- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
Вярваш ли в съдбата? - Не,не вярвам
МИслиш ли, че бъдещето ни е предначертано? Не,защото се губи смисъла от живота ни
А какво за собствените усилия да променим нещата? - Каквото направиш такива ще са резултатите ти. Човек взима сам решенията и сам си носи последствията.Винаги има доза късмет,но това не е предначертано бъдеще.
Кое е по-силно - съдба или собствените ни възможности - Собствените ни възможности ,разбира се
ДОбрем,
ИРти НО1:
А ти кой сиии къде сииии.. разкажи ни нещо за себе си.. как си прекарваш лятното ежедневие, какво те различава от околните, с какво блестиш и с кое се срамуваш, да не би да си религиозен? Или атеист? Или златната среда, боядисваш яйца ама не ходиш на църква? А козунак ядеш ли? А какво мислиш за 'здравословното хранене' - тва една пълна глупост, измислена от дебеланите за да им подхранва смисъла на живота ли е, или пък верно е хубаво цял ден да гладуваш на една ябълка и парче домат? Въобще, водиш ли здравословен начин на живот?
Само да вметна, че си написал правилно здравословно хранене в кавички, щото това далеч не е равно на гладуване с ябълка и парче домат![]()
1. За мен, за мен.. работник, който не обича да си плаща данъците и сметките и който умува как да ги заобиколи. Живея сам. Постоянно мисля как да направя пари. Не ми допада това да нямаш нищо на масата и да чувстваш глад. Шофер с две коли и един камион. Добър човек съм, ако се отнася до това да помогна на някой.
2. Лятното ми ежедневие е изпълнено с пот. Преди малко се прибрах и след час някъде пак ще изчезвам. Въртя през ден-два с колата по задачи. По много километри..
3. С нищо не блестя. Аз съм нормален човек, като всички останали. Никой не блести с нещо и никой не е уникален. Всички сме боклуци и то по-долни от най-разкапаните мърши. Отличавах се от повечето с това, че бях ходеща планина преди известно време, ама вече далеч не съм, но пак ще стана. Хаповете дебнат.
Срамувам се от толкова много неща. Срамувам се от това, че в очите на нашите не се представих особено добре и майка ми има много болести заради мен. Срамувам се от това, че трудно казвам "татко". Срамувам се от това колко мъка на колко шитняци съм дал. Срамувам се от това, че като бях малък бях отрепка. Срамувам се от това колко пъти баща ми ме е прибирал от полицията. От това, че не ходих на училище. От това, че вземах наркотици толкова много, много време.. Срамувам се, че не можах да предпазя толкова много приятели от тези работи и гибел. Срамувам се от хората, които са ме предавали. Те са толкова много, но това е минало. "Може да ме съди само Господ в небесата"
4. Вярвам, че има някаква сила, но не упорито вярване. Вярвам повече в себе си. Не съм атеист. Това да отричаш нещо, за което няма как да си сигурен - глупаво е.
Не боядисвам яйца. Не ми харесват празниците. Свързвам ги основно с многото ядене. Козунак ли? По три на закуска съм ял с два буркана кисело мляко и чаша пресно. Боже, прекрасно е. Баници ли? Тутманици? Тестени работи ли? Давай ги, ама така с тави да са.
5. Заеби го това хранене. Кур за здравословните работи. Още по-трагичното е че си мислят, че им помага. Човек е направен да яде и да живее. Не, майка, да гладува, като сираче само и само да си покаже плочките или задника. Никакъв здравословен живот не въртя. Никога няма и да го направя. В мен като се почне от цигарите, които пуфтя по две кутии и повече на ден и се стигне до анаболни добавки и други медикаменти... за какво здраве ще си говорим? Не е гордост, ама не съжалявам. Не мога да рупам някаква целина. Умирам си за блажнотия и мръвки. Даже ей сега, ако имаше сушена сланина щях да я шибам яко. Жегата не ми пречи. А зимата знаеш ли какво става с една тава пържоли и пет кила вино.. страхотно е.
Също така презирам вегетарианците. Крайно глупави са. С пакетче солети ще ми обяснява колко са вредни цигарите и този начин на живот. Мачок, тия са бездарници.
Барам да не съм пропуснал нещо, че не ми харесва да копирам въпросите и да дращя под тях.
уеуее :3
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нищо, интересна личноС си :3
I mean... ти си от онзи тип хора, които ме дразнят в много отношения, но същите тези неща, които ме дразнят, по някакъв начин ме привличат и са ми интересни.
Предполагам не ме харесваш, ако изобщо имаш някаква изградена представа за мен. and I mean... казвам го, защото обикновено теЗ хора не ме харесват. ^^ :3
4XCOKИ
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо да не те харесвам, но защо и да те харесвам, а защо и да те дразня?
Ние сме хора от форум. Ние сме никой тук.
Прав си, но второто ти изречение, не изключва възможностите в първото. ^_ (и не казвам, че ме дразниш, в никакъв случай, просто казаното от теб противоречи понякога на всичко, което мисля за мило и свято, но пък и ме сваля на земата :3)
~Хилари, защо не уважи темата ни в кофата? = (
4XCOKИ
4XCOKИ
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ок, мисли си така.
![]()
4XCOKИ
+2ра фенка!
Фенкклуб
Фенгърлинг![]()
maDamn
Блах Ирти......хич не съм съгласен с половината неща, ама си пич.
на тебе ти казах, снимка по боксерки със стегнато коремче и надпис на лист 'обичам мачока и ще му правя пържоли'. Тва ако си над 18 (бай брадъре), ако си под - същото без първата част.
xa ти не можеш ли да готвиш? е предпочитам да си чакам реда, не че коремчето ми не е хубаво... ама нямам желание да си развявам коремчето и бельото из форумите :P