- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- "Перфектното" тяло според вас..
Пуснала съм вече снимка за женско тяло,но си викам да споделя и за мъжко... Тук такива неща прочетох,че ако ми пукаше наистина щях да се депресирам сериозно
Ето едно-две мъжки телца -> http://oi45.tinypic.com/65mv0j.jpg (Финдо,който беше в Сървайвър)
http://oi49.tinypic.com/vhb613.jpg Този ми е любимецЛазар Ангелов е готин,но ми идва твърде огромен
Които не съм пускала хаха, в стремежа си да се заядеш, си фантазираш. Знам ли, може и да си права и петдесетте и няколко кила на скромните ми 175см да ме правят слон, както ти твърдиш. (facepalm)
За пореден път се убеждавам , че си умопобъркана и мозъкът ти е плосък като теб.
Не мисля, че кантарът е меродавен, впрочем.
Тежа 53-4 кг и изглеждам по същия начин като момиче, което тежи 44. Аз съм по-висока с почти 10 см обаче. Какво значи това? Че имам тежки кости, което си е факт, а не оправдание. То се вижда по китката ми - по-широка е от тази на майка ми, примерно. Отдавна мина модата да се гледат килограми. Сега се гледа огледалото (и сантиметрите, ако ви се занимава).
Никога не съм си мерила обиколките, а отдавна не съм се теглила. В момента ме мързи, че съм напълно облечена, но ще го направя тези дни.
Лек ден.
П.С. Сериозно, писна ми от глупостите на koshtramba. Разбирам да е твоя заслугата, че си кльощава (защото ти не си слаба, а кльощава) - разбирам да си била 70 кила и да си отслабнала с воля, че да държиш такъв тон, ама това твоето си е чист късмет. Не си вири носа много.
Това е все едно аз да обиждам хората с нормални мигли, защото моите са доста по-дълги от нормалното, катраненочерни и адски гъсти. Радвам им се, разбира се, но нямам никаква заслуга за тях. Ама... всички с къси/светли/редки мигли - ПОД НОЖА!
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-07-2012 на 15:03
Направи го, но в никакъв случай не го споделяй тук, защото ако се окаже, че си >40, Кощрамба ще те изяде.
Иначе факт, различни кг стоят различно на всекиго- в заивисимост от структурата.
Но все тая, просто няма как някой да ме убеди, че това, за което тя в една тема настояваше, че е прекрасно тяло,
е по- хубаво от това, което дори не е от най- слабите
A мисля, че и 80% от мъжете също са на това мнение.
тука в цялата тема или си падате по адски кльощави мацки, които са на ръба да се счупят, или по нацепени младежи
пхх
а и не че нещо, обаче кощрамба, ако има тема за перфектни тела или нещо подобно веднага се появява и почва да обяснява колко са хубави анорексичките (тип 40 кила, 180)
и съм съгласна с пантерката
просто си късметлийка, нищо повече
коремът
краката не ми харесват
краката
Ооо, неее, колко тъпо! Никога не съм пускала точно тази снимка на Кийра, ако съм коментирала нещо по тази снимка, то е било корема, бях пуснала ето тази снимка за сравнение преди, почваш яко да издребняваш :
Иии, да, тя е готина, а ти НЕ.
Edit : http://www.teenproblem.net/forum/sho...ебелани
http://www.teenproblem.net/forum/sho...сота/page2
Двата линка са достатъчно красноречиви по темата.
Аз пък, а и не само аз мисля, че по- скоро си болнааа.
Големи бузи, ахха, не си добре, официално те признавам...
Всички ти го казаха, че не е хубаво анорексино телосложение, замисли се малко в кого е проблемът.
Kill yourself!![]()
Последно редактирано от therichbitch : 08-07-2012 на 15:44
Харесвам да има талия.Страх ме е да не загубя моята,пазя си я,че само тя ми остана![]()
Честно казано и на мен ми писна всеки път като отвора тая тема и да й чета 1 час глупостите.. не всички могат да са слаби като тебе, а факта че така си се родила не ти дава правото да се правиш тука по форумите на голямата работа. То не беше спам, не бяха заяждания и кво ли не.. явно на повечето им е писналото така, че или спри да се заяждаш и да парадираш с тва, че си кльощава или изобщо престани да пишеш в тая тема.
Последно редактирано от Christinna : 08-07-2012 на 15:47
![]()
![]()
Не харесвам големи дупета, на мен тези ми допадат като цяло. Но може би с по-големи гърди![]()
http://195.149.248.189:8080/2012-08-...b2_900x600.jpg
Още една анорексиика от мен.
и аз съм на това мнение!koshtramba ти за каква се мислиш?за "мис вселена"??плоска като дъска в циците-очевидно и в мозъка..не си нищо усобено..малко ти е надвишено самочувствието..за съжеление на всички без покритие!Винаги съм харесвала пиштни жени-с големи гърди,хубаво дупе,а не като теб да й се броят ребрата!Според мен всичко си е до мнение,но това,че си клечка,не означава,че трябва да обиждаш другите момичета,който между впрочем изглеждат мн по-добре от теб!
Намали тона малко и престанете вече да спамите!ТЕМАТА Е ЗА СНИМКИ ГЛАВНО!НЕ ЗА ЗАЯЖДАНЕ!!
Koshtramba мисля, че е доста вманиачена. Тук всички са вманиачени... хахха
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Oбожавам я! Всичко има и е ужасно финна, нежна. Жена, а не момиченце.
ПП. Въпреки уважението ми към хората, които харесват паяци, и аз малко се дразня на някои коментари на кощрамба. То бива бива, ама не всеки обича кльощи. Впрочем пълното вталяване е женска мания. Твърде малко момчета харесват това. Повечето искат да има и какво да пипнат. Не с 10 кила над нормата, както явно делите света (Ако не си клечка си дебел, няма средно положение), а нормални. С цици, с дупе, дори с коремче. Познавам момчета, които обичат да има и това. Но не познавам такива, които да си падат по кокали.
Не ми харесва това лепене на етикети. Оня ден в "Зиг-Заг" 2 кифли разглеждаха рокли пред мен и моя приятелка. И едната като почна да се мръщи, размърдвайки 3 слоя грим: "Оффф, тука има дрехи само за разни дебелани. Егати и кюфтетата пазаруват тука." А приятелката ми е пълничка, в момента на изтощителна диета + тичане. Но си е още над нормата. И така се сви при тоя коментар. Идеше ми да зашлевя един шамар на тая. Много е грозно и много невъзпитано това да се обсъжда един човек спрямо външния му вид без да го познаваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Снимките, които пускаме тук са на хора, които трябва да изглеждат перфектно, защото с това си изкарват парите.Повечето пускани са модели, актриси и актьори.Много малко хора реално имат такива тела.
Не мога да доловя логиката ти. Актрисите и моделите не са ли хора?
http://cdn.hypebeast.com/image/2011/...-revised-2.jpg Lana Del Rey e уникална.
Последно редактирано от ChubbyBunny : 08-07-2012 на 18:15
Това което написах беше породено от коментара на SisiStrange.
Ако си изкарваш парите с начина по който изглеждаш ще се замислиш преди да отидеш в КФС примерно.На тях им плащат, защото изглеждат добре и не могат да си позволят друго.Повечето модели по цял ден тренират и висят във фитнес залите.
Аз не говорех за модели.Или специално за тези снимки. Аз говорех за подобен род коментари към нормални момичета. Аз съм против KFC, дюнерджийници и прочие, защото тези храни са си вредни. Спортът е меко казано прекрасно нещо. Но тези диети с един тон ограничения и някакви странни периоди на хранене, редувани с пълен глад, въобще не са ми нормални. Поне вече установих, че не са и великото решение. А има хора, които нямат генетична обусловеност да са клечки и ми е много противно като започнат да ги обиждат на дебели. Всеки решава за себе си как се чувства най-добре. За това дадох и толкова примери. Също не мисля, че идеята е да си на кокал и да нямаш нищо по себе си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()