за такива като теб няма лек

Просто си дай време и ще ти мине. Не се обвързвай с някого, защото това няма да ти помогне

Супер фен Аватара на ccdesigns
    На мен много ми пука за опаковката от вафлата. Боклук е, ама ми пука.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    айде бе , аз ремонт ще направя за няколко месеца ,ти още мрънкаш рофл . кво очакваш от нас ? да ти дадем фитнес програма , която да следваш неотлъчно , за да се оправиш ли ? за такива като теб няма лек
    Айде да си завреш злобата някъде другаде, а ? : )) Точно и ясно съм задала въпросът си накрая за какво искам съвет, да съм ти искала х8търското безсмислено мнение?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    така е мацка,тази ваша черта е заложена в женското ДНК,не може да го промениш,може да звучи банално,но продължи напред ))

Голям фен Аватара на notlike
    Знам едно лечение за проблематични ситуации като твоята - почваш работа. Дотолкова ще си изморена и изтощена след края на дена, че ще ти все тая за боклуци и тем подобни. Действа БЕЗОТКАЗНО Поне аз така се отказах лесно-лесно от една шматка, която не знаеше какво иска.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си