- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Перфектното" тяло според вас..
^ Ай!!!
За тези примерни горе със спорта и химията не съм баш съгласна. Просто първия не тренира чак толкова много по мое виждане, че да се оформи до такава степен - тоя долу е изгорил де що мазнинка е имало по него - браво, браво! Иначе ако пие протеини примерно за мен не е лошо или пък изкуствено.
^ Къде пък го видя анорексично...
Спри вече да ръсиш глупости. То не бяха луфтове, криви крака...
Edit: да не спамя...
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Тая тема ми изясни, че не другите имат странен вкус за мъжки тела, а явно аз имам такъв...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
От тези, които ти постна, първото мъжко тяло е СУПЕР добро.
Мани я, аз мое и да съм анорексичка, ама тва нема да й помогне да отслабне.
И да не е спам, новите снимки на Миранда :
![]()
PullMeCloser
Аз за него съм пристрастна - първо, че е на Майкъл, който намирам за най-красивият мъж на планетата, второ, че е да не кажа точно, ама почти като на моя партньор.
Имах предвид прословутият "релеф". Отвратителен ми е. Това мъж с плочки ми е кошмар, мнооооого ми е грозно. Този на пAteNцЕ предполагам, че се харесва на масата. Е, на мен ми е адски противно такова мъжко тяло.
Доста е секси, мда.
И на мен това на Патенцето не ми харесва, малко прекалено идва.
хахаха, болна комплексарка, не знам защо реши, че трябва да отслабвам, след като ти казвам, че имаш плоско отвсякъде тяло (pullmecloser, ако не си забелязала просто отговарям на лични нападки от нейна страна, а и не казвам лъжи) Нали не мислиш, че всички искат да са като дъски без капка женственост в себе си?!!
И вземи отговори на въпроса на Сиси, като си толкова гениална
Моето : ) До 2 години съм като Никола Тачев под гърдите и като Лазар Ангелов от гърдите нагоре : )
Може да звучи супер гейската история, обаче с един приятел си приказвахме, нещо стана въпрос какъв релеф, какво тяло ала бала, и двамата решихме, че ако можеше да избираме, бихме си избрали да изглеждаме ей така :
http://welovestyles.com/wp-content/u...th-em-thor.jpg
Пък за жена... Хммм... Нещо от типа на
http://prikachi.com/images/197/5108197y.png
Супер естествено тяло има, не е анорексичка, нито пък е дебела... Има точно толкова, колкото трябва, там където трябва.
Пусикетките също имат хубави тела:
http://www.dreamwallpapers.co.uk/wp-...-underwear.jpg
Ти пък само това знаеш. Едно и също във всяка тема. И какво като си слаба? Единствената слаба ли си, какво? То пък да имаше някакво кой знае какво тяло и да се хвалиш, пак щеше да е малоумно да е единствената ти "гордост", ама по-приемливо щеше да е, ти и това нямаш. Хубаво е, че сама се харесваш, ама стига си натяквала кой имал да отслабва и кой не. Мнението ти не е меродавно.
Отново Ева: http://3.bp.blogspot.com/_0kezeIBEYM...ot+picture.jpg
Хахах, като са дебели ше отслабват, я! Мнението ми може и да не е меродавно, ама кантарът е.
Не се хваля с нищо, зафатната нещо почна да храни неуместно и тя отвори темата за телосложението ми, не аз.
Да не е спам :
Все гадни и плоски тела.
Стига спам.. всеки си има вкус.
![]()
Последно редактирано от Christinna : 08-07-2012 на 10:15
Ако някой си мисли, че всеки му отива да е кльощав, е в дълбока заблуда. Аз си виках: "Я, да отслабна още малко, що не!" Ама сега се чудя кво точно си направих и то за няколко килограма само. Едни ребра стърчат, полите ми падат, циците ми намаляха, лицето ми се сви. Дееба, бях си в пъти по-добре, когато бях 49кг. Имах цвят в лицето, хората се случваше често да се обръщат след мен. Сега к'во? Не съм кльощава и сега, ама не искам и да си представям на какво бих замязала, ако отслабна още. Тъй че айде стига с тия: "Ама от всеки зависи да е слаб! Който не е, си няма самоуважение." Самочувствието ми определено е паднало последните 2 месеца. Не от дебелина. От ей такива болни модерни тъпотии. Че трябва да си поне 5кг под нормата, за да си хубав.
Хубава жена = здрава жена. Нито дебела, нито клечка. В нейната си норма. Да си има и цици, и дупе, и да е стегната.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ била си 49 килограма, и си тръгнала още да сваляш ?
Да не си 1.40 висока ? xD
1.62 съм. Честно казано, не бях нито много слаба, нито пък бях дебела. То е и до кокал, и до структура. Бях с гръдна 92, талия 63 и дупе 90. Хич не бях лоша картинка, честно, понякога и аз се чудя откъде ми щукна, че съм дебела. Дали беше от телевизията, дали от хормоналния дисбаланс (друга история), дали от това, че започнах да чета тук темите и да гледам през 2 поста как всички са 43-45 кила, а са по-високи от мен... Бях си баш, ама баш нормална. Тук съм сигурна, че ще се намери някой, който да каже, че имам още да свалям.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ц, ц, ц, ей заради такива истории мразя хората и обществото, ми я си представи с такива глупости получиш ( не дай си Боже ) някоя анорексия, или някакво друго разстройство ?! За 1.62 дори и до 55-60, че и малко нагоре килограма може да изглежда страхотно някое момиче, стига да са разположени правилно...
Хормонален дисбаланс ? Да не сте направили някоя беля с мъжа ти xD
Пък не мисля, че си толкова лесна за манипулиране, че чак от телевизията така да решиш изведнъж...
Аз ако се водех по нормите, които ни се насаждат от всички, да бях се самоубил досега
Пък и какво ти пука, дори и да ти кажат, че имаш да сваляш, ти като се харесваш, какво значение има ?
Ми айде де. Мозък. За мен също си остава загадка от къде точно започна тая идея. Както и да е, може да се каже, че се получи един чудесен урок за стереотипите, общественото мнение и прочие. Оттук нататък просто ще си спортувам, както досега и ще си се храня нормално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
За пореден път се убеждавам, че този форум е пълен с болни мозъци. Няма тема за диети, тела, красота, в която да липсват спорове и всички да си мислят, че са много компетентни във всяко едно отношение.
Най-добре някой модератор да почисти част от мненията, защото е трагично.
Слабо тяло не е = на красиво.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ето тва е:![]()
Нито много дебела, нито много слаба и най-вече стегната.. в много слабите тела пък няма нищо хубаво и секси.)