.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Unhappy не знам какво да правя

Здравей те казвам се Теодора и съм на 15 години .. Моята история е малко объркана (така да се каже) Декември месец се запознах с едно момче на едно парти ... Още щом го видях ужасно много го харесах .. По едно време той дойде и седна до мене ... и започна да ме заговаря ... и така почти цяла вечер . гадното бе че той е по-голям от мен ... даже може да се каже доста по голям от мен все пак е на 21 години ... След няколко дена го намерих в фацебоок и започнах ме да си пишем .. постоянно се лигавих ме .. той ми поиска номера и аз му го дадох ..след няколко дена започнах ме да си говориме по телефоните с часове .. беше прекрасно ... Април месец реших ме да се видим .. и излезнах ме .. какво да ви кажа чуствах се уникално бях с момчето което харесвах толкова много... А той се държа много добре с мен ... когато рещих ме да се пребираме той ме изпрати и ме целуна ... бях на седмото небе обаче дойде ден в който спрях ме да общуваме .. Бяхме се скарали .. Сега .. той се опитва да ме вкара в леглото си ... а аз не знам дали искам .. защото мисля че ако си легна с него ще го заобичам .. а на него няма да му пука .. моля ви кажете какво да правя .. ? \\ и съжалявам ако има някакви грешки но за първи път пиша тук //

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не му пускай ако му е само за едното е*ане, колкото и да го харесваш.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Той още от самото начало го е искало това.

Не му се връзвай.
    Ще съжаляваш след време.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ако мислиш,че можеш да му пуснеш само за веднъж и го искаш - давай.Много мразя като всички започнат да се втилясват на тема секс

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Ако мислиш,че можеш да му пуснеш само за веднъж и го искаш - давай.Много мразя като всички започнат да се втилясват на тема секс
    Точно това е че ако му пусна .. може би след това ще почна да го харесвам много повече ... А на него няма да му пука определено .. Защото с една дума на него му е все тая за всичко ... =]

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Тогава не позволявай да те използва бе мацка . Продължавай си живота и ще намериш някой, който ще те заслужава.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Тогава не позволявай да те използва бе мацка . Продължавай си живота и ще намериш някой, който ще те заслужава.
    ъм ... Дам благодаря ти :* ще се опитам макар да е доста трудно

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Оф, момиче.

От ясно по - ясно е, че иска секс, иначе няма смисъл да се занимава с 15-годишна. Иска си го. И ако си съгласна , действай. Макар, както се изразих в предишното си мнение, не си струва. Защото най - вероятно ще те изчука и толкова. А ти ще седиш и ще ревеш за грешната ти постъпка. Решаваш си сама.

права си и мерси

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Няма смисъл
    За кво си мислиш, че е хванал 15годишна
    Остави го тоя идиот
    След време ще си намериш някой, който наистина те обича и държи на теб
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Тоо възможностите явно не му стигат да свали някоя на неговата възраст,а лъже малкото момиче...Ужас,ужас

Мани го тоя.Търси си неопитна да я разиграва както му скимне.Насочи си вниманието към някой,който си заслужава.Такива като този ги има под път и над път.

Цитирай Първоначално написано от BlueGirl Виж мнението
    Мани го тоя.Търси си неопитна да я разиграва както му скимне.Насочи си вниманието към някой,който си заслужава.Такива като този ги има под път и над път.
    +1 Няма смисъл.. ще съжаляваш някой ден ще намериш някой който те заслужава.. : )

Няма смисъл да му пускаш щом сте прекъснали така контакти. Само не разбирам какъв е толкова проблема, разликата не е кой знае каква, като се има предвид, че момичетата сме доста развити за годините си, докато момчетата на нашата възраст още гледат кеч и се радват на компютърни игри

Според мен е спрял да има чувства към теб, и просто ще те използва .. -.- Теди, една моя позната беше в същата ситуация ... Просто хората се променят.. А и все пак, той е на 21 .. Имате 6 години разлика. Но, все пак, това е твое решение. Както казаха някои потребители, щом сте прекъснали старите отношения - няма смисъл.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ако си девствена по добре не лягай с него! Изчакай още време срещни друг, в който няма да се съмняваш. Това е моят съвет.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Какви времена, какво чудо.
    Щяла да си легне с него, за да го заобича. Боже, Боже..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Не лягай с него! Вижда се, че иска само секс и после кой от къде е.

Както вече ти казаха - не му се връзвай. Повече от ясно е какво иска. По-добре е да го забравиш и да си намериш някое стойностно момче. По възможност на твоята възраст.

Цитирай Първоначално написано от teodoradimitrowa Виж мнението
    Точно това е че ако му пусна .. може би след това ще почна да го харесвам много повече ... А на него няма да му пука определено .. Защото с една дума на него му е все тая за всичко ... =]
    като няма да му пука, ти какво си седнала да го мислиш? Сама знаеш, че цялото това нещо няма да се получи и ще си разочарована накрая, по-добре ме си губи времето с него, а си намери някои по-близък до твоята възраст както вече ти казаха.

Роди му деца да има за какво да се върне !

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Той още от самото начало го е искало това.

Не му се връзвай.
    Ще съжаляваш след време.
    мхм

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    Роди му деца да има за какво да се върне !
    хахаха
    ама иначе щом имаш и капка съмнение не го прави
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си